Ew-ka 19.07.2006 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Aniu ....z czarnej porzeczki robie ....czarnoporzeczkowkę ....palce lizać ......zasypać cukrem ....potem wódką .....po 2 tygodniach można degustować ...tak samo malinówka .......ale nie wolno malin płukać wodą ,bo sie opiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.07.2006 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 dobrydzień a co sie stanie z malinami gdy je zalejemy ...spirytusem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 dobrydzień a co sie stanie z malinami gdy je zalejemy ...spirytusem ?? spritem nie próbowałam .....ale 50% wódką .....tak pewnie nieźle potrzepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.07.2006 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 dobrydzień a co sie stanie z malinami gdy je zalejemy ...spirytusem ?? spritem nie próbowałam .....ale 50% wódką .....tak pewnie nieźle potrzepie też nie próbowałem... najlepsze jednak jest piwko ... z rana jak ... śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.07.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dzieńdoberek ŚNIADANKOOOOOOOOOO http://www.ashpadvantage.com/previous_meetings/mcm_2001/bce/images/big_beignet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 aleeeeee......śniadanko .......pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam....ale mi sie dzis dobrze spało....aż zaspałam ze spirtem ja próbowałam - nalewkę zaczyna się od truskawek - zasypać cukrem i zalać spirtem, potem dorzucamy po kolei aż do jesieni różne owoce - za każdym razem sypiąc cukier i zalewając spirytusem....na Boże Narodzenie jest pyszna nalewka (u nas z reguły nie dotrzymuje do grudnia bo w październiku i listopadzie mamy za dużo uroczystości rodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Stuknely mi dzis 4 lata na forum, aż sie nie chce wierzyć ze to juz tyle. Oj działo się przez te 4 lata sporo. Poznałem wielu fajnych ludzi, byłem na trzech oficjalnych spotkaniach forumowych i kilku mniej oficjalnych. Zwiedziłem kilka budów forumowiczów, nie tylko z moich okolic.Mam nadzieje ze przynajmniej kilku osobom pomogłem. Jeśli przez ten czas komuś wyrządziłem jakąś krzywdę to przepraszam, ale napewno nie było to działanie celowe.Fajnie że jest takie miejsce jak to forum.pozdrawiamforumowy dziadek Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dzieńdoberek Maksiu - ogromniasteeeeeeeeeeeeee gratuuuuuuuuuuuuuuuuuulki :D A mnie 4 latka forumowania wczoraj stuknęły i jak zwykle gapa ze mnie bo nie zauważyłam http://www.jenniferanderson.com/images/champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dzieńdoberek Maksiu - ogromniasteeeeeeeeeeeeee gratuuuuuuuuuuuuuuuuuulki :D A mnie 4 latka forumowania wczoraj stuknęły i jak zwykle gapa ze mnie bo nie zauważyłam http://www.jenniferanderson.com/images/champagne.jpg Maluszku.. to my prawie rownieśnicy forumowi :D gratulacje i zycze wytrzymania przynajmniej kolejnych czterech.. a potem jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze kilka razy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.07.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu to piękna okazja na małe LUUUUUUUUUUU GRATULACJE witam słonecznie o ! i Maluszkowi GRATULACJE to razem duże LLLLLUUUUUUUUUU Madzia, jak Wedelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 maluszku i maksiu - OGROMNE GRATULACJE ....... http://www.chopin.katowice.pl/grafiki/tort_smietanowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Gratulacje dla maksia i Maluszka! ja też dołączę do grona babć i dziadków forumowych wkrótce i na pewno tomek1950 również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dziękuję bardzo Maksiu - zawsze myślałam, że Ty dłużej na forum jesteś niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wielkie gratulki dla CZTEROLATKóW... a WEDELEK w sobotę bedzie ROCZNIAKIEM http://www.classicfoodspecialties.com/uploaded/images/Cake%20Mix/cherry%20cake%20mix%203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no prosze.. wystarczy dać pretekst ... a lullllanie sie odrazu pojawia dziękuje wszystkim pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Madzia jak ten czas leci aż niemożliwe że to już ROK buziaki w pietaszkę dla rychłego jubilata i gratulacje dla MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Gratuluję!! Też mi tu dobrze odkąd zakotwiczyłam, ale... tak sobie kiedyś przeglądałam wątki założone przez Mimi, z kopalnią zdjęć, życzliwych porad oraz... systemowe, perfekcyjne wykańczanie każdego Jej wątku przez pewne TWA Wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że to Mimi została zmuszona do odejścia z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.07.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no to... niam niam... http://www.carluccisbakery.com/images/tart.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Gratulacje dla wszystkich Forumowiczów! A za te cenne i fachowe porady: http://www.gotowanie.v9.pl/ciasta_czekoladowe/ciasto_czekoladowo_bezowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts