ewusia 02.03.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Brawo Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzięki dziewuszki a może coś przekąsimy? http://www.vienna-doctor.com/images/Pictures/french_food.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 to ja poproszę .....to żółte z czerwonymi kulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 GRATULKI MALUSZKU! no to luuuuuuuuuu z tej okazji!http://www.accessoiriste.fr/images/traxon/champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ew-ka - a żebym to ja wiedziała co to jest to żółte ale na pewno musi być dobre (chyba). Agacka - dzięki Donoszę, że śnieg przestał padać ale słoneczka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Maluszku ...pyszne było i takie delikatne ....a sosik mi po brodzie pokapał a we wczorajszym śniegu -pięknie odbijają sie promienie słoneczka ----skrzy sie piknie ....niebo błękitne ......wiatru nie ma ....cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Z okazyji mogego okrąglaczka http://www.champagneprat.com/images/bouteille_de_champagne/bouteille_champagne_yveline_prat_ombre.jpg Maluszku - gratulacje!!!! Ew-ka - aleś Ty mnie wyprzedziła na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia to RW tak działa ...... wczoraj mało pozwu rozwodowego nie dostałam od Mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia to RW tak działa ...... wczoraj mało pozwu rozwodowego nie dostałam od Mojego U mnie spoko mój spał. Ale wczoraj mnie wrobiłaś przez ten zbieg okoliczności ..tym napisem Ewka idź już spać masz 2600postów , bo ja tak ogólnie też jestem Ewka i myślałam, ze to do mnie było ...liczba postów się zgadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Ewka nie całkiem imienniczka urzedowe imie mam językołomne, więc dla ludzi jestem Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Ewka nie całkiem imienniczka urzedowe imie mam językołomne, więc dla ludzi jestem Ewa A jakie masz urzędowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Ewka nie całkiem imienniczka urzedowe imie mam językołomne, więc dla ludzi jestem Ewa A jakie masz urzędowe? A nie będziecie się śmiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Ewka nie całkiem imienniczka urzedowe imie mam językołomne, więc dla ludzi jestem Ewa A jakie masz urzędowe? a kiedyś pamiętałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Ewka nie całkiem imienniczka urzedowe imie mam językołomne, więc dla ludzi jestem Ewa A jakie masz urzędowe? A nie będziecie się śmiać.. pewnie, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edzia .....toś TY moja imienniczka !!!!! aleś sie czajnikowała !!!!! takie imię chować po kątach .... Ewka nie całkiem imienniczka urzedowe imie mam językołomne, więc dla ludzi jestem Ewa A jakie masz urzędowe? A nie będziecie się śmiać.. pewnie, że nie a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda Bardzo rzadkie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda Bardzo rzadkie imię. Wiem, dlatego już wolę Ewkę Maluszku, wiesz, ze Forest jak nie będzie miała weny twórczej w sobotę to zjawi się na spotkaniu...moze autografy będzie rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda i z czego tu się smiać? tylko pozazdrościć tak mało spotykanego imienia....kiedy masz imieniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Maluszku, wiesz, ze Forest jak nie będzie miała weny twórczej w sobotę to zjawi się na spotkaniu...moze autografy będzie rozdawać Fajanie by było Na wszelki wypadek wezmę swój egzemplarz 'Maluszka'. No i muszę się przyznać do wpadki bardzo chciałam pójść na jej wieczór autorski ale mi się daty pomyliły o tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts