Ew-ka 06.03.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Agack\a i Edzia jak podróż ? bez przygód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Agack\a i Edzia jak podróż ? bez przygód ? Ew-ka podróż bez niespodzianek. Zresztą wracałam w taki dobrym nastroju, że nic nie było w stanie mi go zakłócić. Czy Wy też tak macie, że po spotkaniu czujecie taki niedostyt, że z niewszystkimi udało Wam się pogadać, poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bo strasznie krótko było a jeszcze Redakcja na koniec nas wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bo strasznie krótko było a jeszcze Redakcja na koniec nas wyrzuciła No wlasnie.. to bylo niecalkiem mile... dobra.. teraz sniadanko i biore sie za zdjecia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie w śliczny poniedziałek Kawusia z dużą śmietanką ......ze szczególnym wskazaniem na Ivo http://images1.fotosik.pl/17/sg2n24brscek18pk.jpg dzięki - nie wiem czym sobie zasłużyłam, ale kawka jest przepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 obrobiłam sie w papierach.. w padłam na chwileczke przeżyłam przecudniusi nalot siostruchny Agusi z całą czeredą no i z tego wszystkiego Kalusia..ach i och cieszę się że sotkanko forumowe sie udało.. może za roczek i my dołączymy znów tylko ta kamerka.. to poproszę Książkę Skarg i Zażaleń bo mało było widać pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna ..cmok cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu - jakie śniadanko przecież Ty się jeszcze odchudzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 obrobiłam sie w papierach.. w padłam na chwileczke przeżyłam przecudniusi nalot siostruchny Agusi z całą czeredą no i z tego wszystkiego Kalusia..ach i och cieszę się że sotkanko forumowe sie udało.. może za roczek i my dołączymy znów tylko ta kamerka.. to poproszę Książkę Skarg i Zażaleń bo mało było widać pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna ..cmok cmok cmok witamy i też cmokamy - szczególnie Wedelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu - jakie śniadanko przecież Ty się jeszcze odchudzasz sniadanie trzeba zjesc, oczywiscie to pierwsze sniadanie dzis.. pierwszy moj dzisiejszy posilek, jogurt jogobela + 3 kromki pieczywa hrupikiego, musi starczyc do okolo 15 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu - przy takiej diecie to bym się szybko wykończyła Ja kocham jeść I co ja mam zrobić??????????? emems - hejka A gdzie jakieś nowe fotki Wedelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Agack\a i Edzia jak podróż ? bez przygód ? wszystko dobrze, tylko troszkę zmęczeni jesteśmy...ale odpoczniemy! A jak Ewa u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Maksiu - przy takiej diecie to bym się szybko wykończyła Ja kocham jeść I co ja mam zrobić??????????? emems - hejka A gdzie jakieś nowe fotki Wedelka? to sie tylko tak wydaje... ale potem jak posiedzisz na takiej diecie, jak zjesc cos smacznego, ale wielookalorycznego.. hmm co za smak... czuje sie duuuuzo wiecej niz wczesniej pozatym podstawowa sprawa, jesli dobrze sie czuje w obecnej postaci to nie ma po co sie odchudzac i juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 obrobiłam sie w papierach.. w padłam na chwileczke przeżyłam przecudniusi nalot siostruchny Agusi z całą czeredą no i z tego wszystkiego Kalusia..ach i och cieszę się że sotkanko forumowe sie udało.. może za roczek i my dołączymy znów tylko ta kamerka.. to poproszę Książkę Skarg i Zażaleń bo mało było widać pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna ..cmok cmok cmok przeżyła...hm to za wiele powiedziane straty będzie jeszcze długo przywracać do stanu z przed... Wedelek jest cudnisty: pogodny, wesolutki(jak mamusia) i chciał jechać z nami, ale mama nie pozwoliła...ech Ci rodzice mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.03.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a Karolinki niedałaś zostawić... by była dwójka i nowe dziecko na nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a Karolinki niedałaś zostawić... by była dwójka i nowe dziecko na nowy domek nie kuś.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kusiłam kusiłam ale niewykusiłam coś słabo chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ludziska dajcie kawy bo na pysk padam!jakieś załamanie pogody chyba się zbliża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 no to może na przekąskę..http://www.ice-cream-recipes.com/icecreampicsweb2004/strawberrysundaegall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Agusia a to dla ciebie ..mrożona kafcia .. http://www.gelatobonbon.it/images/elegance_caffe.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 życie ratujesz...ślina kapie na klawiaturkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts