Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam....ale mi sie dzis dobrze spało....aż zaspałam :lol:

ze spirtem ja próbowałam - nalewkę zaczyna się od truskawek - zasypać cukrem i zalać spirtem, potem dorzucamy po kolei aż do jesieni różne owoce - za każdym razem sypiąc cukier i zalewając spirytusem....na Boże Narodzenie jest pyszna nalewka (u nas z reguły nie dotrzymuje do grudnia bo w październiku i listopadzie mamy za dużo uroczystości rodzinnych :lol:

Stuknely mi dzis 4 lata na forum, aż sie nie chce wierzyć ze to juz tyle. Oj działo się przez te 4 lata sporo. Poznałem wielu fajnych ludzi, byłem na trzech oficjalnych spotkaniach forumowych i kilku mniej oficjalnych. Zwiedziłem kilka budów forumowiczów, nie tylko z moich okolic.

Mam nadzieje ze przynajmniej kilku osobom pomogłem. Jeśli przez ten czas komuś wyrządziłem jakąś krzywdę to przepraszam, ale napewno nie było to działanie celowe.

Fajnie że jest takie miejsce jak to forum.

pozdrawiam

forumowy dziadek

Maksiu

Dzieńdoberek :D

Maksiu - ogromniasteeeeeeeeeeeeee gratuuuuuuuuuuuuuuuuuulki :D :D :D

A mnie 4 latka forumowania wczoraj stuknęły i jak zwykle gapa ze mnie :oops: :oops: :oops: bo nie zauważyłam :oops:

http://www.jenniferanderson.com/images/champagne.jpg

Maluszku.. to my prawie rownieśnicy forumowi :D :D :D

gratulacje i zycze wytrzymania przynajmniej kolejnych czterech.. a potem jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze kilka razy :D

pozdrawiam

m.

Gratuluję!!

Też mi tu dobrze odkąd zakotwiczyłam, ale... tak sobie kiedyś przeglądałam wątki założone przez Mimi, z kopalnią zdjęć, życzliwych porad oraz... systemowe, perfekcyjne wykańczanie każdego Jej wątku przez pewne TWA :(

Wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że to Mimi została zmuszona do odejścia z forum :(