Ew-ka 20.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 cześc andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 to sie porobiło ruch jak w ogródku piwnym ciepło się zrobiło to ogródki pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Heniutek wie co mówi, żeby tak M. też tak powiedział boli mnie lewy bark od kilku dni, nie mogę ręki odchylić do tyłu tylko masaż Ci pomoże oj czemu Ty tak daleko .....juz by Cie Henio wymasował no chyba ,że M. robi to regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 to sie porobiło ruch jak w ogródku piwnym ciepło się zrobiło to ogródki pełne jedne pracuja w ogrodach a drudzy w .... ogródkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Tola - jesli chodzi o masaż to ... paluszki mam bardzo sprytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Heniutek wie co mówi, żeby tak M. też tak powiedział boli mnie lewy bark od kilku dni, nie mogę ręki odchylić do tyłu tylko masaż Ci pomoże oj czemu Ty tak daleko .....juz by Cie Henio wymasował no chyba ,że M. robi to regularnie nawet jeśli M. robi to regularnie, to masaż Heniutka....mmmmm...a Ty poszłabyś do kina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Heniutek wie co mówi, żeby tak M. też tak powiedział boli mnie lewy bark od kilku dni, nie mogę ręki odchylić do tyłu tylko masaż Ci pomoże oj czemu Ty tak daleko .....juz by Cie Henio wymasował no chyba ,że M. robi to regularnie nawet jeśli M. robi to regularnie, to masaż Heniutka....mmmmm...a Ty poszłabyś do kina? akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Tola - jesli chodzi o masaż to ... paluszki mam bardzo sprytne Bodziu ale Ty wcale nie bliżej niż Heniu a bark boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Heniutek wie co mówi, żeby tak M. też tak powiedział boli mnie lewy bark od kilku dni, nie mogę ręki odchylić do tyłu tylko masaż Ci pomoże oj czemu Ty tak daleko .....juz by Cie Henio wymasował no chyba ,że M. robi to regularnie nawet jeśli M. robi to regularnie, to masaż Heniutka....mmmmm...a Ty poszłabyś do kina? akurat a ja mogę spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 to sie porobiło ruch jak w ogródku piwnym ciepło się zrobiło to ogródki pełne jedne pracuja w ogrodach a drudzy w .... ogródkach mowa moja będzie krótka (...) z mego ogródka kto pamięta z jakiego to filmu, za prawidłową odpowiedź nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 to sie porobiło ruch jak w ogródku piwnym ciepło się zrobiło to ogródki pełne jedne pracuja w ogrodach a drudzy w .... ogródkach mowa moja będzie krótka (...) z mego ogródka kto pamięta z jakiego to filmu, za prawidłową odpowiedź nagroda DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 to sie porobiło ruch jak w ogródku piwnym ciepło się zrobiło to ogródki pełne jedne pracuja w ogrodach a drudzy w .... ogródkach mowa moja będzie krótka (...) z mego ogródka kto pamięta z jakiego to filmu, za prawidłową odpowiedź nagroda nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Brawo Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Brawo Ew-ka dr Bruno tak cytował swoim ukochanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 mowa moja będzie krótka (...) z mego ogródka skoro wyganiają , to ...sobie chyba pójde spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Brawo Ew-ka dr Bruno tak cytował swoim ukochanym a jaki młody wtedy był i Pacuła też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Brawo Ew-ka dr Bruno tak cytował swoim ukochanym gratuluję pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Brawo Ew-ka dr Bruno tak cytował swoim ukochanym a jaki młody wtedy był i Pacuła też i my też ..... cha cha cha ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 mowa moja będzie krótka (...) z mego ogródka skoro wyganiają , to ...sobie chyba pójde spać no co Ty ??? dawaj bodzio jeszcze jedno piwko ...... .......bo ciepłe sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Brawo Ew-ka dr Bruno tak cytował swoim ukochanym a jaki młody wtedy był i Pacuła też i my też ..... cha cha cha ..... my pozostaliśmy młodzi, tylko dzieci nam urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts