Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...a jakie macie? :D

wiecie, że można tylko trzy? :wink:

tylko trzy? ale na minute? godzine? dzien? rok? czy wogole?

na poczatek proposze o pucharek soku grejfrutowego :D

m.

czary mary abra makabra, niech się spełni

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/710201/2/istockphoto_710201_orange_drink_with_flowers.jpg

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jak taki donosny , to spelnij moje marzenia , wiesz jakie to juz nie bede tak glosno :wink: :p

...czy to chodzi o te, które być może w okolicach Wasilkowa? :wink:

pewnie , ze tak

Gdansk tez moze byc

mialabys gdzie na wakacje przyjezdzac :D

...już czaruję, mamroczę pod nosem czarodziejskie zaklęcie (czasem zdarza mi się mamrotać coś innego 8) )

W Warszawie w dzień napadało jakieś 2 cm. Teraz jest lekki mróz, ulice wyczyszczone. Pochmurno, widoczność dobra.

Z opisu wylania sie swiateczny obraz Tolu :)

A nie idziesz spac , czekasz ?

jesli tak , to koniaczek moze?

Tomku , prosze bardzo w nagrode za dzisiejszy odcinek :D

http://www.mzbn.com/i/oval-koniak.jpg

Dzięki Rrmi. To była taka zwykła praca, ale dobrze wykonana. Żal mi było syna bo zmęczył się okropnie. Nieprzyzwyczajony do tak ciężkiej fizycznej pracy. Miał wtedy 16 lat.

Taki tatowy zal? :wink:

Rozumiem chyba .

Moj syneczek ma teraz 16 lat , juz 2 lata w miare czesto pracuje , umie ciac nawet plytki maszyna wodna i wiele innych rzeczy remontowych, umie zmienic klocki hamulcowe w aucie i cos tam jeszcze czego ja nie potrafie powtorzyc .Ale tak szczerze to jestem z Niego bardzo dumna .

Ma odlozone pieniadze na samochod w Polsce , bo nie radze Mu tych zapracowanych wydawac .

Daje Mu na zachcianki , w koncu mam jednego syna .

:wink:

Taki tam , maly i dorosly zarazem

Mój skończył już 25. Kończy studia, pracuje i to dobrze w swoim zawodzie. Szef go ceni, koledzy lubią. Ma toczydło czyli 126p które bez przerwy reperuje i usprawnia. Fajny chłopak. Jestem z niego dumny.

Córki też mam fajne i cieszę się, że za kilka dni spotkamy się wszyscy przy wigilijnym stole.

Syn najmłodszy. Wnuków 2. Synowie córek. Starszy ma 5 lat i 5 m, młodszy 1 rok i prawie 4 m. Fajne chłopaki. Wczoraj spędziłem z wnukami cały dzień. Panie robiły zakupy. Było super. :D

No to dla synków, wnuków, córeczek tatusiów i wszystkich innych....ciasteczka na dobry początek dnia :)

http://justflowers.com/img/p/JF/lg/9849.jpg