maksiu 02.06.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.najpiekniejsza.pl/zdrowie/kroplabeskidu/kropla_beskidu.jpg woda dla Maksia , tylko nie pij zbyt zimnej czy przypadkiem nie krzyczałeś zbyt mocno na ten kabelek na kabelek napewno nie krzyczałem.. to nie jego wina.. tylko tego głąba z wiertarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.najpiekniejsza.pl/zdrowie/kroplabeskidu/kropla_beskidu.jpg woda dla Maksia , tylko nie pij zbyt zimnej czy przypadkiem nie krzyczałeś zbyt mocno na ten kabelek na kabelek napewno nie krzyczałem.. to nie jego wina.. tylko tego głąba z wiertarą eee, chyba tego co tam ten kabelek ułożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Jak tu dzisiaj bąbelkowo TOOO LLLLUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ewusia - dostalas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Madzia, dostałam i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Słuchajcie, słuchajcie ..... dobrze, że wczoraj była prohibicja, bo ja dzisiaj na swoją ; 40 - s( -et )ke wpadam ! i MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jerzysio TOOO LLLLUUUUUU I gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.najpiekniejsza.pl/zdrowie/kroplabeskidu/kropla_beskidu.jpg woda dla Maksia , tylko nie pij zbyt zimnej czy przypadkiem nie krzyczałeś zbyt mocno na ten kabelek na kabelek napewno nie krzyczałem.. to nie jego wina.. tylko tego głąba z wiertarą eee, chyba tego co tam ten kabelek ułożył w tym przypadku to akurat żadna róznica.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jerzysio gratulki i LLLLUUUUUUUU.................. aleś naklikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.najpiekniejsza.pl/zdrowie/kroplabeskidu/kropla_beskidu.jpg woda dla Maksia , tylko nie pij zbyt zimnej czy przypadkiem nie krzyczałeś zbyt mocno na ten kabelek na kabelek napewno nie krzyczałem.. to nie jego wina.. tylko tego głąba z wiertarą eee, chyba tego co tam ten kabelek ułożył w tym przypadku to akurat żadna róznica.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jerzysio - GRATULKI ! no i LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 od dzisiaj szukamy zięcia i synowej dla Ew-ki moje zasmarkate jeszcze a taka super teściowa przekazałam .......bardzo się ucieszyły a z teściową to nie przesadzaj .....mój mówi,że będę najgorszą teściową pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a na moje mebelki ( szczególnie za szklany ) coby szpar nie było SZAMPAN DLA WSZYSTKICH http://www.arrakeen.ch/usacan/062%20%20champagne%20tower.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 To rozumiem Teraz szpar nie bedzie. Napiję sie później, bo jestem na dyżurze u wnuka i muszę do domu wrócić Gramy w nową grę i mnie ciągle ogrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a tam ogrywa zaraz ....... ......fory mu dajesz ...jak dobry Dziadzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Gra jest logiczna i muszę przyznać, że mały świetnie sobie daje radę. Każdy dziadek swoje wnuki chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ale tu wieczorem pustki Cały szampan wypity to i wszyscy w łożkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aniu, zostawili dla nas. Pod stółem. Byłem na dyżurze u chorego wnuczka, więc nie mogłem za te szpary. Siadaj i robimy LUUUUUU za meble Ewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Tomku, bardzo chętnie To LLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za szklany stolik, coby się nie rozsechł http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg A jak wnuczek? Bardzo chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Przeziębiony mocno, ale ogrywał mnie jak chciał. Było wesoło i fajnie. Dał się nawet pobawić mi kolejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts