tomek1950 31.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Co się odwlecze to nie uciecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Właśnie wychodziłem z domu odszykowany jak stróż w niedzielę, krawat, wyczyszczone buty, uczesana łysina, a tu telefon. Rozmowa przełożona na jutro. kurka.. prosze o powiadamianie na komorke o przekladaniu rozmów bo znowu nadarmo trzymałem od 7 minut kciuki :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Koniecznie zajrzyjcie, mamy projekty nalepeczek : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66153&start=60 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Koniecznie zajrzyjcie, mamy projekty nalepeczek : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66153&start=60 J pędzę oglądać,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Miejsce: Warszawa ul. Jasna r. Przeskok Czas: 19:00 dnia 31 lipca 2006 r. Osoby: Ja i dwaj łysi kolesie o grubych karkach Jechałem swoją "knedliczką" ul. Jasną i zacząłem skręcać lewo w ul. Przeskok. Ul. Przeskok jest jednokierunkowa. Zauważyłem jadące szybko, na wstecznym biegu, pod prąd, w moim kierunku, duże, wiśniowe, terenowe auto. Stanąłem. Ułamek sekundy, terenówka lekko skręca i wali w moją "knedliczkę". Łomot potworny. Brzęk tłuczonego szkła. Terenówka, Jeep Cheerokee, zatrzymuje się praktycznie na masce Skody. Rejestracja szwajcarska. Otwierają się drzwi i wysiada ogolony na łyso młody facet o grubym karku. Widzę, że kija bejsbolowego nie ma. Z Jeepa wysiada też, podobny z wyglądu do kierowcy pasażer. 2:1 Jest jeszcze jasno, sporo przechodniów, wysiadam więc również i pytam: Was haben Sie gemacht? Gościu potrzy na mnie z rodziawioną japą i odzywa się po polsku: nie widziałem... I gdzie ja teraz nakleję nalepkę forum muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Miejsce: Warszawa ul. Jasna r. Przeskok Czas: 19:00 dnia 31 lipca 2006 r. Osoby: Ja i dwaj łysi kolesie o grubych karkach Jechałem swoją "knedliczką" ul. Jasną i zacząłem skręcać lewo w ul. Przeskok. Ul. Przeskok jest jednokierunkowa. Zauważyłem jadące szybko, na wstecznym biegu, pod prąd, w moim kierunku, duże, wiśniowe, terenowe auto. Stanąłem. Ułamek sekundy, terenówka lekko skręca i wali w moją "knedliczkę". Łomot potworny. Brzęk tłuczonego szkła. Terenówka, Jeep Cheerokee, zatrzymuje się praktycznie na masce Skody. Rejestracja szwajcarska. Otwierają się drzwi i wysiada ogolony na łyso młody facet o grubym karku. Widzę, że kija bejsbolowego nie ma. Z Jeepa wysiada też, podobny z wyglądu do kierowcy pasażer. 2:1 Jest jeszcze jasno, sporo przechodniów, wysiadam więc również i pytam: Was haben Sie gemacht? Gościu potrzy na mnie z rodziawioną japą i odzywa się po polsku: nie widziałem... I gdzie ja teraz nakleję nalepkę forum muratora? Tomek , Ty to mosz pop....dzień nic ino sie siednoć i płakać albo sie piwa napić, nojlepij to chyba setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Siedza i piwo piję. Prawie płakać mi się chce. GZIE NALEPIĘ NAKLEJKĘ?!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Najcętniej dałbym samochód do naprawy w mojej zaufanej autoryzowanej stacji w której zawsze robię przeglądy i wszystkie ewentualne naprawy. Szybko, tanio solidnie + kawa i internet, ale to ponad 200 km. Jechać mogę, dojechałem do domu, ale zniszczenia są tak duże, że pierwszy lepszy patrol zabierze mi Dowód Rejestracyjny i jeszcze wlepi mandat. Brak kierunkowskazu i jednego reflektora oraz wiszący na pasach zderzak z prawej strony. Jutro miałem jechać do komturii. Żonę miałem przywieźć w najbliższy weekend do Warszawy - kończy jej się urlop. Miałem zabrać z komturii to, co zwykle zabieramy. Chlera mnie bierze na takich ................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Siedza i piwo piję. Prawie płakać mi się chce. GZIE NALEPIĘ NAKLEJKĘ?!!!!! mam powierzchnię do wynajęcia na fordziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 do niedzieli to chyba nigdzie nie da rady a na lawecie to chyba za drogo wyjdzie a może jakieś autko zastępcze dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Tomek - chyba wiem kto może uleczyć Twoje skołatane nerwy http://www.netorpheus.com/beer/waitress_beer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bodziu, frelka jest... no Żony nie ma, jest w komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bodziu, frelka jest... no Żony nie ma, jest w komturii Ty chcesz mieć jeszcze .........zadek strzaskany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 do niedzieli to chyba nigdzie nie da rady a na lawecie to chyba za drogo wyjdzie a może jakieś autko zastępcze dają Było już zbyt późno. Rano będę negocjował w sprawie zastępczego autka - jest na ewidencji działalnosci gospodarczej żony i będę kombinował jak dojechać z rozwalonym reflektorem, migaczem i wiszącym na paskach zderzaku do Giżycka. SUPER STACJA SKODY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bodziu, frelka jest... no Żony nie ma, jest w komturii Ty chcesz mieć jeszcze .........zadek strzaskany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a tera dla inszych gości i gościówek http://english.pravda.ru/img/idb/51-beer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a tera dla inszych gości i gościówek http://english.pravda.ru/img/idb/51-beer.jpg Bodzio te piwo poślij do PZU albo innego Eureko, żeby im szkoda wyszła więcej niż 60% .... wiem bo u mnie tak im wyszło , ale poszło tam coś mojego ,groźniejszego od diobła i łoroz znodli brakujące 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jakieś PTU z okolic Warszawy. Możecie wierzyć lub nie, jeżdżę ponad 30 lat. Dynamicznie i jednocześnie bezpiecznie, choć miałem kilka wypadków tylko jeden, pierwszy, był przy dzisiejszym doświadczeniu do uniknięcia. Przejechałem ponad 1.500.000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dziś pewna zdrada. Żywiec. Ale się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dziś pewna zdrada. Żywiec. Ale się skończył przecież dzisiej ani 13-ego, ani piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts