EDZIA 02.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda i z czego tu się smiać? tylko pozazdrościć tak mało spotykanego imienia....kiedy masz imieniny? Aga teraz mi już nie przeszkadza...najgorzej było w młodości..jakiś przystojniak wpadł w oko i przedstawiasz się Edeltrauda. Teraz nawet pomaga - jestem bardziej zapamiętywana a imieniny wg. niektórych niemieckich kalendarzy 19 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda Bardzo rzadkie imię. Wiem, dlatego już wolę Ewkę Maluszku, wiesz, ze Forest jak nie będzie miała weny twórczej w sobotę to zjawi się na spotkaniu...moze autografy będzie rozdawać jaki Forest jeśli mogę wtrącić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda Bardzo rzadkie imię. Wiem, dlatego już wolę Ewkę Maluszku, wiesz, ze Forest jak nie będzie miała weny twórczej w sobotę to zjawi się na spotkaniu...moze autografy będzie rozdawać jaki Forest jeśli mogę wtrącić? Aga to Ta Forest...w styczniu bodajże wyszła jej książka pod tytułem..nomen omen ..."Maluszek" - dlatego tak mi się przypadkiem skojarzyło odpowiadając naszemu Maluszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda chyba pierwszy raz słysze takie imię - ale wcale nie jest dziwne ! po prostu jest bardzo oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda chyba pierwszy raz słysze takie imię - ale wcale nie jest dziwne ! po prostu jest bardzo oryginalne Muratorów koleżanka nie czyta A przynajmniej tego o dzielnych inwestorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda chyba pierwszy raz słysze takie imię - ale wcale nie jest dziwne ! po prostu jest bardzo oryginalne Muratorów koleżanka nie czyta A przynajmniej tego o dzielnych inwestorkach szczerze - nie czytałam dawno teraz studiuje pilnie Mój piękny ogród i takie tam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a własciwie co mi tam w Muratorze juz było wymienione, - Edeltrauda chyba pierwszy raz słysze takie imię - ale wcale nie jest dziwne ! po prostu jest bardzo oryginalne Muratorów koleżanka nie czyta A przynajmniej tego o dzielnych inwestorkach szczerze - nie czytałam dawno teraz studiuje pilnie Mój piękny ogród i takie tam inne Ja też od jakiegoś czasu nie czytam Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Edeltrauda -bardzo popularne imie na Śląsku.....często mam do czynienia z tym imieniem Moja koleżanka ma na imie Elfryda ......mówimy na nią Elfi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To ja Was proszę: przglądać najbliższe numery,będzie o nas artykuł! Ale jestem chwalipięta.... wstydź się Aga wstydź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To ja Was proszę: przglądać najbliższe numery,będzie o nas artykuł! Ale jestem chwalipięta.... wstydź się Aga wstydź! o Was? budowa w Drogini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To ja Was proszę: przglądać najbliższe numery,będzie o nas artykuł! Ale jestem chwalipięta.... wstydź się Aga wstydź! o Was? budowa w Drogini? kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzień dobry.Maluszku wielkie LLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUz powodu okrąglaczka i trochę wiosny zimą. Mglisto u nas, pochmurno i zimno. http://www.bosko.pl/twoj/galerie/wiosna/wiosna4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Tolu - dziękuję A u nas znowu piękne słońce :D Mam nadzieję, że tak już będzie aż do Waszego przyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 jeszcze tylko 2 dni, jeszcze tylko 2 dni !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zatrzymaj to słonko, stęskniona jestem za nim okrutnie. To już po jutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zatrzymaj to słonko, stęskniona jestem za nim okrutnie. To już po jutrze Postaram się A może przyjedziecie wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zatrzymaj to słonko, stęskniona jestem za nim okrutnie. To już po jutrze Postaram się A może przyjedziecie wcześniej? W piątek Miro pracuje, w nocy o 3 z piątku na sobotę muszę synka na zawody wyprawić. Diabelskie skrzydełka przyrządzić na wieczorne spotkanie u Ciebie. Tak więc nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zatrzymaj to słonko, stęskniona jestem za nim okrutnie. To już po jutrze Postaram się A może przyjedziecie wcześniej? W piątek Miro pracuje, w nocy o 3 z piątku na sobotę muszę synka na zawody wyprawić. Diabelskie skrzydełka przyrządzić na wieczorne spotkanie u Ciebie. Tak więc nie da rady. W takim bądź razie postaram się zatrzymać dla Was słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy ktoś wie ile wynosi obecnie zasiłek dla bezrobotnego? Netto, na rękę. Jak długo jest wypłacany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy ktoś wie ile wynosi obecnie zasiłek dla bezrobotnego? Netto, na rękę. Jak długo jest wypłacany? Tomku !!!! złe wieści ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts