bodzio_g 07.07.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 specjalnie dla Toli na dobranoc :http://piwa.mili.pl/uploaded_files/ChimayBlueCap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Dzięki Bodziu, zrobiło to na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witam sobotnio widzę że wszyscy odpoczywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witam sobotnio widzę że wszyscy odpoczywają. teraz już tak, ale od rana zaopatrywałem kominek w surowiec do produkcji ciepła a wogóle to zaczyna ostro wiać, pokazują się chmury, łoj będzie dzisiaj burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 U nas już jest i chyba nie powinnam tu siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 U nas już jest i chyba nie powinnam tu siedzieć przestało wiać.....cisza przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.07.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 U nas już jest i chyba nie powinnam tu siedzieć przestało wiać.....cisza przed burzą mnie przywiało , a wszystkich wywiało dla tych to wywiało piwo z komputera http://www.pcnews.biz/data/images/other/modding/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.07.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam poniedziałkowo i mamy nowego MISTRZA ŚWIATA w piłce... tylko mi szkoda że to nie Francuzi, byli lepsi.... mrożona kawusia... zapraszam... http://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 dzień dobry no niby wcześniej byłam za Włochami, ale w trakcie meczyło zmieniło mi się na Francję....i przegrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam i za lody chwytam Francja byłą moim faworytem a Zidane -guru .....ale to co zrobił wczoraj ......tak się dać sprowokować ??? ale byłam wściekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - tez bym się po nim nie spodziewała.....tym bardziej że kilka dni wcześniej tak go zachwalali jaki to on spokojny i opanowany chyba wszyscy są ciekawi jakie to słowa tak go wkurzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 pewnie tak jak sugerował któryś z komentatorów była to prowokacja na tle rasowym, Zidan jest arabem z tego co wiem a oni są bardzo czuli na tym punkcie. Też bardzo żałuję jego zachowania bo nie da się ukryć że brzydko zakończył swoją karierę i na dodatek Francuzi stracili puchar, który na pewno by mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A ja byłam za Włochami i świętuję razem z nimi.A Francja nie była lepsza, gdyby nie faul włoskiego zawodnika i rzut karny, nie byłoby nawet dogrywki. Witajcie w upalny poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witaj tolu a kto to wie jak by było bez karnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ewusia, zejście Zidana w ostatnich minutach niczego w tym meczu nie zmieniły. Nie wiem dlaczego zrzucacie winę za przegrany mecz na tego zawodnika? Włosi strzelili bramkę w czasie obecnosci Zidane na boisku, a on w całym meczu jej nie strzelił, oprócz karnego....miał na to 90 minut i nic nie zrobił...tak więc z nim, czy parę minut bez niego.... Przegrała cała drużyna, bo nie była lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witaj tolu a kto to wie jak by było bez karnego Pewnie tak, jak przez resztę całego meczu. Może nie jestem obiektywna, ale lubię Włochów...to świetna, stabilna drużyna, która grała od początku do końca mundialu rewelacyjną piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Tola - ja nie byłam zła ,że przegrali ....ja byłam wściekła za niesportowe zachowanie takiego zawodnika .To był jego pożegnalny występ i miał być chwalebny a nie taki szczeniacki Tu mnie rozczarował najbardziej ..................a wynik meczu byłby przesądzony w pierwszej połowie ,bo karny był niesłuszny -moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zgadzam się z Tobą. Mógł mu przywalić po meczu, a w czasie jego trwania zachować klasę, zwłaszcza rozgrywając ostatnie spotkanie i będąc kapitanem drużyny narodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Cześć dziewczyny! Zgadzam się z Tolą. A Włochom kibicuję od jakiś 20 lat Pamiętam, jak z wypiekami na twarzy siedziałam z tatą przed telewizorem a łzy płynęły mi jak grochy gdy Włosi przegrali z Brazylią w finale w karnych Pamiętam takich zawodników jak Franco Baresi, Daniele Massaro, Roberto Baggio, no i Paolo Maldini oczywiście To dla niego zaczełam oglądać mecze włoskiej reprezentacji będąc jeszcze małą dziewczynką i tak już zostało. Smutno mi się zrobiło, gdy zobaczyłam, że na tych mistrzostwach go już nie było, ale taka kolej rzeczy, czas ustąpić młodszym, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam widzę że nie tylko ja kibicowałam Włochom Aniu ja też pamietam tych zawodników tylko ja oglądałąm Włochów dla Roberta Baggio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts