tomek1950 31.07.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No właśnie. Zupełnie tego nie rozumiem.Pierwszy wypadek miałem 24 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dziś pewna zdrada. Żywiec. Ale się skończył żywiec ... co sie w trawie ...puszcza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dziś pewna zdrada. Żywiec. Ale się skończył żywiec ... co sie w trawie ...puszcza ?? Ale się skończył Niegodziwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bodzio te piwo poślij do PZU albo innego Eureko, żeby im szkoda wyszła więcej niż 60% .... wiem bo u mnie tak im wyszło , ale poszło tam coś mojego ,groźniejszego od diobła i łoroz znodli brakujące 40% jak bedą niegrzeczni to im takie pośle http://www.durisate.it/img_divertenti/birra-bin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kurka Tomku, przygnałąm co sił, żeby poczytać o przygodach Twych i... czas kończyć ten dzień. Dobrze, że wtorek się już zaczął - musi być lepszy od poniedziałku. I ja ciągle trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dziś Agnes rozmowa o 11.A samochód, brudny, choć technicznie bardzo zadbany, rzecz nabyta.Wysłałem Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bodzio te piwo poślij do PZU albo innego Eureko, żeby im szkoda wyszła więcej niż 60% .... wiem bo u mnie tak im wyszło , ale poszło tam coś mojego ,groźniejszego od diobła i łoroz znodli brakujące 40% jak bedą niegrzeczni to im takie pośle http://www.durisate.it/img_divertenti/birra-bin.jpg Przeca mahometanie piwa nie piją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.07.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Dziś Agnes rozmowa o 11. A samochód, brudny, choć technicznie bardzo zadbany, rzecz nabyta. Wysłałem Ci maila. Maila przeczytałam, dlatego przygnałam co sił tutaj. Zaimponowałeś mi tym "Was haben Sie gemacht" Będę trzymała o 11 kciuki. Co jeszcze mogę? Kurka, późno już - nieskładnie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.07.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 "nie składnie" miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bodzio te piwo poślij do PZU albo innego Eureko, żeby im szkoda wyszła więcej niż 60% .... wiem bo u mnie tak im wyszło , ale poszło tam coś mojego ,groźniejszego od diobła i łoroz znodli brakujące 40% jak bedą niegrzeczni to im takie pośle http://www.durisate.it/img_divertenti/birra-bin.jpg Przeca mahometanie piwa nie piją? nie piją bo ...mają zbyt wybuchowe ale za to innych chetnie nim częstują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 i tak mają szczęście, że to nie Rybnicki Full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Agnes, po praktyce w faterlandzie niemnożko szprecham, nawet w koelsh. Dam znać jak pójdzie jutro. Jestem głodny sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Agnes, po praktyce w faterlandzie niemnożko szprecham, nawet w koelsh. Dam znać jak pójdzie jutro. Jestem głodny sukcesu ja też, zjadłbym golonko albo inny bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No, golonko to takie męskie danie LUBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No, golonko to takie męskie danie LUBIĘ ale bigos......może się nam gdzieś specjalistka czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Bigosik, zwłaszcza w wykonaniu Toli - próbowałem. Jestem pod wrażeniem jakości,końsowego wyrobu} jak i użytego surowca. Proponuje zgłosić do UE bigosik Toli jaki wyrób regionalny. I niepowtararzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Bigosik, zwłaszcza w wykonaniu Toli - próbowałem. Jestem pod wrażeniem jakości,końsowego wyrobu} jak i użytego surowca. a ja myślałam, że pod wrażeniem twórczyni tego dzieła... coś mnie obudziło, aaa...niezgaszony komputer....gaszę więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2006 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Bigosik, zwłaszcza w wykonaniu Toli - próbowałem. Jestem pod wrażeniem jakości,końsowego wyrobu} jak i użytego surowca. a ja myślałam, że pod wrażeniem twórczyni tego dzieła... coś mnie obudziło, aaa...niezgaszony komputer....gaszę więc uderz w stół i już kociołek podany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek KK....... kawa do łóżka kto zamawiał ??? http://www.maplehurstbakeries.com/images/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witaj Ew-ka Ależ Wy macie końskie zdrowie - o 2 w nocy jeszcze o bigosiku gadać To prosze do kawci Ewy: http://cicg-iccg.org/images/Pol-lan/bigos.jpg I zaczynamy trzymać kciuki za Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts