Ivonesca 21.07.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 jesteście bezlitośni !!!!!! why? bo ja nie mam urlopu i nawet sie nie zanosi pracownik mi odszedł ( woli pracować w Holandii przy cebulkach ) wspieramy Cię zatem duchowo w pracy i wykorzystuj weekendy na złapanie oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę myśle że dobrze myslisz, pytanie tylko czy też myslisz czy tylko myślisz że myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Iwo -dzieki za wsparcie z tym oddechem w weekend to tak różnie bywa .....goście -imprezy -hulanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę myśle że dobrze myslisz, pytanie tylko czy też myslisz czy tylko myślisz że myślisz? też myślę a nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.07.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę myśle że dobrze myslisz, pytanie tylko czy też myslisz czy tylko myślisz że myślisz? strasznie zawikłane Iva, dobrze myślisz Ew-ka, kołacz oczywiście będzie ale dopiero po urlopie czyli na koniec sierpnia... Iva, dzieci wolały wycieczkę ale Mama Pana Młodego kategorycznie zażyczyła sobie wesele, ma dużą rodzinę i wiele znajomych i czuje się w stosunku do nich mocno zobowiązana... wiesz, na zasadzie: co ludzie powiedzą jak nie będzie wesela... także mamy już małe rajsefiber bo zostało tylko 22 dni a dopiero teraz się większość spraw dopina. Wesele na 80 osób, brrrr.... już się boję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 ewusia - skąd ja znam to "co ludzie powiedzą"....np. przecież my byliśmy u nich na weselu itp itd jak my braliśmy ślub -a było to na studiach i nie za bardzo stać było ani nas ani rodziców na wesele - to i tak wesele się odbyło.... wola rodziców zwyciężyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.07.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dokładnie tak jak mówisz, niestety nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 no to w takim razie - skoro decyzja jest taka a nie inna - życzę Ci obyś przez te 22 dni za mocno sie nie denerwowała..uda się...MUSI SIĘ UDAĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 też mam taką nadzieję , tylko jak to mówią wszystkim nie dogodzisz, zawsze się znajdzie niezadowolony .... zaczynam się rozglądać za jakimiś środkami na uspokojenie bo na pewno se bekne na ślubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Jak tu dzisiaj gwarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Jak tu dzisiaj gwarnie nie zapeszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Jak tu dzisiaj gwarnie nie zapeszaj Dobra nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Jak tu dzisiaj gwarnie nie zapeszaj jestem, żeby było gwarniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę myśle że dobrze myslisz, pytanie tylko czy też myslisz czy tylko myślisz że myślisz? też myślę a nawet więcej jesli nawet więcej to lepiej niż dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 czyżby wszyscy myśleli o "wysychającym ogrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Boją się że tej pieknej trawy tym razem nie obaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę myśle że dobrze myslisz, pytanie tylko czy też myslisz czy tylko myślisz że myślisz? też myślę a nawet więcej jesli nawet więcej to lepiej niż dobrze zamiast dobrze będzie bardzo dobrze jak się myśl zmieni w czyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dobrze myślisz ciekawe czy ja tez dobrze myślę myśle że dobrze myslisz, pytanie tylko czy też myslisz czy tylko myślisz że myślisz? też myślę a nawet więcej jesli nawet więcej to lepiej niż dobrze zamiast dobrze będzie bardzo dobrze jak się myśl zmieni w czyn nawet niech Ci do głowy nie przyjdzie nie zamienianie myśli w czyn... Spokojnie z ogrodem... bedzie na czas gotowy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts