Teska 26.02.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 ANIU gratulki no i mamy nowego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ja tylko jedną ale coś ostatnio nie daję rady, wiosny mi trzeba wiosny i słońca i temperaturki pow 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 26.02.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ania urodziła Pawełka a Orinoko Zosieńkę ależ nam się dzieci forumowe posypały Gratulacje dla Rodziców i tradycyjne LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 LLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Forumowy dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 TTTTTTTTOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 robię to: LLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.02.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witam...kawka zaparzona.... http://www.greatamericancoffee.com/images/about_us_lft%20coffe.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.02.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 a teraz coś jeszcze - za Pawełka i Zosię http://www.wrapwithus.com/idea/anniversaryideas/largerimage/champagne-candle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Cześć Ivo Za Zosię i Pawełka http://www.chocolateswan.com/images/chocolates.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.02.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witaj Maluszku mam dobre wieści jeszcze inne - robiłam wczoraj zdjecia....ale nie wiem czy tak dobrze będzie widac tę podbitkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.02.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ivo - jesteś kochana :D Nie musi być widać w szczegółach tylko chciałabym zobaczyć jak oni wykończyli swoją Darię czyli zdjęcie może być z daleka. Najbardziej zależy mi na tej części gdzie nad balkonem wystają krokwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.02.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ivo - jesteś kochana :D Nie musi być widać w szczegółach tylko chciałabym zobaczyć jak oni wykończyli swoją Darię czyli zdjęcie może być z daleka. Najbardziej zależy mi na tej części gdzie nad balkonem wystają krokwie. przypatrywałam się właśnie tej części z krokwiami bo tak myślałam że to może sprawiać największy kłopot - mój mąż śmiał się żebym wzięlam kartkę i ołówek i po prostu to naszkicowała powiedz jak Ci wygodniej - wywołać zdjecia i przywieść papierowe, czy lepiej na CD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.02.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ivo - jesteś kochana :D Nie musi być widać w szczegółach tylko chciałabym zobaczyć jak oni wykończyli swoją Darię czyli zdjęcie może być z daleka. Najbardziej zależy mi na tej części gdzie nad balkonem wystają krokwie. przypatrywałam się właśnie tej części z krokwiami bo tak myślałam że to może sprawiać największy kłopot - mój mąż śmiał się żebym wzięlam kartkę i ołówek i po prostu to naszkicowała powiedz jak Ci wygodniej - wywołać zdjecia i przywieść papierowe, czy lepiej na CD? Nie rób sobie więcej kosztów. Przywieź negatyw i ja go gdzieś tutaj wywołam. No chyba, że masz na nim też jakieś swoje zdjęcie to chyba lepiej byłoby na CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Maluszku - OK - w takim razie musze szybko "wycykać" klisze do końca i oddam do fotografa. O koszty sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.02.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witanko ale macie fajnie, imprezka już w sobotę i pewnie nie możecie się doczekać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witanko ale macie fajnie, imprezka już w sobotę i pewnie nie możecie się doczekać..... Ewusia - a Ty nie przyjeżdżasz Dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ania urodziła Pawełka a Orinoko Zosieńkę ależ nam się dzieci forumowe posypały Gratulacje dla Rodziców i tradycyjne LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg O jeku, tak dawno mnie tu nie było, że aż nowe pokolenie przyszło na świat GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts