Ew-ka 18.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Tolusia zawitała cześć Piękna wszystko zjedzone z lodówki ? co piekłaś ? melduj mi tu szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ew-ka, mam mówić jak na spowiedzi?piekłam schabik, karkóweczkę, klops...bo rodzina lubimnóstwo warzyw, marchewka, por, seler, brokuły, pieczareczki....bo ja lubiębabę, sernik, szarlotkę, rafaello...bo wszyscy lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 W porządku, w lodówce zostało małe "conieco" i się obżeram bez umiaru. Majka własnie wyjechała do Poznania. A ja mam starszego wnuczka na jedną noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ew-ka, mam mówić jak na spowiedzi? piekłam schabik, karkóweczkę, klops...bo rodzina lubi mnóstwo warzyw, marchewka, por, seler, brokuły, pieczareczki....bo ja lubię babę, sernik, szarlotkę, rafaello...bo wszyscy lubią Tola -my to chyba naprawde siostry ten sam repertuar w kuchni (prócz klopsa) i nie było szarlotki schabik nadziewałas ? bo ja tak ...jeden śliwkami ...drugi morelami ....ale i tak najbardziej lubię karczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 W porządku, w lodówce zostało małe "conieco" i się obżeram bez umiaru. Majka własnie wyjechała do Poznania. A ja mam starszego wnuczka na jedną noc. no to się nie boisz być sam w domu masz przyjaciela duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Duży, prawie 6 lat. Odebrałem go dziś z przedszkola. Zasnął biedak w samochodzie. Przedszkole meczy dzieci. Już śpi. Rano, ja, bezrobotny muszę wstać przed 7 i przez całą Warszawę zawieźć go do przedszkola. Później pędzę na Mazury. Co do tego drugie nie jestem pewien na 100%.Trzeba zrobić przegląd autka i parę drobnych napraw + jedna większa (przeguby). Na Mazurach taniej i przyjemniej, i mozna do chałupki zajrzeć. W święta nie byliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 O chałupce nie wolno zapominać Tomku, ona potrzebuje zainteresowania nie mniejszego niż dziecko o co Cię ostatnio wnusio pytał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ale na Mazurach musi być pięknie przyroda budzi się po zimie wczoraj jechaliśmy na rowerach przez pola ....skowronki cudnie oszalały Jak byliśmy z Heniem na Mazurach -zabraliśmy ze sobą rowery ....zjeździliśmy kawał drogi kiedyś zrobimy powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 W wolne dni majowe jadę do Rajgrodu, stęskniłam się za jeziorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 W wolne dni majowe jadę do Rajgrodu, stęskniłam się za jeziorami. a my w lubelskie a po drodze Kazimierz n.Wisłą już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Byłem, a właściwie wpadłem na Mazury, do chałupki, tydzień przed świętami. Śnieg zniknął, tylko miejscami były ślady zasp, żurawie krzyczały. Przedwiośnie. Tam, na północnym wschodzie wiosna przychodzi później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 W wolne dni majowe jadę do Rajgrodu, stęskniłam się za jeziorami. już wiem gdzie to jest , byłem tam "palcem po mapie i interku" do tej pory byłem tylko raz w Augustowie....... i na tym kończy się moja przygoda z jeziorami http://www.suwalszczyzna.com.pl/galeria/img_a/minat/m_j11.jpg te widziałem J. Białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Leszku, masz poważne zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jamles Białe jest pięknym jeziorem, ale dość zimnym w stosunku do innych. W Rajgrodzie byłeś tylko palcem? Jamles, popraw się ...wakacje coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja też nie wiem gdzie jest Rajgrod ....ale sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Leszku, masz poważne zaległości Słyszałeś? Masz się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja też nie wiem gdzie jest Rajgrod ....ale sprawdzę Niedaleko... Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ale Wy tu piękne opowieści snujecie... Dziecię uśpione, tatuś już też śpi obok niego i trzyma za rączkę, a ja tutaj Pozdrowiłam i ucałowałam od cioć i dziadków forumowych. Pięknie się wtedy ten mój dzieć uśmiechnął Zapraszam do albumu na jego oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jamles Białe jest pięknym jeziorem, ale dość zimnym w stosunku do innych. W Rajgrodzie byłeś tylko palcem? Jamles, popraw się ...wakacje coraz bliżej... najpierw muszę LPG do fordzika założyć i wakacje coraz............dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Aniu, daj adres do albumu bo nie mogę odszukać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts