jamles 06.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Oba mają u mnie przechlapane i pomyśleć że oni z moich okolic.. trzeba było zabrać autostopowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 maksiu mówisz, masz http://bi.gazeta.pl/im/8/1223/z1223898G.jpg Maluszek, też żałuje dzieki.. no to szklanka w dlon i do roboty, potem wrzuce zdjecia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.03.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 próbowałam Was podglądać online ale kamerki były źle ustawione i widoki były.... no powiedzmy nie takie jakie oczekiwaliśmy najczęściej panowie od pasa w dół do kolan w niedzielę obejrzałam tylko zdjęcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bo ten Pan od kamery jakoś tak dziwnie ją trzymał albo skierowaną na podłogę albo jakoś tak w sufit Próbowaliśmy do Was machać ale podobno nic nie byłow widać Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 próbowałam Was podglądać online ale kamerki były źle ustawione i widoki były.... no powiedzmy nie takie jakie oczekiwaliśmy najczęściej panowie od pasa w dół do kolan w niedzielę obejrzałam tylko zdjęcia..... ech...same tylki widac było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 tyłki od tyłu i odprzodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzińdoberek.... dojechaliśmy cało,i jeszcze raz dziękujemy Wszystkim za przemiłe spotkanie! Maluszku chałpa jakoś odratowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzińdoberek.... dojechaliśmy cało,i jeszcze raz dziękujemy Wszystkim za przemiłe spotkanie! Maluszku chałpa jakoś odratowana? Odratowana Fajnie, że byliście tylko szkoda, że tak króciutko Ola jest nie pocieszona A czy zdajesz sobie sprawę, że nie zrobiłyśmy żadnego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzińdoberek.... dojechaliśmy cało,i jeszcze raz dziękujemy Wszystkim za przemiłe spotkanie! Maluszku chałpa jakoś odratowana? Odratowana Fajnie, że byliście tylko szkoda, że tak króciutko Ola jest nie pocieszona A czy zdajesz sobie sprawę, że nie zrobiłyśmy żadnego zdjęcia Zdaję sobie z tego sprawę... ale było tak sympatycznie, żę szkoda mi było czasu na zdjęcia... Pakuj Oli plecaczek i przyjeżdżajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzińdoberek.... dojechaliśmy cało,i jeszcze raz dziękujemy Wszystkim za przemiłe spotkanie! Maluszku chałpa jakoś odratowana? Odratowana Fajnie, że byliście tylko szkoda, że tak króciutko Ola jest nie pocieszona A czy zdajesz sobie sprawę, że nie zrobiłyśmy żadnego zdjęcia Zdaję sobie z tego sprawę... ale było tak sympatycznie, żę szkoda mi było czasu na zdjęcia... Pakuj Oli plecaczek i przyjeżdżajcie! Dzisaj całą drogę do szkoły gadała tylko o Twoich dzieciaczkach i męczyła mnie kiedy do Was pojedziemy i że jakbyśmy chcieli jechać w wakacje to bez niej mamy nie jechać i tak całą drogę. To moje dziecię potrafi być męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 witajcie ale dziś nic się nie chce w pracy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 witajcie ale dziś nic się nie chce w pracy robić jak to nic... a stukać tu w klawisze do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzisaj całą drogę do szkoły gadała tylko o Twoich dzieciaczkach i męczyła mnie kiedy do Was pojedziemy i że jakbyśmy chcieli jechać w wakacje to bez niej mamy nie jechać i tak całą drogę. To moje dziecię potrafi być męczące Jeśli sądzisz, że u mnie było inaczej to nie mam pojecia dlaczego! No to nie możemy się temu przeciwwstawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzisaj całą drogę do szkoły gadała tylko o Twoich dzieciaczkach i męczyła mnie kiedy do Was pojedziemy i że jakbyśmy chcieli jechać w wakacje to bez niej mamy nie jechać i tak całą drogę. To moje dziecię potrafi być męczące Jeśli sądzisz, że u mnie było inaczej to nie mam pojecia dlaczego! No to nie możemy się temu przeciwwstawiać... a no nie A mówiłam, żebyście w drodze powrotnej do nas jeszcze wstąpili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 witajcie ale dziś nic się nie chce w pracy robić jak to nic... a stukać tu w klawisze do nas? no o tym nie mówię czekam na maksiowe fotki jak tam u Madzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Madzia Was wszystkich kazała gorąco pozdrowić i wytarmosić z sympati... Grzesio rośnie jak na drożdżach...ogromny, radosny,cudowny chłopak! Cała mama, ale ciiiiiiii, żeby Jarek nie usłyszał Obiecała zresztą,że jak tylko się troszkę odkopie z papierów to coś naskrobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Oba mają u mnie przechlapane i pomyśleć że oni z moich okolic.. trzeba było zabrać autostopowicza Przecież mówiłam, że pociągiem jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie słoneczka... Tak się cieszę, ze mogłam znowu Wasze sympatyczne gębusie zobaczyć, wyściskać, pogadać... Cudnie było, tak trudno wrócić duchem z tego Spotkania... pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Madzia Was wszystkich kazała gorąco pozdrowić i wytarmosić z sympati... Grzesio rośnie jak na drożdżach...ogromny, radosny,cudowny chłopak! Cała mama, ale ciiiiiiii, żeby Jarek nie usłyszał Obiecała zresztą,że jak tylko się troszkę odkopie z papierów to coś naskrobie! Dziękuję w swoim imieniu. Pozdrawiam również Madzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie w śliczny poniedziałek Kawusia z dużą śmietanką ......ze szczególnym wskazaniem na Ivo http://images1.fotosik.pl/17/sg2n24brscek18pk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts