Ew-ka 06.02.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Marzy mi się taki pyrkoczący samowarek. Konfitury wiśniowe. A to wszystko latem na tarasie przed domem... Duży stół, wokół rodzina i przyjaciele... Ech ile to wody jeszcze w Wiśle upłynie... Ale pomarzyć warto. Pamiętaj ,że marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.02.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Marzy mi się taki pyrkoczący samowarek. Konfitury wiśniowe. A to wszystko latem na tarasie przed domem... Duży stół, wokół rodzina i przyjaciele... piękne marzenia Tomku dziękuję za życzenia parę szczegółów: 2850g waga, 53cm wzrost, brunet choć jeszcze czuprynę w przedziałek nie zaczesze rodzice nadali mu imię Kamil. Śliczności maleństwo człowiek przy takiej kruszynie czuje się trochę niezręcznie ale serce rośnie z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ewusia, wybuźkaj Wnusia w naszym imieniu. Tomku za tym tarasikiem w Twojej komturii to nie tylko Ty tęsknisz. To co w końcu pijemy, bo już się pogubiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 jasne że pijemy LUUUUUUUUUUUU za wszystkie mamuśki, co się doczekały szczęśliwego rozwiązania i za te, które doczekać się nie mogą ale są dzielne i nie poddają się Wasze zdrówko dziewczyny http://images.send.com/103647_big.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 To LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za tych przejętych tatusiów i dziadków, żeby im dzieciaczki nie siwych włosów i zmarszczek powodem były, tylko radości i uśmiechu co nie miara sprawiały każdego dnia. http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Long_Evening.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 i LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU i dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Snów kolorowych Ewusia, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Agacka, czy ja mogę trochę tego winka spróbować? Może pomoże na chore zatoki?, bo aspiryny nie pomagają Tolu -TY też chora???? ja od dwoch dni ani słowa nie mogę powiedzieć ,bo mnie kaszel chce udusić Henio sie cieszy ,bo w domu cisza...... aż uszy bolą no to musi być jakiś wspólny wirus! ja teź chra choreńka...aleśmy poszalały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 wszyscy poszki spać...nic dobrego nie zostawili a człowiek w chorobie musi sam sobie radzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 parę szczegółów: 2850g waga, 53cm wzrost, brunet choć jeszcze czuprynę w przedziałek nie zaczesze rodzice nadali mu imię Kamil. Śliczności maleństwo człowiek przy takiej kruszynie czuje się trochę niezręcznie ale serce rośnie z dumy Szczupły wysoki facet Imię piękne. Przyznam się, że wzięcie wnuka na ręce to dla mnie w pierwszej chwili było stresujące. Takie to maleństwo. Odzwyczaiłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzień dobry wszystkim. Dziś też nie chce mi się pracować, pomimo wczorajszego koniaczku. Dziś musi być chyba coś mocniejszego. A jak nie to chyba kolejny urlop. Co na to mój szef? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.02.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Na dobry początek dnia kawa dla wsiech http://www.coffeegeek.com/images/1391/delizia.jpg i oponki na poprawę nastroju http://msnbcmedia.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/050607/MSNBC_DONUTS.hmedium.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 cześć Ewusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.02.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Agacka, czy ja mogę trochę tego winka spróbować? Może pomoże na chore zatoki?, bo aspiryny nie pomagają Tolu -TY też chora???? ja od dwoch dni ani słowa nie mogę powiedzieć ,bo mnie kaszel chce udusić Henio sie cieszy ,bo w domu cisza...... aż uszy bolą no to musi być jakiś wspólny wirus! ja teź chra choreńka...aleśmy poszalały... no to my se zaszalały od wczoraj jestem na antybiotykach ,bo już nie pomagały domowe sposoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam Ew-ka, ja się jeszcze bronię, jeszcze walczę, zobaczymy z jakim skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Od tej pracy ja się aż rozchorowałam. Piję herbatę owocową i patrzę jak nas śnieg zasypuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam Ew-ka, ja się jeszcze bronię, jeszcze walczę, zobaczymy z jakim skutkiem. Tolu -uda Ci sie boś młodsza i organizm jeszcze cywilizacją nie skażony na osłodę zapraszam na placuszki z jabłkiem http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu37/zdjecia/placki2.jpg http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu37/zdjecia/placki3.jpg palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Justynko, od pracy jak od wirusów też się można rozchorować. Zrób przerwę na relaksik Hycnij na hamaczek http://www.letsgohawaii.com/v-rental/reefhouse/hammock.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ew-ka, aleś mi tu apetytu narobiła, kobitko!Zakapałam klawiaturę, jeszcze cieplutkie, czuje to....rany, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts