Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam poniedziałkowo :D

i mamy nowego MISTRZA ŚWIATA w piłce... tylko mi szkoda że to nie Francuzi, byli lepsi....

mrożona kawusia... zapraszam...

http://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpg

pewnie tak jak sugerował któryś z komentatorów była to prowokacja na tle rasowym, Zidan jest arabem z tego co wiem a oni są bardzo czuli na tym punkcie. Też bardzo żałuję jego zachowania bo nie da się ukryć że brzydko zakończył swoją karierę i na dodatek Francuzi stracili puchar, który na pewno by mieli :(

A ja byłam za Włochami i świętuję razem z nimi.

A Francja nie była lepsza, gdyby nie faul włoskiego zawodnika i rzut karny, nie byłoby nawet dogrywki.

Witajcie w upalny poniedziałek.

Ewusia, zejście Zidana w ostatnich minutach niczego w tym meczu nie zmieniły. Nie wiem dlaczego zrzucacie winę za przegrany mecz na tego zawodnika? Włosi strzelili bramkę w czasie obecnosci Zidane na boisku, a on w całym meczu jej nie strzelił, oprócz karnego....miał na to 90 minut i nic nie zrobił...tak więc z nim, czy parę minut bez niego....

Przegrała cała drużyna, bo nie była lepsza.

witaj tolu :-)

a kto to wie jak by było bez karnego ;-) :lol:

Pewnie tak, jak przez resztę całego meczu.

Może nie jestem obiektywna, ale lubię Włochów...to świetna, stabilna drużyna, która grała od początku do końca mundialu rewelacyjną piłkę.

Tola - ja nie byłam zła ,że przegrali ....ja byłam wściekła za niesportowe zachowanie takiego zawodnika .To był jego pożegnalny występ i miał być chwalebny a nie taki szczeniacki :evil: Tu mnie rozczarował najbardziej ..................a wynik meczu byłby przesądzony w pierwszej połowie ,bo karny był niesłuszny -moim skromnym zdaniem :-?

Zgadzam się z Tobą. Mógł mu przywalić po meczu, a w czasie jego trwania zachować klasę, zwłaszcza rozgrywając ostatnie spotkanie i będąc kapitanem drużyny narodowej.

Cześć dziewczyny!

Zgadzam się z Tolą.

A Włochom kibicuję od jakiś 20 lat :wink:

Pamiętam, jak z wypiekami na twarzy siedziałam z tatą przed telewizorem a łzy płynęły mi jak grochy gdy Włosi przegrali z Brazylią w finale w karnych :roll:

Pamiętam takich zawodników jak Franco Baresi, Daniele Massaro, Roberto Baggio, no i Paolo Maldini oczywiście :lol: :oops: To dla niego zaczełam oglądać mecze włoskiej reprezentacji będąc jeszcze małą dziewczynką i tak już zostało. Smutno mi się zrobiło, gdy zobaczyłam, że na tych mistrzostwach go już nie było, ale taka kolej rzeczy, czas ustąpić młodszym, niestety...