Ew-ka 29.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam sobotnio u nas zimno cześć Aga u nas też zimno i pada ale po tych niedawnych upałach troszkę deszczu jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ewciu deszcz deszczem ale czemu musi być tak zimno koło 7 C, a My idziemy na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ewciu deszcz deszczem ale czemu musi być tak zimno koło 7 C, a My idziemy na wesele na sali będziecie hulać i będzie ok na pogodę nie mamy wpływu i z pokorą musimy się jej podporządkować miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Na sali nie ma obaw najgorzej że moja córa niesie obrączki a sukienkę ma na lato a nie na zimę Dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 w weekendy nieczynne sam sobie piwko wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Przyszłam trochę odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 dobrynawieczór wczoraj piłem ... dziś też sie napije http://www.icpnet.pl/~ohla/5l/tyskie_2002_a.jpg niech żyje ... tyskie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 dzisiaj już mogę TTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aga- czy wczoraj na ślubie było tak ? : Przed ślubem, na osobności, w pustych czterech ścianach pan młody zwraca się do księdza: – Podczas wypowiadania przysięgi małżeńskiej proszę opuścić słowa: „Ślubuję ci wierność, miłość i uczciwość małżeńską”... Dziękuję z góry... Nadszedł dzień ślubu. Pan młody, pewny siebie, stanął przed ołtarzem i wszystko szło dobrze do momentu przysięgi. Ksiądz zapytał bowiem: – Czy ślubujesz bezgraniczne oddanie swojej żonie, posłuszeństwo wobec każdego jej rozkazu i śniadania do łóżka do końca życia? Czy klniesz się na Boga, że nigdy nie spojrzysz na inną kobietę i nawet nie przyjdzie Ci do głowy, że są inne kobiety na świecie? Pan młody, ciężko przestraszony i zszokowany, wyjąkał: – Ta... ta... tak... Po ceremonii, gdy ochłonął, wściekły przybiegł do księdza i pyta, co to miało znaczyć? Ksiądz tymczasem podaje mu 300 złotych i odpowiada spokojnie: – Po prostu przebiła twoją ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aga- czy wczoraj na ślubie było tak ? : Przed ślubem, na osobności, w pustych czterech ścianach pan młody zwraca się do księdza: – Podczas wypowiadania przysięgi małżeńskiej proszę opuścić słowa: „Ślubuję ci wierność, miłość i uczciwość małżeńską”... Dziękuję z góry... Nadszedł dzień ślubu. Pan młody, pewny siebie, stanął przed ołtarzem i wszystko szło dobrze do momentu przysięgi. Ksiądz zapytał bowiem: – Czy ślubujesz bezgraniczne oddanie swojej żonie, posłuszeństwo wobec każdego jej rozkazu i śniadania do łóżka do końca życia? Czy klniesz się na Boga, że nigdy nie spojrzysz na inną kobietę i nawet nie przyjdzie Ci do głowy, że są inne kobiety na świecie? Pan młody, ciężko przestraszony i zszokowany, wyjąkał: – Ta... ta... tak... Po ceremonii, gdy ochłonął, wściekły przybiegł do księdza i pyta, co to miało znaczyć? Ksiądz tymczasem podaje mu 300 złotych i odpowiada spokojnie: – Po prostu przebiła twoją ofertę. Było zgodnie z palnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 to otwieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 i kawa oczywiście : http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć Ivonka! Pyyyyszna kawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć Ivonka! Pyyyyszna kawa! nieobecni niech żałują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło matko ! jeszcze nikt kawy nie zaparzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no to prosze bardzo : http://www.ignorancia.org/images/personal/cafe.jpg-th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło matko ! jeszcze nikt kawy nie zaparzył mnie to już nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło matko ! jeszcze nikt kawy nie zaparzył mnie to już nie dziwi czyżby kawiarnia się "przejadła"? to gdzie teraz wszyscy urzędują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło matko ! jeszcze nikt kawy nie zaparzył mnie to już nie dziwi czyżby kawiarnia się "przejadła"? to gdzie teraz wszyscy urzędują? na budowach, w ogrodach i.............RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło matko ! jeszcze nikt kawy nie zaparzył mnie to już nie dziwi czyżby kawiarnia się "przejadła"? to gdzie teraz wszyscy urzędują? na budowach, w ogrodach i.............RW RW...no tak....ja tam jednak jestem kawoszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts