Maxtorka 30.07.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ale tego wściekłego zamglonego piwa dla psów nie dodawaj. Psy tez go nie chcą pić. Nie , nie , ja nawet jak przechodzę obok półki z tym wynalazkiem ze wstrętem odwracam głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.07.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Qurcze, ale wybór Ponieważ po, wracam do komturii to wieczorem, po Bożemu chyba TYSKI ŻUBR Hmmm No patrzcie państwo , tyle lat żyję ale takiego pifka jeszcze nie piłam ... ...wystarczy ...Tyskie i żubra do jednego kufla zlać A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? wilk to zawsze syty , nie wiem tylko co z ...owieczką, bo chyba poszła spać Tooool(w)ieczko !! - gdzie jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ciiii , już śpi . Można jedynie cichutko zaśpiewać - Aaa , aaa , były sobie kotki dwa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? Tak tylko kufelek musi być odpowiedniej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ale tego wściekłego zamglonego piwa dla psów nie dodawaj. Psy tez go nie chcą pić. Nie , nie , ja nawet jak przechodzę obok półki z tym wynalazkiem ze wstrętem odwracam głowę I tej wersji Maxtorko bedziemy się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Owieczka UŻUBRZAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? Tak tylko kufelek musi być odpowiedniej wielkości. Dyć wiaadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Owieczka UŻUBRZAŁA tzn zamieniła sie w... żubrzycę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Qurcze, ale wybór Ponieważ po, wracam do komturii to wieczorem, po Bożemu chyba TYSKI ŻUBR Hmmm No patrzcie państwo , tyle lat żyję ale takiego pifka jeszcze nie piłam ... ...wystarczy ...Tyskie i żubra do jednego kufla zlać A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? wilk to zawsze syty , nie wiem tylko co z ...owieczką, bo chyba poszła spać Tooool(w)ieczko !! - gdzie jesteś ?? noooo....ładne kwiatki co tu się dzieje? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.07.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Qurcze, ale wybór Ponieważ po, wracam do komturii to wieczorem, po Bożemu chyba TYSKI ŻUBR Hmmm No patrzcie państwo , tyle lat żyję ale takiego pifka jeszcze nie piłam ... ...wystarczy ...Tyskie i żubra do jednego kufla zlać A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? wilk to zawsze syty , nie wiem tylko co z ...owieczką, bo chyba poszła spać Tooool(w)ieczko !! - gdzie jesteś ?? noooo....ładne kwiatki co tu się dzieje? hę? nooo.... dla żubrzycy - żywiec w trawie ( w kwiatkach) puszczy ... http://www.tpnwd.linuxstuff.pl/zywiec%20trawa%20drzewa3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 to żubrzyce lubią najbardziej a Wy ludziska czemu nie śpicie? bezsenność dręczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Owieczka UŻUBRZAŁA I stała się NATYSZCZONA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.07.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Dla Tomka i dla Max... troche mniejszy ... coby trzeźwi jutro byli http://www.tpnwd.linuxstuff.pl/zywiec-trawa-drzewa3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Qurcze, ale wybór Ponieważ po, wracam do komturii to wieczorem, po Bożemu chyba TYSKI ŻUBR Hmmm No patrzcie państwo , tyle lat żyję ale takiego pifka jeszcze nie piłam ... ...wystarczy ...Tyskie i żubra do jednego kufla zlać A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? wilk to zawsze syty , nie wiem tylko co z ...owieczką, bo chyba poszła spać Tooool(w)ieczko !! - gdzie jesteś ?? noooo....ładne kwiatki co tu się dzieje? hę? No... my tu tak o przyrodzie... zwierzątkach... żubrach... owieczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Dzięki bodzio , będzie mi się dobrze spało Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Dla Tomka i dla Max... troche mniejszy ... coby trzeźwi jutro byli http://www.tpnwd.linuxstuff.pl/zywiec-trawa-drzewa3a.jpg Ja jestem nocny marek, czyli Tomek. Firma fajnie zaczyna pracę... o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Qurcze, ale wybór Ponieważ po, wracam do komturii to wieczorem, po Bożemu chyba TYSKI ŻUBR Hmmm No patrzcie państwo , tyle lat żyję ale takiego pifka jeszcze nie piłam ... ...wystarczy ...Tyskie i żubra do jednego kufla zlać A proporcje pół na pół co by i wilk syty i owca cała ? wilk to zawsze syty , nie wiem tylko co z ...owieczką, bo chyba poszła spać Tooool(w)ieczko !! - gdzie jesteś ?? noooo....ładne kwiatki co tu się dzieje? hę? No... my tu tak o przyrodzie... zwierzątkach... żubrach... owieczkach... ...hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ... Ja jestem nocny marek, czyli Tomek. Firma fajnie zaczyna pracę... o 11 Ty sie mosz synek ale dobrze , wto to widzioł coby w połednie szychta zaczynać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ty sie nie pytej kiela zaczynajom tylko kiela kończom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.07.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ty sie nie pytej kiela zaczynajom tylko kiela kończom wieczorym robiom górniki bo i tak majom cima a oprócz nich to ino k... i złodzieje ( to nie jo wymyśloł ino Leady Pank ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts