premiumpremium 13.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ja mogę też....? Coś na orzeźwienie - kawa mrożona - po wieczorze i nocy spędzonej ze znajomymi z liceum, których nie widziałam 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 cześć Leszek Ty się nie tłumacz tylko łap za kawusię, póki jest to już będzie druga a potem trzecia i ........czwarta i zawał gotowy .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ja mogę też....? Coś na orzeźwienie - kawa mrożona - po wieczorze i nocy spędzonej ze znajomymi z liceum, których nie widziałam 5 lat oooo...........po takim wieczorze to conajmniej dwie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieńdoberek mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieliście po tak długiej nieobecności Fajnie znowu widzieć znajome gębusie http://www.barbarallewellyn.com/images/Photo-dessert.jpg http://www.barbarallewellyn.com/images/Photo-dessert.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 rozumiem że wieczór był baaaaardzo przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.07.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ja mogę też....? Coś na orzeźwienie - kawa mrożona - po wieczorze i nocy spędzonej ze znajomymi z liceum, których nie widziałam 5 lat oooo...........po takim wieczorze to conajmniej dwie od razu ...i dwie wody mineralne Ale fajnie tak spotkać ludzi i powspominać stare dzieje, wstrętne "panie profesorki", które zatruwały nam kiedyś życie, a teraz stanowią podstawę "przedniego ubawu" Ewusia, wieczór był baaaardzo przyjemny PS. Mąż siedział w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieńdoberek mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieliście po tak długiej nieobecności Fajnie znowu widzieć znajome gębusie http://www.barbarallewellyn.com/images/Photo-dessert.jpg http://www.barbarallewellyn.com/images/Photo-dessert.jpg witam witam Koleżankę wiesz ,że wczoraj myślaam o Tobie ??? co sie tak długo ne pojawiałaś na Forum ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 cześć Leszek Ty się nie tłumacz tylko łap za kawusię, póki jest to już będzie druga a potem trzecia i ........czwarta i zawał gotowy .................... nie strasz a skąd wiesz, że skończę na czwartej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieńdoberek oczom nie wierzę a usprawiedliwienie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam witam Koleżankę wiesz ,że wczoraj myślaam o Tobie ??? co sie tak długo ne pojawiałaś na Forum ??? Cześć Ew-ka :D Mam nadzieję, że dobrze myślałaś Nawał roboty w pracy a w domu cały czas przeglądam strony z roślinkami bo jestem na etapie robienia projektu ogrodu. Nasz projektant chyba ma mnie już szczerze dość bo stale robię jakieś poprawki ale chyba zbliżamy się już do finalnego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieńdoberek oczom nie wierzę a usprawiedliwienie gdzie Trzeba oczki przetrzeć a usprawiedliwienie napisałam powyżej - może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 cześć Leszek Ty się nie tłumacz tylko łap za kawusię, póki jest to już będzie druga a potem trzecia i ........czwarta i zawał gotowy .................... nie strasz a skąd wiesz, że skończę na czwartej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam witam Koleżankę wiesz ,że wczoraj myślaam o Tobie ??? co sie tak długo ne pojawiałaś na Forum ??? Cześć Ew-ka :D Mam nadzieję, że dobrze myślałaś o Tobie zawsze dobrze ........ale martwiłam sie troszkę ,że się nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam witam Koleżankę wiesz ,że wczoraj myślaam o Tobie ??? co sie tak długo ne pojawiałaś na Forum ??? Cześć Ew-ka :D Mam nadzieję, że dobrze myślałaś Nawał roboty w pracy a w domu cały czas przeglądam strony z roślinkami bo jestem na etapie robienia projektu ogrodu. Nasz projektant chyba ma mnie już szczerze dość bo stale robię jakieś poprawki ale chyba zbliżamy się już do finalnego efektu. coś marne usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 witam witam Koleżankę wiesz ,że wczoraj myślaam o Tobie ??? co sie tak długo ne pojawiałaś na Forum ??? Cześć Ew-ka :D Mam nadzieję, że dobrze myślałaś o Tobie zawsze dobrze ........ale martwiłam sie troszkę ,że się nie odzywasz Jakie to miłe uczucie wiedzieć, że jest ktoś kto o nas dobrze myśli Jakby co to zawsze można mnie złapać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 coś marne usprawiedliwienie Leszku - bardzo mi przykro, że Was na tak długo opuściłam ale znowu jestem bo się za Wami bardzo stęskniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 coś marne usprawiedliwienie Leszku - bardzo mi przykro, że Was na tak długo opuściłam ale znowu jestem bo się za Wami bardzo stęskniłam. tak się cieszymy http://www.efg-du-homberg.com/images/anmcalle.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 coś marne usprawiedliwienie Leszku - bardzo mi przykro, że Was na tak długo opuściłam ale znowu jestem bo się za Wami bardzo stęskniłam. tak się cieszymy http://www.efg-du-homberg.com/images/anmcalle.gif :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 czy wiecie so sie dzieje z Maluszkiem? Dawno jej tu nie było ...bo Agacka sie odnalazła....pośrednio a jeszcze niedawno było ...tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 czy wiecie so sie dzieje z Maluszkiem? Dawno jej tu nie było ...bo Agacka sie odnalazła....pośrednio a jeszcze niedawno było ...tak postaram się, żeby już tak nie było. a gdzie Agacka się odnalazła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts