rrmi 12.12.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 moze opoznic troche , tez bym chciala sie podczepic Tomku dla mnie jestes ok jako kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Mogę pokierować ....... cysterną z żubrami... Zieloni się obrażą ....... pojedziesz przez Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Mogę pokierować ....... cysterną z żubrami... Zieloni się obrażą ....... pojedziesz przez Gliwice ja nie mysle , ze On daleko ta cysterna zajedzie , jak zacznie robic przerwy to moze nie ruszyc , tak Mu dobrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 To co Leszku, trochę u Ciebie przeczytamy? Masz jakiś zbiornik? No, na olej opałowy może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Węglem palisz? To nie ekologicznie Nie pojadę przez Gliwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 To co Leszku, trochę u Ciebie przeczytamy? Masz jakiś zbiornik? No, na olej opałowy może być prawie pełny i.........mamy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.12.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Tomku, cysterną z żubrami z Podlasia do Warszawy przez Gliwice, to jakoś nieekonomicznie jest.Jamles, Ty możesz zostać kierowcą cysterny z bigosem i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Tomku, cysterną z żubrami z Podlasia do Warszawy przez Gliwice, to jakoś nieekonomicznie jest. Jamles, Ty możesz zostać kierowcą cysterny z bigosem i po problemie. ja mam przyjechać po bigos, czy Ty przyjedziesz warzyć do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.12.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ustalimy na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.12.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Tomku, cysterną z żubrami z Podlasia do Warszawy przez Gliwice, to jakoś nieekonomicznie jest. Jamles, Ty możesz zostać kierowcą cysterny z bigosem i po problemie. ...a czy ja moge załapać sie na ...parkingowego ?? , tylko 1,50 od auta - odstawiam i podstawiam do rączek własnych. Whisper - u Ciebie chyba zarobie na następną parapetówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 dzień doberek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo Szybko zapisuje sięna parapetówke do Whispera bo jeszcze miejsc zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam serdecznie Ja też chcę na parapetówę do Whisperów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ciekawe co na to Whipserki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.12.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Czy ktoś mnie jeszcze pamięta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.12.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Madzia Czekam z utęsknieniem na zdjęcia Wedelkowego ząbka. Ale Cię będzie gryzł teraz Na parapetówę do Whispera wybiera się kilka tysięcy osób, a nikt daty imprezy nie zna. Myślę, że trzeba inaczej. Oprócz bigosu cysternę mu w prezencie zostawić, lub składkę na nowe autko popełnić. Nowiusie, z automatyczną skrzynią biegów....co to za problem, dla takiej grupy?! Po takiej obietnicy, parapetówa będzie najdalej za trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.12.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Madzia Czekam z utęsknieniem na zdjęcia Wedelkowego ząbka. Ale Cię będzie gryzł teraz Na parapetówę do Whispera wybiera się kilka tysięcy osób, a nikt daty imprezy nie zna. Myślę, że trzeba inaczej. Oprócz bigosu cysternę mu w prezencie zostawić, lub składkę na nowe autko popełnić. Nowiusie, z automatyczną skrzynią biegów....co to za problem, dla takiej grupy?! Po takiej obietnicy, parapetówa będzie najdalej za trzy dni Tola... no no... Wielki Brat jest pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.12.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Madzia Czekam z utęsknieniem na zdjęcia Wedelkowego ząbka. Ale Cię będzie gryzł teraz Na parapetówę do Whispera wybiera się kilka tysięcy osób, a nikt daty imprezy nie zna. Myślę, że trzeba inaczej. Oprócz bigosu cysternę mu w prezencie zostawić, lub składkę na nowe autko popełnić. Nowiusie, z automatyczną skrzynią biegów....co to za problem, dla takiej grupy?! Po takiej obietnicy, parapetówa będzie najdalej za trzy dni Tola... no no... Wielki Brat jest pod wrażeniem... ....widzę, że Prezes jest na tak, to teraz już tylko dopracować szczegóły. Jaki kolor karoserii Prezesowi najbardziej stroi? i silniczek mocy jak dużej, bo to ważne jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.12.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam wszystkich Widzę że w Whisperówce parapetówa się szykuje.... a ja tak daleko mieszkam Ale chyba LUUUUUU coś tu pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 wybiła 22.oo zapraszam na gorącą herbatkę z dodatkiem muratorka http://www.dj-miter.com/ew-ka/dekoracje/pict2260.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts