Aga J.G 20.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja jeszcze tylko dwie nocki Dzisiaj i w sobote a potem jazda Wczesniej jeszcze pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie no to razem się urlopujemy no proszę...nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 jak to przeczytałem..... A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie ....to zadzwoniłem o wypisanie urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.07.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 ekspresik kawiarniany nastawiony, lodówka w kawę mrożoną zaopatrzona, zapraszam..... http://www.singleservecoffee.com/images/Keurig_Single_Cup_Coffee_Maker-standard.jpg http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/480208/2/istockphoto_480208_cup_of_coffe.jpghttp://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/480208/2/istockphoto_480208_cup_of_coffe.jpghttp://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/480208/2/istockphoto_480208_cup_of_coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam ja poproszę mrożoną - znów u nas taki gorąc od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 jak to przeczytałem..... A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie ....to zadzwoniłem o wypisanie urlopu acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie Iva: no to porawie Ci humor ja mam do urlopu jeszcze dluuuugie 3 tygodnie :D lepiej :D ??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie Iva: no to porawie Ci humor ja mam do urlopu jeszcze dluuuugie 3 tygodnie :D lepiej :D ??? pozdrawiam m. no trochę ale wymyśliłam plus takiego późnego urlopu - Ci co wyjechali na początku lipca już dawno zapomnieli o wolnym....a my mamy to dopiero przed sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.07.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a ja zaczynam "urlop" 10 sierpnia... 12 sierpnia córcię wydaję za mąż, potem muszę trochę przyjednych gości poniańczyć i jak wyjadą może się uda wyjechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie Iva: no to porawie Ci humor ja mam do urlopu jeszcze dluuuugie 3 tygodnie :D lepiej :D ??? pozdrawiam m. no trochę ale wymyśliłam plus takiego późnego urlopu - Ci co wyjechali na początku lipca już dawno zapomnieli o wolnym....a my mamy to dopiero przed sobą no to widze ze kombinujesz dokladnie tak samo jak ja... jak sie kto pyta o urlop i mowie ze dopiero od 15 sierpnia, to wszyscy z politowaniem kiwaja glowami, a jak oni juz wracaja z urlopow a ja dopiero ide to juz nie kiwaja glowami tylko troche zazdroszczą :D pozdrwiam poznourlopowcow m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a ja zaczynam "urlop" 10 sierpnia... 12 sierpnia córcię wydaję za mąż, potem muszę trochę przyjednych gości poniańczyć i jak wyjadą może się uda wyjechać ? moze sie uda wyjechac tam gdzie mysle ze sie uda wyjechac?? dobrze myslę? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie Iva: no to porawie Ci humor ja mam do urlopu jeszcze dluuuugie 3 tygodnie :D lepiej :D ??? pozdrawiam m. jesteście bezlitośni !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a ja zaczynam "urlop" 10 sierpnia... 12 sierpnia córcię wydaję za mąż, ? ooo .....to się może załapiemy na weselny kołacz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja w neidzielę jadę na urlop Tydzień nad jeziorem a ja mam jeszcze do urlopu 2 dłuuuuuugie tygodnie Iva: no to porawie Ci humor ja mam do urlopu jeszcze dluuuugie 3 tygodnie :D lepiej :D ??? pozdrawiam m. jesteście bezlitośni !!!!!! why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 jesteście bezlitośni !!!!!! why? bo ja nie mam urlopu i nawet sie nie zanosi pracownik mi odszedł ( woli pracować w Holandii przy cebulkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 jesteście bezlitośni !!!!!! why? bo ja nie mam urlopu i nawet sie nie zanosi pracownik mi odszedł ( woli pracować w Holandii przy cebulkach ) ale mozesz sobie zrobic urlop kiedy bedzisz chciala a nie wtedy kiedy da Ci go szef ktorego nie masz... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 jesteście bezlitośni !!!!!! why? bo ja nie mam urlopu i nawet sie nie zanosi pracownik mi odszedł ( woli pracować w Holandii przy cebulkach ) ale mozesz sobie zrobic urlop kiedy bedzisz chciala a nie wtedy kiedy da Ci go szef ktorego nie masz... m. niby tak .....ale jak nie ma ludzi do pracy to pracodawca zap.....la sam od rana do wieczora ja sie nie skarżę ,ale już jestem lekko zmęczona .....na razie nie szukam pracownika .....pomyślę jesienią ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a ja zaczynam "urlop" 10 sierpnia... 12 sierpnia córcię wydaję za mąż, potem muszę trochę przyjednych gości poniańczyć i jak wyjadą może się uda wyjechać ? no to pewnie przed ślubem wielkie przygotowania będą a wesele duże? czy młodzi wolą wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts