bodzio_g 27.12.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Tolu - cóś chojni dziś te chopy , nie wiadonmo co sie jeszcze dziś wydarzy zwłaszcza że Age odprawiłaś z ...kwitkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Aga sama sie przeca łodprawiła i to nie z kwitkiem, ino z rafaello i konwalią. A z chopami to tak jest, że się jeszcze o swoje upomną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 no to do róż koniecznie trzeba dołożyć coś błyszczącego, np. diamenty http://www.gemur.pl/img/kategorie/1.jpg ciekawe ino co też Tomek zafunduje naszej miss ?? na pewno sie tu pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 A Ty skąd masz takie informacje, co? Czyżby przeciek z GTW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Aga sama sie przeca łodprawiła i to nie z kwitkiem, ino z rafaello i konwalią. A z chopami to tak jest, że się jeszcze o swoje upomną dla mnie wystarczy że ....jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ...no to jasne, pełne... http://www.heweliuszfestiwal.pl/images/reklama-piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ...no to jasne, pełne... http://www.heweliuszfestiwal.pl/images/reklama-piwo.jpg noooo... bo zbliżam sie do ...9 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jak romantycznie Ktoś deser zamawiał? http://www.vena-cafe.nrs.pl/zdjecia/misie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ciekawe ino co też Tomek zafunduje naszej miss ?? na pewno sie tu pojawi a o mnie żeś zapomnioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jak romantycznie Ktoś deser zamawiał? http://www.vena-cafe.nrs.pl/zdjecia/misie.jpg na pewno nie Bodzio, bo on tuż przed porodem jest ...ale kto pępowinę przetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 ciekawe ino co też Tomek zafunduje naszej miss ?? na pewno sie tu pojawi a o mnie żeś zapomnioł a jo już mysloł co Cie zasuło ... blyśnij tukej jakim złotkiym bo nom Tola pitnie ... ( razym z piwym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 .. na pewno nie Bodzio, bo on tuż przed porodem jest ...ale kto pępowinę przetnie No tak a dla bodzia nawet sukienkę w modnym kąciku przygotowałam, ale chyba jeszcze nie przymierzył. a teraz to nie wiem, czy z rozmiarem dobrze kombinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 a o mnie żeś zapomnioł a jo już mysloł co Cie zasuło ... blyśnij tukej jakim złotkiym bo nom Tola pitnie ... ( razym z piwym ) jakieś 15cm śniegu to za mało żeby mnie zasuło, a do Toli to jo mom szaty z wystrziżonymi plecami a reszta dodatków to mo od Wos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 blyśnij tukej jakim złotkiym bo nom Tola pitnie ... ( razym z piwym ) ...nie tak łatwo odlecieć, olej mam w miotle nie wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 .. na pewno nie Bodzio, bo on tuż przed porodem jest ...ale kto pępowinę przetnie No tak a dla bodzia nawet sukienkę w modnym kąciku przygotowałam, ale chyba jeszcze nie przymierzył. a teraz to nie wiem, czy z rozmiarem dobrze kombinowałam troche ciasno ale ... a kto bedzie mnie trzymał za rączke przy porodzie ?? ja nie kce siam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jamles - to gdzie te szaty ?? Tola - zostań tu ze mną i , zostań tu ze mną ...przydasz sie do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 a kto bedzie mnie trzymał za rączke przy porodzie ?? ja nie kce siam ...może tak rączka od nalewaka? http://www.bochajczuk.pl/zdiecia/tyskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.12.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Tola - zostań tu ze mną i , zostań tu ze mną ...przydasz sie do ... ...pępowina? na mnie nie licz. Może Aga, jak ładnie poprosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jamles - to gdzie te szaty ?? u Toli w szranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.12.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Tola - zostań tu ze mną i , zostań tu ze mną ...przydasz sie do ... ...pępowina? na mnie nie licz. Może Aga, jak ładnie poprosisz? ale ...kasa chorych już pusta a ja ...nie moge czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts