bodzio_g 17.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jamles, ja też z Żuberkiem to momy sie ku sia ani ku sia , ani kusi , jo obserwuja i notuja, a potym zakapuja a Ty co .....pies ogrodnika......ogrodniczki to jest forum kawiarniano - budowlane, a nie ... klub ... poznajmy się i sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 to jest forum kawiarniano - budowlane, a nie ... klub ... poznajmy się i sympatii a jo z sympatii przeciep sie z Tyskiego na Żubrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 to jest forum kawiarniano - budowlane, a nie ... klub ... poznajmy się i sympatii a jo z sympatii przeciep sie z Tyskiego na Żubrze czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jamles, ja też z Żuberkiem to momy sie ku sia ani ku sia , ani kusi , jo obserwuja i notuja, a potym zakapuja a Ty co .....pies ogrodnika......ogrodniczki to jest forum kawiarniano - budowlane, a nie ... klub ... poznajmy się i sympatii Bodziu ...zakapałam klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 to jest forum kawiarniano - budowlane, a nie ... klub ... poznajmy się i sympatii a jo z sympatii przeciep sie z Tyskiego na Żubrze czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? jeżeli o coś chodzi to chodzi o pieniądze , Żuberek jest tańszy od Tyskiego ale sympatii się nie kupuje, sympatię się zdobywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Wiesz o czym piszesz Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Bodziu ...zakapałam klawiaturę Ty nie kapuj ( albo zakapowuj ) tyle, bo ... fan club sie rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 jeżeli o coś chodzi to chodzi o pieniądze , Żuberek jest tańszy od Tyskiego ale sympatii się nie kupuje, sympatię się zdobywa Ty już ... nie pij więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 ... fan club sie rozwija o RW , ale konkurencja, wolny rynek.....Balcerek musi zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ty już ... nie pij więcej ... kończa drugo Żubrzyca i biera sie za Twoje Tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2006 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witajcie silna grupo! Będzie dla mnie jakieś piwco? Nic w domu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ty już ... nie pij więcej ... kończa drugo Żubrzyca i biera sie za Twoje Tyskie Tyskie nade wszystkie, ale ... Żubrzyce też są ... niezłym kąskiem a nawet zapitką ( cokolwiek to może znaczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witajcie silna grupo! Będzie dla mnie jakieś piwco? Nic w domu nie mam Tomek - dla Ciebie neutralne ... http://www.sklepabc.pl/images/upload/18443.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tyskie też lubię. Na pewnym obozie w dawnych, dawnych czasach. Tak dawnych, że jeszcze Forum Muratora nie było, spiewaliśmy o naszym koledze: (na melodię "Raz Noe") Raz Ziuta, Ziuta upił się i poszedł spać do dychy Ale mu, lemu było źle, bo pijał piwo Tychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tyskie też lubię. Na pewnym obozie w dawnych, dawnych czasach. Tak dawnych, że jeszcze Forum Muratora nie było, spiewaliśmy o naszym koledze: (na melodię "Raz Noe") Raz Ziuta, Ziuta upił się i poszedł spać do dychy Ale mu, lemu było źle, bo pijał piwo Tychy jak to było tak downo to jest możliwe, ale jeszcz gorszy był Rybnicki Full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tyskie też lubię. Na pewnym obozie w dawnych, dawnych czasach. Tak dawnych, że jeszcze Forum Muratora nie było, spiewaliśmy o naszym koledze: (na melodię "Raz Noe") Raz Ziuta, Ziuta upił się i poszedł spać do dychy Ale mu, lemu było źle, bo pijał piwo Tychy to pewnie jeszcze przed wojną było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tyskie też lubię. Na pewnym obozie w dawnych, dawnych czasach. Tak dawnych, że jeszcze Forum Muratora nie było, spiewaliśmy o naszym koledze: (na melodię "Raz Noe") Raz Ziuta, Ziuta upił się i poszedł spać do dychy Ale mu, lemu było źle, bo pijał piwo Tychy to pewnie jeszcze przed wojną było ... Wietnamską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tyskie też lubię. Na pewnym obozie w dawnych, dawnych czasach. Tak dawnych, że jeszcze Forum Muratora nie było, spiewaliśmy o naszym koledze: (na melodię "Raz Noe") Raz Ziuta, Ziuta upił się i poszedł spać do dychy Ale mu, lemu było źle, bo pijał piwo Tychy to pewnie jeszcze przed wojną było ... Wietnamską to wtedy śpiewało się tak: W pewnym śląskim mieście, gdzie najlepsze piwo jest, jest taka drużyna, co się Górnik Zabrze zwie Górnik, Górnik, Górnik były bywalca stadionów piłkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tyskie też lubię. Na pewnym obozie w dawnych, dawnych czasach. Tak dawnych, że jeszcze Forum Muratora nie było, spiewaliśmy o naszym koledze: (na melodię "Raz Noe") Raz Ziuta, Ziuta upił się i poszedł spać do dychy Ale mu, lemu było źle, bo pijał piwo Tychy to pewnie jeszcze przed wojną było ... Wietnamską to wtedy śpiewało się tak: W pewnym śląskim mieście, gdzie najlepsze piwo jest, jest taka drużyna, co się Górnik Zabrze zwie Górnik, Górnik, Górnik były bywalca stadionów piłkarskich u nas śpiewają: JAGA JAGA JAGA (zgaga ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 "...a w finale Górnik i Manchester City" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts