jamles 08.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dobranoc Tolu czy my damy radę te piwo i szampana chyba Tomek nam pomoże Bodzio przyszedł....może nie wystarczyć na pewno nie wystarczy, trzeba pomieszać z szampanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dobranoc Tolu czy my damy radę te piwo i szampana chyba Tomek nam pomoże Bodzio przyszedł....może nie wystarczyć na pewno nie wystarczy, trzeba pomieszać z szampanem byle nie z szamponem, bo się nam Bodzio zapieni na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a może troche winka przed spaniem ?? http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/a_glass_a_day.jpg szampan sie przyda przed jutrzejszym meczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a wogóle to JERZYSIO STO LAT ŻYCZY KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a może troche winka przed spaniem ?? ja nie nie mieszam, pyk drugiego, ostatniego Żubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ciekawe co wypijemy po meczu..... OBSTAWIAMY WYNIKI: 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a może troche winka przed spaniem ?? ja nie nie mieszam, pyk drugiego, ostatniego Żubra jeśli chcesz, mogę podrzucić czteropak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ciekawe co wypijemy po meczu..... OBSTAWIAMY WYNIKI: 1:0 3:2 coś z walerianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a może troche winka przed spaniem ?? ja nie nie mieszam, pyk drugiego, ostatniego Żubra jeśli chcesz, mogę podrzucić czteropak teraz to jużby była przesada, ale na mecz....2 do przerwy i 2 w drugiej połowie tylko M. zapowiedziała, że też kibicuje chyba się podłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Waleriana wieczorem, a teraz może coś wykwintniejszego za mego okrąglaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Kobiety mają pierwszeństwo. Tolu, za okrąglaczka. Ostatnią puszką czeskiego Kozela. TOLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No a teraz Jubilat Jerzysio. Wszystkiego dobrego, kasy, pogody ducha i polubienia Warszwy. "Warszawa da się lubić". I LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JerzySIUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witaj Tomku czeski Kozel...hm...nigdy nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Podobno najlepsze czeskie piwo, ale według mnie... znam lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witaj Tomku czeski Kozel...hm...nigdy nie piłam też nie najlepsze jak byłem kiedyś... teraz to się nazywa "szalikowiec" to śpiewałem " w pewnym śląskim mieście gdzie najlepsze piwo jest, jest taka drużyna co się Górnik Zabrze zwie" i wtedy to była...... prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 U nas szalikowcy śpiewają JAGA JAGA JAGA i piją co mogą Ostatnio wygrali z Widzewem Łódź....było piękne widowisko sportowe, czerwono-żółte trybuny.....piękny doping....widziałam...więc wiem tylko przed meczem się potłukli pseudokibice i granda na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 I Lubański, i mecze z Manchesterem... kto to jeszcze pamięta Może to "se vrati?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 z Jagą to kiedyś "moja" Concordia (Górnik) Knurów grała o awans do I ligi, a potem dała "ciała" w barażach z Wisełką podobno niektórzy zrobili biznes życia Tomku mecze Górnika z MU albo MC czy Romą se ne vratim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ....pewnie nie.... Idę sprawdzić, czy mnie w sypialni nie ma. DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 z Jagą to kiedyś "moja" Concordia (Górnik) Knurów grała o awans do I ligi, a potem dała "ciała" w barażach z Wisełką podobno niektórzy zrobili biznes życia Tomku mecze Górnika z MU albo MC czy Romą se ne vratim To było dawno, dawno temu. Mecze z Lewskim Sofia i MC Mecz, rewanż -remisowo. Mecz trzeci na neutralnym stadionie, remis, dogrywka i rzuty karne. Telewizor cz-b. I piwa jeszcze wtedy nie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts