rrmi 20.12.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 To Ty kwartalnie teraz organizujesz? Nie wiedzialam , sluchy poszly o jesiennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A zimowy, wiosenny, letni to co? Tak cyklicznie, a ja nic nie wiem, ja się wpraszam, bo piosenkę o królu w Twoim wykonaniu usłyszeć muszę. Howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jako że to czas powszechnego świątecznego pierniczenia, proszę częstujcie się http://www.pabliszer.pl/grafika/pierniki2.jpg Oj,...znowu sobie palce przytrzasłam wchodząc do kawiarni? Czy ktoś potrafi to drzwiowe ustrojstwo naprawić? PS. Musiałam się wrócić, bo poprzedni talerz z piernikami zniknął Ki czort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witajcie... zakończyłem sezon budowlany w dzienniku, można odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.12.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam serdecznie Chyba już czas na popołudniową kawusię http://www.salu-salluza.com/image/salu_saluza/phot_l/cafe_latte_caramel01l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A zimowy, wiosenny, letni to co? Tak cyklicznie, a ja nic nie wiem, ja się wpraszam, bo piosenkę o królu w Twoim wykonaniu usłyszeć muszę. Howgh AnSi, ostrzegam, fałszuję okrutnie. Mam na to świadków Nigdy nie śpiewam przy goleniu i to pewnie dlatego taki brak wprawy. Ćwiczenie czyni mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A zimowy, wiosenny, letni to co? Tak cyklicznie, a ja nic nie wiem, ja się wpraszam, bo piosenkę o królu w Twoim wykonaniu usłyszeć muszę. Howgh AnSi, ostrzegam, fałszuję okrutnie. Mam na to świadków Nigdy nie śpiewam przy goleniu i to pewnie dlatego taki brak wprawy. Ćwiczenie czyni mistrza. słyszałem piosenke o królu dwa razy w wykonananiu Tomka, oba razy były doskonałe, chętnie posłycham jeszcze wiele, wiele razy No to ja rzucam tekstem do przyswojenia, a Tomek będzie śpiewał :D Lizelotta Za siódma góra żył raz król Miał córkę Lizelottę Bardziej niż o talarów wór Dbał król o córki cnotę Choć cnoty królewny strzegli... Trzynasty pułk kawalerii Siódmy pułk artylerii Wojska lądowe i lotnicy Oraz łucznicy, oszczepnicy Pulka Mammeluków z Afryki czarnej I starozakonny baon sanitarny Królewna Lizelotta zś Z ojca się w kułak śmiała Z każdym kto w zamku progi wszedł Królewna się... kochała Choć cnoty królewny strzegli... Aż wielkim głosem krzyknął król Zezując oka kątem Kto z moją córka zgrzeszył choć raz Niech stanie tu, przed frontem I wtedy wystąpili... Królewskie słowo daje wam Że ja mu nic nie zrobię Niech przyzna się, przeklęty drań I niech ucieka sobie I wtedy do ucieczki się rzucili... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A gdzie info o tym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A gdzie info o tym zlocie Fama chodzi i głosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Maksiu, to zupełnie inna wersja "Ballady o smutnym królu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dobrynawieczór Tomek - a może byś tak wydał płyte ?? bo ... zainteresowanie jest ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Bodziu, najpierw chcę wydać na forum zdjęcia mojej chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A gdzie info o tym zlocie Fama chodzi i głosi Ja już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Bodziu, najpierw chcę wydać na forum zdjęcia mojej chałupy wszyscy już nie mogą sie doczekać co prawda widziałem fotki z ostatniego spotkania , ale ... a może potrzebujesz jakiś ... załącznik ?? http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/019/1944.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dobry wieczorek Mysle Bodziu , ze zalacznik Tomkowi pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Maksiu, to zupełnie inna wersja "Ballady o smutnym królu" hmmm tworzyłem z pamięci, a z tą jak wiesz już nie jest najlepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Maksiu, to zupełnie inna wersja "Ballady o smutnym królu" hmmm tworzyłem z pamięci, a z tą jak wiesz już nie jest najlepiej :D to Ty Maksiu niezly artysta jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Maksiu, to zupełnie inna wersja "Ballady o smutnym królu" hmmm tworzyłem z pamięci, a z tą jak wiesz już nie jest najlepiej :D Jak z pamieci to jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ... Ja już znalazłam Aga gdzie, no gdzie szukać mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts