Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A czy można samych wiśni sobie wybrać...? No pewnie! Dla każdego to, co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 to dla mnie borówki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy a od Ani to ja porzeczki, najlepiej.......czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy a od Ani to ja porzeczki, najlepiej.......czarne To sobie musisz sam do krzaczka skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Pytanko mam Co potrzebne jest dziecku na chrzciny? Jakie akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ivo - dokładnie tak Ja mam już przygotowane słupki pod tynkownaie tynkiem mozaikowym. Chyba odgapię te czapy na słupkach jakie ma w ogrodzeniu Piskosch. fajnie u mnie taka różnica że nie chcę słupków murowanych tylko wąskie metalowe - ale chyba odgapię część drewnianą wczoraj przekonywałam moją Połowinkę ja będę dzisiaj pokazywała to ogrodzenie Jackowi zwłaszcza, że koło domu Marcina stoi moja Daria - ale fart. Nawet napisałam do niego czy mógłby pstryknąć parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Pytanko mam Co potrzebne jest dziecku na chrzciny? Jakie akcesoria świeca i biała szatka...o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy o proszę PS. Czy Pstrążna to daleko od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ivo - dokładnie tak Ja mam już przygotowane słupki pod tynkownaie tynkiem mozaikowym. Chyba odgapię te czapy na słupkach jakie ma w ogrodzeniu Piskosch. fajnie u mnie taka różnica że nie chcę słupków murowanych tylko wąskie metalowe - ale chyba odgapię część drewnianą wczoraj przekonywałam moją Połowinkę ja będę dzisiaj pokazywała to ogrodzenie Jackowi zwłaszcza, że koło domu Marcina stoi moja Daria - ale fart. Nawet napisałam do niego czy mógłby pstryknąć parę fotek. o proszę - kolejna Daria ja mogę pokazywać tylko na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ivo - dokładnie tak Ja mam już przygotowane słupki pod tynkownaie tynkiem mozaikowym. Chyba odgapię te czapy na słupkach jakie ma w ogrodzeniu Piskosch. fajnie u mnie taka różnica że nie chcę słupków murowanych tylko wąskie metalowe - ale chyba odgapię część drewnianą wczoraj przekonywałam moją Połowinkę ja będę dzisiaj pokazywała to ogrodzenie Jackowi zwłaszcza, że koło domu Marcina stoi moja Daria - ale fart. Nawet napisałam do niego czy mógłby pstryknąć parę fotek. o proszę - kolejna Daria ja mogę pokazywać tylko na zdjęciach obrodziło w tym roku Darii Moja mama przejazdem znalazła jedną pod Tarnowem i też zrobiła fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ivo - dokładnie tak Ja mam już przygotowane słupki pod tynkownaie tynkiem mozaikowym. Chyba odgapię te czapy na słupkach jakie ma w ogrodzeniu Piskosch. fajnie u mnie taka różnica że nie chcę słupków murowanych tylko wąskie metalowe - ale chyba odgapię część drewnianą wczoraj przekonywałam moją Połowinkę ja będę dzisiaj pokazywała to ogrodzenie Jackowi zwłaszcza, że koło domu Marcina stoi moja Daria - ale fart. Nawet napisałam do niego czy mógłby pstryknąć parę fotek. o proszę - kolejna Daria ja mogę pokazywać tylko na zdjęciach obrodziło w tym roku Darii Moja mama przejazdem znalazła jedną pod Tarnowem i też zrobiła fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy a od Ani to ja porzeczki, najlepiej.......czarne To sobie musisz sam do krzaczka skoczyć mogę ...dzieci są w Niechorzu to może je odwiedzę po obraniu porzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy o proszę PS. Czy Pstrążna to daleko od Ciebie? chyba mniej niż 30km.....czyżbyś odwiedzała te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy o proszę PS. Czy Pstrążna to daleko od Ciebie? chyba mniej niż 30km.....czyżbyś odwiedzała te strony jeszcze mi sie nie udało - ale planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy o proszę PS. Czy Pstrążna to daleko od Ciebie? chyba mniej niż 30km.....czyżbyś odwiedzała te strony jeszcze mi sie nie udało - ale planuję a co tam jest ciekawego po za tym, że blisko do Edzi i....do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy a od Ani to ja porzeczki, najlepiej.......czarne To sobie musisz sam do krzaczka skoczyć Aniu... a zostanie tych porzeczek do następnego czwartku? na 99% bede w K., jak sie wyrobie to może na kawke zajade pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy o proszę PS. Czy Pstrążna to daleko od Ciebie? chyba mniej niż 30km.....czyżbyś odwiedzała te strony jeszcze mi sie nie udało - ale planuję a co tam jest ciekawego po za tym, że blisko do Edzi i....do mnie to rodzinne strony mojej dobrej koleżanki no i blisko do Edzi..i do jamlesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie przepadam za popcornem coś nas łączy a od Ani to ja porzeczki, najlepiej.......czarne To sobie musisz sam do krzaczka skoczyć Aniu... a zostanie tych porzeczek do następnego czwartku? na 99% bede w K., jak sie wyrobie to może na kawke zajade pozdrawiam m. Nie wiem, ale na 100% będą borówki Zajeżdżaj, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam mam nadzieję że specjały od Ani jeszcze są łapię troszeczkę i uciekam do porządków dobrze że nie mam ogrodu bo już bym chyba wcale tutaj nie zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 zapraszam na wczesnoporanną kawusie http://img56.imageshack.us/img56/2149/kawazlapimurua7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts