Ivonesca 20.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivo - ja bardzo lubię gorącą kawę niezależnie od pogody. tak prawdę mówiąc ja też wypiłam gorącą kawę na przebudzenie ale druga - o ile będzie - to juz na zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ja właśnie piję cappucino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę tak... burze na stolycę ..... ......ale deszczyk niech zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę jamles - Ty to chyba mnie nie lubisz że mi burzy życzysz, co? A jeszcze niedawno tęskniłeś za mną - ech Ci mężczyźni zmienni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę tak... burze na stolycę ..... ......ale deszczyk niech zostanie taki łagodny, spokojny a ulewy i gradobicie kierujemy na stolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę jamles - Ty to chyba mnie nie lubisz że mi burzy życzysz, co? A jeszcze niedawno tęskniłeś za mną - ech Ci mężczyźni zmienni są MYLISZ SIĘ masz daleko do Wiejskiej i do Kaczocastello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę jamles - Ty to chyba mnie nie lubisz że mi burzy życzysz, co? A jeszcze niedawno tęskniłeś za mną - ech Ci mężczyźni zmienni są MYLISZ SIĘ masz daleko do Wiejskiej i do Kaczocastello a w takim wypadku zwracam Honor :D Na Wiejską i tam gdzie Kaczory chadzają może nawet gradobicie spać albo i jeszcze co gorszego. A ja mam do nich daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kret rano mowił ,że dzisiaj w dolnośląskim 34 st To od Was ten upał przyjdzie do nas jutro. tylko od nas nie odejdzie a wszystkie burze zapraszamy na stolicę jamles - Ty to chyba mnie nie lubisz że mi burzy życzysz, co? A jeszcze niedawno tęskniłeś za mną - ech Ci mężczyźni zmienni są MYLISZ SIĘ masz daleko do Wiejskiej i do Kaczocastello a w takim wypadku zwracam Honor :D Na Wiejską i tam gdzie Kaczory chadzają może nawet gradobicie spać albo i jeszcze co gorszego. A ja mam do nich daleko ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ja też myślałam wyłącznie o Kaczogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Cześć! U nas masakra - temperaturowa. Wyskoczyłam róże podeprzeć a tu jak nie pali! Trawnik lejemy codziennie a wciąż suchy jak sianko Za to jutro uciekamy na cały dzionek do głuszy leśniej nad jeziorko Wszystkim DZIADKOM i BABCIOM gorące STO LAT! Teraz oby do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam Ja też przy gorącej kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Za to jutro uciekamy na cały dzionek do głuszy leśniej nad jeziorko o proszę...ale Wam fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem Aniu ale będziecie wypoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem Aniu ale będziecie wypoczywać w okolicach komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem Aniu ale będziecie wypoczywać w okolicach komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie no to razem się urlopujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie no to razem się urlopujemy a ja jeszcze tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts