Agacka1719499039 10.02.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 trudno Iva może kiedyś sama ją zobacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ivo cos za coś no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 trudno Iva może kiedyś sama ją zobacze... nooooooooooooooo ....to może specjalnie nie będę robić tych zdjęć....to szybciej zdecydujesz sie przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 albo lepiej się nie odzywam .....bo to ja nie moge dojechac do Ciebie P.S. Ale dzieci mają obiecany wyjazd do smoka wawelskiego...więc w końcu coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 albo lepiej się nie odzywam .....bo to ja nie moge dojechac do Ciebie P.S. Ale dzieci mają obiecany wyjazd do smoka wawelskiego...więc w końcu coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ew-ka - jak się dzisiaj czujesz? Dzieki Maluszku za troskę ....ano słaba jestem okrutnie ,chyba po tych wczorajszych bańkach .Siódme poty mnie oblewają ,ale już mniej kaszel mnie męczy Leżę i latam po forum ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 albo lepiej się nie odzywam .....bo to ja nie moge dojechac do Ciebie P.S. Ale dzieci mają obiecany wyjazd do smoka wawelskiego...więc w końcu coś się wyklaruje No własnie już chciałam nakrzyczeć! Ale widze,że się zreflektowałaś... To kiedy te odwiedziny smokowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ew-ka - jak się dzisiaj czujesz? Dzieki Maluszku za troskę ....ano słaba jestem okrutnie ,chyba po tych wczorajszych bańkach .Siódme poty mnie oblewają ,ale już mniej kaszel mnie męczy Leżę i latam po forum ..... Lecz się Kochana bo masz na spotkaniu forumowym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ew-ka - jak się dzisiaj czujesz? Dzieki Maluszku za troskę ....ano słaba jestem okrutnie ,chyba po tych wczorajszych bańkach .Siódme poty mnie oblewają ,ale już mniej kaszel mnie męczy Leżę i latam po forum ..... Ewciu dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 albo lepiej się nie odzywam .....bo to ja nie moge dojechac do Ciebie P.S. Ale dzieci mają obiecany wyjazd do smoka wawelskiego...więc w końcu coś się wyklaruje No własnie już chciałam nakrzyczeć! Ale widze,że się zreflektowałaś... To kiedy te odwiedziny smokowe..... na razie plan - wiosna - bez konkretnego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ewcia - szybkiego powrotu do zdrowia ! podobno bańki są najlepsze...sama nigdy nie miałam ...ale moja siostra miała stawiane i mówiła że szybko po nich robi się lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ew-ka - jak się dzisiaj czujesz? Dzieki Maluszku za troskę ....ano słaba jestem okrutnie ,chyba po tych wczorajszych bańkach .Siódme poty mnie oblewają ,ale już mniej kaszel mnie męczy Leżę i latam po forum ..... zawsze mi się wydawało że leżenie wyklucza latanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Widzę że zdrowotnie się zrobiło Ja też baniek nie miałam ale stawiałam, teraz już się tego tak nie praktykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 dzieki za życzonka no to jeszcze świeże truskawki ....na zdrowie http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu32/zdjecia/truskawki4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ew-ka - jak się dzisiaj czujesz? Dzieki Maluszku za troskę ....ano słaba jestem okrutnie ,chyba po tych wczorajszych bańkach .Siódme poty mnie oblewają ,ale już mniej kaszel mnie męczy Leżę i latam po forum ..... zawsze mi się wydawało że leżenie wyklucza latanie... Człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 moja lekarka przysłała mi pielęgniarkę z bańkami.Sam zabieg nie jest bolesny ,ale jest nieprzyjemne uczucie ściągania skóry.Na plecach mam kilkanaście ciemnofioletowych kółek .Od wczoraj strasznie sie pocę ,wprost leje sie ze mnie chociaż nie mam tamperatury.Chyba jest to efekt tych baniek.Po raz pierwszy miałam stawiane .I tak jak mowiono -po bańkah należy conajmniej 3 dni leżeć-teraz wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ew-ka - jak się dzisiaj czujesz? Leżę i latam po forum ..... zawsze mi się wydawało że leżenie wyklucza latanie... Człowiek uczy się całe życie czarownice przeca latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 moja lekarka przysłała mi pielęgniarkę z bańkami.Sam zabieg nie jest bolesny ,ale jest nieprzyjemne uczucie ściągania skóry.Na plecach mam kilkanaście ciemnofioletowych kółek .Od wczoraj strasznie sie pocę ,wprost leje sie ze mnie chociaż nie mam tamperatury.Chyba jest to efekt tych baniek.Po raz pierwszy miałam stawiane .I tak jak mowiono -po bańkah należy conajmniej 3 dni leżeć-teraz wiem dlaczego. Jak są ciemne to nzaczy że były potrzebne, teraz przez pot wychodzi z Ciebie choróbsko. Objawy pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witajcie Ewka to dobrze, że miałaś bańki postawione, a kolor fioletowy to znak choroby. Ten fiolet to znak intensywności choroby, im bardziej fioletowe tym więcej choroby wyciągniętej z organizmu. Głowa do góry teraz będzie juz tylko lepiej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 mam nadzieję ,że idzie ku dobremu ale te plecy są okropne !!!! brrrrr...... a dzisiaj mamy pierwszą kolędę ......dzieci nie ma ,ja chora .....sam Henio będzie księdza gościł .....bardzo dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts