Ślimak Maciek 05.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Spokojnie, napij się kawy, zjedz rogalika http://www.leboncroissant.com/images/croissant.jpg- i szufla będzie zaraz lżejsza. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.04.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dzięki Maćku...odśnieżanie to nie problem..martwi mnie moja trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witam Za kawkę chwytam Aga mysle że dla trawki gorszy byłby mróz niż śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 zima wraca a mnie babsko z nadzoru budowlanego #$%@#$#%%$##$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.04.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 zima wraca a mnie babsko z nadzoru budowlanego #$%@#$#%%$##$$ ooooo.....nieźle Cię babsko wnerwiło szczegóły będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 zima wraca a mnie babsko z nadzoru budowlanego #$%@#$#%%$##$$ ooooo.....nieźle Cię babsko wnerwiło szczegóły będą ? normalnie można ksiżkę napisać, chciałbym oddać ostatecznie dom do użytku a tej babie wiecznie coś brakuje, coś jest nie tak i wogóle dop........ sie do wszystkiego i nie wiem czy nie będe musiał robić projektu zamiennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 zima wraca a mnie babsko z nadzoru budowlanego #$%@#$#%%$##$$ ooooo.....nieźle Cię babsko wnerwiło szczegóły będą ? normalnie można ksiżkę napisać, chciałbym oddać ostatecznie dom do użytku a tej babie wiecznie coś brakuje, coś jest nie tak i wogóle dop........ sie do wszystkiego i nie wiem czy nie będe musiał robić projektu zamiennego oops.....nie masz lekko nam poszło gładziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Współczuję. Urzędasy potrafią być u@&^%(*@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 oops.....nie masz lekko nam poszło gładziutko wszystko przez to, że z garażu zrobiłem pokój za zgodą projektanta i wydziału architektury a zmiany miały być tylko w projekcie na czerwono i wpis do dziennika, a pani urzędniczka wmawia mi, że to poważne odstępstwo od pozwolenia na budowę czego nie udowodniła mi żadnymi paragrafami, ale niczym drogówka doszukała sie innych uchybień. W piątek kolejne podejście i "do trzech razy sztuka" Może będzie miałaurlop na mycie okien przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Leszku wstaw na środku pokoju-garażu duży samochód zabawkę, a jej powiedz, że takie umeblowanie garażu to spełnienie twoich dziecięcych marzeń. Czy ustawienie wazonika z kwiatkami też trzeba z nią ustalać? A jak nie, to prądem babę i psami. Przepraszam, że żartuję ale też mi nie do śmiechu. Jamles, uśmiechamy się. Jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Współczuję. Urzędasy potrafią być u@&^%(*@! mam nadzieje Tomku ze nie generalizujesz :D z urzędniczym pozdrowieniem maksiu - urzędnik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Maksiu drogi, w swojej karierze zawodowej byłem też i urzędnikiem Jestem przekonany i mam na to dowody, że niezadowolonych z moich decyzji było naprawdę niewielu. "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził". Znam również w Wrszawie urzędników którzy mogli by !@#$%^&*, a nawet jeszcze więcej, a są naprawdę wspaniałymi urzędnikami z którymi kontakt to naprawdę przyjemność. Mili, kulturalni, kompetentni i zdroworozsądkowi. Tacy jak Ty. Tomek ex-urzędnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Maksiu drogi, w swojej karierze zawodowej byłem też i urzędnikiem Jestem przekonany i mam na to dowody, że niezadowolonych z moich decyzji było naprawdę niewielu. "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził". Znam również w Wrszawie urzędników którzy mogli by !@#$%^&*, a nawet jeszcze więcej, a są naprawdę wspaniałymi urzędnikami z którymi kontakt to naprawdę przyjemność. Mili, kulturalni, kompetentni i zdroworozsądkowi. Tacy jak Ty. Tomek ex-urzędnik no i między innymi za to Cię lubie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ... no to Wy sobie "urzędujcie" a ja na '37" sete wpadam coby jakoś jubileusz setlecia ucczić J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 HURAAAAAAAAAAA, HURAAAAAAAAAAAAAAA, HURAAAAAAAAAAAAAAAA po 3700 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 maksiu - urzędnik :D kiedy podjedziesz do Gliwic na godzinkę na zastępstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 maksiu - urzędnik :D kiedy podjedziesz do Gliwic na godzinkę na zastępstwo do Białegostoku też możesz zbłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.04.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 czy ktoś wie co się dzieje z Ivonescą ? ostatni raz była widziana w KK miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.04.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 i ziaba ? odezwała sie ostatni raz w lutym ktokolwiek widział ...ktokolwiek wie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts