rrmi 15.12.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 to ja z grubej tej a u mnie snieg zaczyna teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.12.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ...mogę być po dwóch stronach barykady?...w kufelku mam Carlsberg Beer, ale nie smakuje mi, jest ciepły, zimnego nie mogę, bo gardło nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ...mogę być po dwóch stronach barykady? ...w kufelku mam Carlsberg Beer, ale nie smakuje mi, jest ciepły, zimnego nie mogę, bo gardło nie teges. idziesz dzis na calosc Tolu? I tak w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.12.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ...pije pod ławką, nie wydaj mnie...na szczęście czkawki nie miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 W zyciu Cie nie wydam , no co Ty Sama tez mam wspomaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.12.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 szczęściara ...pewnie możesz sobie schłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 szczęściara ...pewnie możesz sobie schłodzić dobra to sie przyznam o suchym siedze pysku i tak sobie tylko wyobrazam , jutro moze siegne po cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 jamles przebijam , snieg z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.12.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 podzielę się z Tobą, w końcu w jednej ławce siedzimy http://www.brasseries-kronenbourg.com/_corporate_uk/marques/media/carlsberg/b_carlsberg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 dziekuje Tolu czekasz na ten Pink Floyd? Mi sie to podobalo ostatnio , wiadomo , ze to nie to samo , ale dobre bylo chce mi sie wojny znowu Wayna tak w audycji ostatnio to bylo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.12.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Piękny kawałek Pink Floyd słyszałam dziś jadąc samochodem w jednej z komercyjnych stacji, nadających muzykę z tych "na czasie".Byłam bardzo zaskoczona i jak się domyślasz, niezwykle miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.12.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ...taaaaaaaaaaa nie ma to jak : kamanda Pinka Flojda a na piwo to: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&highlight= MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Wzywany myślami i nie tylko myślami przez Tolę zjawiam się zza stosu papierów ważnych i nie ważnych. I witam wszystkich. http://www.gifygg.com/gifs/gifs/19810.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 I ja witam, dziewczyny pewnie w szkole Ja zostawiam ciasto i też do szkoły zmykam. Lubicie piernik http://www.delecta.pl/upload_module/receipt_pic/piernik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.12.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witaj Lesiu jak Twoja mała dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.12.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witaj Lesiu jak Twoja mała dziewczynka? Dzięki za pamięć Ewuniu. Mała Jagódka już nie jest taka malutka, bo ma już rok i 4 miesiące. Ale z całej trójki naszej pociech długo jeszcze będzie najmniejsza. Obecnie jest na etapie, że wszędzie wejdzie, wszystko otworzy... Istny sajgon jak przejdzie, ale mimo tego jest kochana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witaj Lesiu jak Twoja mała dziewczynka? Dzięki za pamięć Ewuniu. Mała Jagódka już nie jest taka malutka, bo ma już rok i 4 miesiące. Ale z całej trójki naszej pociech długo jeszcze będzie najmniejsza. Obecnie jest na etapie, że wszędzie wejdzie, wszystko otworzy... Istny sajgon jak przejdzie, ale mimo tego jest kochana!! Już taka panna a mi się wydaje że tak niedawno czekaliśmy na wieści o narodzinach Jak ten czas pędzi doprzodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witaj Lesiu jak Twoja mała dziewczynka? Dzięki za pamięć Ewuniu. Mała Jagódka już nie jest taka malutka, bo ma już rok i 4 miesiące. Ale z całej trójki naszej pociech długo jeszcze będzie najmniejsza. Obecnie jest na etapie, że wszędzie wejdzie, wszystko otworzy... Istny sajgon jak przejdzie, ale mimo tego jest kochana!! Witaj tdxls Aż trudno w to uwierzyć, niedawno świętowaliśmy jej narodziny w KK. Tak to trudny dla rodziców okres ale .... jakże słodki pozdrowionka dla Marysi buziaki dla Jagódki i reszty dzieciaczków. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Już taka panna a mi się wydaje że tak niedawno czekaliśmy na wieści o narodzinach Jak ten czas pędzi do przodu Może to i dobrze, bo wciąż jest coś nowego. W każdym razie jak wracm do domu to ciągle nowe atrakcje. Witaj tdxls Aż trudno w to uwierzyć, niedawno świętowaliśmy jej narodziny w KK. Tak to trudny dla rodziców okres ale .... jakże słodki pozdrowionka dla Marysi buziaki dla Jagódki i reszty dzieciaczków. pozdrawiam Edzia Dzięki serdeczne Edziu. Ten okres jednak lepiej się wspomina niz przeżywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts