ewusia 01.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 też trzymam za Tomka, ależ ma niefart pora żeby w końcu się coś zmieniło na pozytywne witam prawie południowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam Klubowiczów I znów zrobiło się ciepełko więc do kawusi może jakiś deser lodowy ? http://www.glorgliwice.pl/images/lodziarnia/l_05a.JPG http://www.glorgliwice.pl/images/lodziarnia/l_03.jpg Kciuki mocno za Tomka zaciskam . Na pewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Wciąż trzymamy kciuki za Tomka Może ten samochód to na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam wszytskich po przerwie Wszystkim którzy świętowali wszytskiego co najlepsze Tomeczku trzymma mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 To teraz trzymamy kciuki za Tomka aż do rozstrzygnięcia konkursu Witaj Aga, jak po urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 witam ja z chęcią i kawka i lody i kciuki za Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 To teraz trzymamy kciuki za Tomka aż do rozstrzygnięcia konkursu Witaj Aga, jak po urlopie? To ja tez dolacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 DZIĘKUJĘ poszło bardzo dobrze, odpowiedź za jakieś 2 tygodnie i następny etap.Teraz muszę zająć się "knedliczką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 DZIĘKUJĘ poszło bardzo dobrze, odpowiedź za jakieś 2 tygodnie i następny etap. Teraz muszę zająć się "knedliczką" my na naszą skodę mówimy "fela"....ale nazwa "knedliczka" bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku, jestem pod wrażeniam Twojego szybkiego poruszania się pomiędzy mediami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 DZIĘKUJĘ poszło bardzo dobrze, odpowiedź za jakieś 2 tygodnie i następny etap. Teraz muszę zająć się "knedliczką" Gratulki " Knedliczka " jest dzielna i dojdzie do siebie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ostro została zmaglowana A na Jeepie tylko lekko uszkodzony zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolu - jak tam urlop sie udał? Ivonesca, dzięki, że zapytałaś. Urlop bardzo udany, widziałam wiele pięknych miejsc, udało mi się objechać jezioro Como w Alpach, zdeptałam diablo gorący Mediolan i oczywiście nie zapomniałam o KLUBOWICZACH Oto dowód...dla Was kawa, ciasteczka na liściu figowym jak można nim zakrywać pewne części ciała, hm... i zimny Żuberek dla tych, co go lubią najbardziej . W tle jezioro Garda. http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o114.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ostro została zmaglowana A na Jeepie tylko lekko uszkodzony zderzak. Ja bym tych łysoli ..... Panoszą się wszędzie jak zaraza i wydaje im się że są bezkarni . Co to za kraj Nie martw się , na pewno będzie dobrze . Tolu , jaki ładny wakacyjny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ostro została zmaglowana A na Jeepie tylko lekko uszkodzony zderzak. Ja bym tych łysoli ..... Panoszą się wszędzie jak zaraza i wydaje im się że są bezkarni . Co to za kraj Nie martw się , na pewno będzie dobrze . Tolu , jaki ładny wakacyjny avatarek a dziękuję Tomku, nie martw się, naprawią szybciutko i zapomnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku bardzo się cieszę że rozmowa się udała Mam nadzieję że samochodzik szybko wróci do formy. Aga urlop jeszcze trwa a wypoczynek był bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jak to miło mieć przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku zaczęło się dobrze i na pewno dobrze się skończy czego Ci z całego serca życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolu - jak tam urlop sie udał? Ivonesca, dzięki, że zapytałaś. Urlop bardzo udany, widziałam wiele pięknych miejsc, udało mi się objechać jezioro Como w Alpach, zdeptałam diablo gorący Mediolan i oczywiście nie zapomniałam o KLUBOWICZACH Oto dowód...dla Was kawa, ciasteczka na liściu figowym jak można nim zakrywać pewne części ciała, hm... i zimny Żuberek dla tych, co go lubią najbardziej . W tle jezioro Garda. mam nadzieję że wypoczęłaś ...przed sierpniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 mam nadzieję że wypoczęłaś ...przed sierpniem wypoczęłam i czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts