Aga J.G 01.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Aga ma bliżej do Pragi, Wiednia, a może i Paryża niż do Warszawy Z w/w najlepsze połazcenie mamy do Pragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jak to skąd z dalekiej prowincji innych połączeń odemnie brak, dobre połączenia są z Wrocka ale do Wrocka też musze dotrzeć więc już wolę jechać autobusem z Jeleniej Gdybyśmy jechali autem nie było by problemu ale wyszło jak wyszło widzicie jak się dla Was poświęcam Wynagrodzimy Ci Aga trudy podróży i poświęcenie dla Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jak to skąd z dalekiej prowincji innych połączeń odemnie brak, dobre połączenia są z Wrocka ale do Wrocka też musze dotrzeć więc już wolę jechać autobusem z Jeleniej Gdybyśmy jechali autem nie było by problemu ale wyszło jak wyszło widzicie jak się dla Was poświęcam Wynagrodzimy Ci Aga trudy podróży i poświęcenie dla Forum wiem wiem inaczej bym nie przyjechała a tak szczerze tonie przeraża mnie podróż, bardzo się cieszę że moge przyjechac i już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jak to skąd z dalekiej prowincji innych połączeń odemnie brak, dobre połączenia są z Wrocka ale do Wrocka też musze dotrzeć więc już wolę jechać autobusem z Jeleniej Gdybyśmy jechali autem nie było by problemu ale wyszło jak wyszło widzicie jak się dla Was poświęcam Wynagrodzimy Ci Aga trudy podróży i poświęcenie dla Forum wiem wiem inaczej bym nie przyjechała a tak szczerze tonie przeraża mnie podróż, bardzo się cieszę że moge przyjechac i już nie mogę się doczekać ja Cie podziwiam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.03.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 http://kennedycoffee.com/graphics/crema.jpg kawusia zaparzona czeka..... witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ewusia- dzięki Dzis już całkiem spokojnie wypiję kawę - pierwszą A potem do dentysty - kurcze boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Łapię kawę i lecę. Ale tu jeszcze wpadnę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.03.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia, ponoć "strach przed bólem jest większy od bólu" ......tak mówią ale też tego nie lubię ale załatwisz to dzisiaj a w sobotę będziesz mogła jechać do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jestem Edzia - trzymam kciuki Będzie dobrze, zobaczysz Cholibka, zaczął padać śnieg a miało być tak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam za to u nas dziś słonko Ewka - gdzie się podział korkociąg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzieńdoberek Ewusia- dzięki Dzis już całkiem spokojnie wypiję kawę - pierwszą A potem do dentysty - kurcze boję się Ja wczoraj zostawiłam u dentysty 300zł i wcalenie jestemdokońca zadowolona Trzymam kcuki i nie bój się...zawsze możesz się uśpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Łapię kawę i lecę. Ale tu jeszcze wpadnę wieczorem. ja też może kiedyś tu wpadnę wieczorem....jak sobie przypomnę jakie jest hasło do neta z karty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jestem Edzia - trzymam kciuki Będzie dobrze, zobaczysz Cholibka, zaczął padać śnieg a miało być tak ładnie No to co Ty mi tu naprawdę? Obiecałaś pogodę przyjazną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jestem Edzia - trzymam kciuki Będzie dobrze, zobaczysz Cholibka, zaczął padać śnieg a miało być tak ładnie No to co Ty mi tu naprawdę? Obiecałaś pogodę przyjazną.... Wstyd mi Może do soboty jeszcze się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam za to u nas dziś słonko Ewka - gdzie się podział korkociąg?? witam kawiarnianych przyjaciół...... Słoneczko dzisiaj pięknie wstało i w takim dobrym jest humorze ...... Ivo -korkociąg coś sie ostatnio źle kojarzył ......a ptaszek ładny ? mój ..z ogrodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam za to u nas dziś słonko Ewka - gdzie się podział korkociąg?? witam kawiarnianych przyjaciół...... Słoneczko dzisiaj pięknie wstało i w takim dobrym jest humorze ...... Ivo -korkociąg coś sie ostatnio źle kojarzył ......a ptaszek ładny ? mój ..z ogrodka bardzo ładny - pamiętam z dziennika że to Twój ...powinnaś dopisać sie do wątku ogrodniczego "jakie macie ptaki w ogrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam za to u nas dziś słonko Ewka - gdzie się podział korkociąg?? witam kawiarnianych przyjaciół...... Słoneczko dzisiaj pięknie wstało i w takim dobrym jest humorze ...... Ivo -korkociąg coś sie ostatnio źle kojarzył ......a ptaszek ładny ? mój ..z ogrodka bardzo ładny - pamiętam z dziennika że to Twój ...powinnaś dopisać sie do wątku ogrodniczego "jakie macie ptaki w ogrodzie" a wiesz ,że nie wpadłam na to ???? jakaś taka nie kumata jestem ostatnio .....chyba sie starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Z okazyji mogego okrąglaczka http://www.champagneprat.com/images/bouteille_de_champagne/bouteille_champagne_yveline_prat_ombre.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/198/106.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Gratulki Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts