tola 18.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ...a jakie macie? wiecie, że można tylko trzy? tylko trzy? ale na minute? godzine? dzien? rok? czy wogole? na poczatek proposze o pucharek soku grejfrutowego m. czary mary abra makabra, niech się spełni http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/710201/2/istockphoto_710201_orange_drink_with_flowers.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ...a jakie macie? wiecie, że można tylko trzy? ja mam tylko trzy jak tam glosik? ...donośny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To jak taki donosny , to spelnij moje marzenia , wiesz jakie to juz nie bede tak glosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To jak taki donosny , to spelnij moje marzenia , wiesz jakie to juz nie bede tak glosno ...czy to chodzi o te, które być może w okolicach Wasilkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.12.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 czary mary abra makabra, niech się spełni http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/710201/2/istockphoto_710201_orange_drink_with_flowers.jpg dziekuje bardzo.. wysmienity soczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To jak taki donosny , to spelnij moje marzenia , wiesz jakie to juz nie bede tak glosno ...czy to chodzi o te, które być może w okolicach Wasilkowa? pewnie , ze tak Gdansk tez moze byc mialabys gdzie na wakacje przyjezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To jak taki donosny , to spelnij moje marzenia , wiesz jakie to juz nie bede tak glosno ...czy to chodzi o te, które być może w okolicach Wasilkowa? pewnie , ze tak Gdansk tez moze byc mialabys gdzie na wakacje przyjezdzac ...już czaruję, mamroczę pod nosem czarodziejskie zaklęcie (czasem zdarza mi się mamrotać coś innego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 mamrocz , mamrocz cos nam jamles dzis z dostawa nawala chyba znowu zasypany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ....chyba tak, dostałam SMS od swego narciarza....za Katowicami była taka burza śnieżna, że jechali z prędkością 20km/h.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 to pewnie w nerwach jestes? beda jechac powoli to i dojada , a u Ciebie tez snieg? u mnie wrecz wiosennie bylo w dzien , teraz zrobilo sie zimno sniegu juz niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 U mnie pięknie, biało, wszystko w śniegu. Ale jest spokojnie, nie ma wiatru, widoczność dobra. Nie pada. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 W Warszawie w dzień napadało jakieś 2 cm. Teraz jest lekki mróz, ulice wyczyszczone. Pochmurno, widoczność dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Z opisu wylania sie swiateczny obraz Tolu A nie idziesz spac , czekasz ? jesli tak , to koniaczek moze? Tomku , prosze bardzo w nagrode za dzisiejszy odcinek http://www.mzbn.com/i/oval-koniak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Tak, Rrmi, mogłoby tak zostać na święta.Jeszcze łyczek koniaczku i mówię już dobranoc.Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Z opisu wylania sie swiateczny obraz Tolu A nie idziesz spac , czekasz ? jesli tak , to koniaczek moze? Tomku , prosze bardzo w nagrode za dzisiejszy odcinek http://www.mzbn.com/i/oval-koniak.jpg Dzięki Rrmi. To była taka zwykła praca, ale dobrze wykonana. Żal mi było syna bo zmęczył się okropnie. Nieprzyzwyczajony do tak ciężkiej fizycznej pracy. Miał wtedy 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Taki tatowy zal? Rozumiem chyba . Moj syneczek ma teraz 16 lat , juz 2 lata w miare czesto pracuje , umie ciac nawet plytki maszyna wodna i wiele innych rzeczy remontowych, umie zmienic klocki hamulcowe w aucie i cos tam jeszcze czego ja nie potrafie powtorzyc .Ale tak szczerze to jestem z Niego bardzo dumna . Ma odlozone pieniadze na samochod w Polsce , bo nie radze Mu tych zapracowanych wydawac . Daje Mu na zachcianki , w koncu mam jednego syna . Taki tam , maly i dorosly zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Mój skończył już 25. Kończy studia, pracuje i to dobrze w swoim zawodzie. Szef go ceni, koledzy lubią. Ma toczydło czyli 126p które bez przerwy reperuje i usprawnia. Fajny chłopak. Jestem z niego dumny.Córki też mam fajne i cieszę się, że za kilka dni spotkamy się wszyscy przy wigilijnym stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A synek najmlodzszy jest?Ile masz wnukow Tomku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Syn najmłodszy. Wnuków 2. Synowie córek. Starszy ma 5 lat i 5 m, młodszy 1 rok i prawie 4 m. Fajne chłopaki. Wczoraj spędziłem z wnukami cały dzień. Panie robiły zakupy. Było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 No to dla synków, wnuków, córeczek tatusiów i wszystkich innych....ciasteczka na dobry początek dnia http://justflowers.com/img/p/JF/lg/9849.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts