jamles 05.06.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dawno, dawno temu bułem harcerzem. Na obozie, oczywiście na Mazurach spiewaliśmy naszemu koledze na melodię "Raz Noe, Noe upił się..." Raz Ziuta, Ziuta Upił się i poszedł spać do "dychy" Ale mu lemu było źle, bo pijał piwo Tychy. PS Dycha - namiot 10-cio osobowy jakby pił rybnicki full to by nie doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dawno, dawno temu bułem harcerzem. Na obozie, oczywiście na Mazurach spiewaliśmy naszemu koledze na melodię "Raz Noe, Noe upił się..." Raz Ziuta, Ziuta Upił się i poszedł spać do "dychy" Ale mu lemu było źle, bo pijał piwo Tychy. PS Dycha - namiot 10-cio osobowy jakby pił rybnicki full to by nie doszedł Nie wiem czy wtedy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 jakby w pytaniu był rybnicki full to w ciemno A wiem z własnego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nigdy tego wynalazku nie próbowałem Może i dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 spoko chopy - wszystkie piwa som dobre ... pod warunkiem ze som TYSKIE !! dobranoc tyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nigdy tego wynalazku nie próbowałem Może i dobrze? http://www.juni.com.pl/~beerlabel/browary.html#BROWAR%20RYBNIK nic nie straciłeś, teraz podobno jest strawne, ale ja mam awersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Pójdę i ja DOBREJ PIĘKNEJ SPOKOJNEJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nigdy tego wynalazku nie próbowałem Może i dobrze? http://www.juni.com.pl/~beerlabel/browary.html#BROWAR%20RYBNIK nic nie straciłeś, teraz podobno jest strawne, ale ja mam awersję Bardzo ciekawa stronka Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobranoc Tolu, miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2006 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A gdzie jest Konikowo to sprawdzałem na mapie bo mi się nazwa podoba no to ja was zakasuje.. nie dość że wiem gdzie jest Konikowo (bo to prawie moje rodzinne strony), nie dość że byłem tam.... to jeszcze byłem u Ani... a co!!!! no i wychodzi ze ze mnie prawie Toni Halik.. i zamiast hasla, 'bylem tam, tony halik', bede pisal 'byłem tam, maksiu' :D ps. Aniu... załatw transport... ja moge zająć się globalalnie Pawełkiem, w razie gdyby któryś z elementów planu (Tomek - wykąpie, Jamles - nakarmi, Bodzio - napoi, tola - poczyta na dobranoc) wyleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.06.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Delicje kawowe zaparzone, zapraszam..... http://www.coffeegeek.com/images/1391/delizia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A gdzie jest Konikowo to sprawdzałem na mapie bo mi się nazwa podoba no to ja was zakasuje.. nie dość że wiem gdzie jest Konikowo (bo to prawie moje rodzinne strony), nie dość że byłem tam.... to jeszcze byłem u Ani... a co!!!! no i wychodzi ze ze mnie prawie Toni Halik.. i zamiast hasla, 'bylem tam, tony halik', bede pisal 'byłem tam, maksiu' :D ps. Aniu... załatw transport... ja moge zająć się globalalnie Pawełkiem, w razie gdyby któryś z elementów planu (Tomek - wykąpie, Jamles - nakarmi, Bodzio - napoi, tola - poczyta na dobranoc) wyleciał. O, koordynator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A gdzie jest Konikowo to sprawdzałem na mapie bo mi się nazwa podoba no to ja was zakasuje.. nie dość że wiem gdzie jest Konikowo (bo to prawie moje rodzinne strony), nie dość że byłem tam.... to jeszcze byłem u Ani... a co!!!! no i wychodzi ze ze mnie prawie Toni Halik.. i zamiast hasla, 'bylem tam, tony halik', bede pisal 'byłem tam, maksiu' :D ps. Aniu... załatw transport... ja moge zająć się globalalnie Pawełkiem, w razie gdyby któryś z elementów planu (Tomek - wykąpie, Jamles - nakarmi, Bodzio - napoi, tola - poczyta na dobranoc) wyleciał. O, koordynator ze jak?? koordynator???? a to dobrze czy nie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dobrze, moje dzieci już dorosłe to i trochę zapomniałem czy kąpać przed pojeniem, czy pokarmieniu Ty jeszcze pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dobrze, moje dzieci już dorosłe to i trochę zapomniałem czy kąpać przed pojeniem, czy pokarmieniu Ty jeszcze pamiętasz poimy i karmimy.. odczekujemy i do wanienki....moge nie tylko koordynowac, ale i stanąc na pierwszej linii walki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Tego się chyba nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Tego się chyba nie zapomina masz racje.. to wiedza ktora nabywa sie przy pierwszym bobasie i zostaje n cale zycie :D A tak na poważnie, to było by super żeby Ania dała rade, nie uważasz?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jestem bardzo za, a nawet 2 razy jak da radę to będzie jeszcze lepiej. Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts