Żelka 01.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tola, co za piekne zdjecie, moze zgos do reklamy piwa. a kamyszki sobie wzielas na pamiatke? A na awatarku to ktos znajomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tola, co za piekne zdjecie, moze zgos do reklamy piwa. a kamyszki sobie wzielas na pamiatke? A na awatarku to ktos znajomy? znajomy od 17 lat kamyczki wzięłam, z każdego miejsca przywożę. to zdjęcie specjalnie dla Was pstrykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 DZIĘKUJĘ poszło bardzo dobrze, odpowiedź za jakieś 2 tygodnie i następny etap. Teraz muszę zająć się "knedliczką" tomku.. za 2 tygodnie to Ty bedziesz Żubra popijał i spiewal slynną pieśn o lizelocie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 znajomy od 17 lat szczesciara i szczesciarz... ale szelesci jak to sie czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 znajomy od 17 lat szczesciara i szczesciarz... ale szelesci jak to sie czyta... Racja, nasz język rzeczywiście szeleści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 O teraz juz i tak jest dobrze. Po tylu latach juz nie pluje jak mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 O teraz juz i tak jest dobrze. Po tylu latach juz nie pluje jak mowie... Za to ja prawie oplułam monitor jak przeczytałam Twój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 papatki...zmykam i pozdrawiam popołudniową zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Widać Tolus że bardzo miło spędzaliście czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 DZIĘKUJĘ poszło bardzo dobrze, odpowiedź za jakieś 2 tygodnie i następny etap. Teraz muszę zająć się "knedliczką" tomku.. za 2 tygodnie to Ty bedziesz Żubra popijał i spiewal slynną pieśn o lizelocie :D pozdrawiam m. Przyjadę pociągiem. Wyślijcie konie na stację. Oględziny za tydzień. Chyba, że dostarczę. Naprawa też potrwa. Próbuję firmę ubezpieczeniową zmusić do samochodu zastępczego. Przecież to nie moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku mam nadzieję że uda się załatwić autko zastepcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Też mam taką nadzieję. A jak nie to będę walczył jak lew i puszczę ich z Torbami. Dziś na taksówki wydałem prawie 100 zł, a zbieram rachunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tak trzymać! Daj znać jaki wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomeczku trzymam kciuki za pomyslne rozwiązanie sprawy Cóz u nas o wszytsko trzeba walczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 DZIĘKUJĘ poszło bardzo dobrze, odpowiedź za jakieś 2 tygodnie i następny etap. Teraz muszę zająć się "knedliczką" tomku.. za 2 tygodnie to Ty bedziesz Żubra popijał i spiewal slynną pieśn o lizelocie :D pozdrawiam m. Przyjadę pociągiem. Wyślijcie konie na stację. Tak jest, Szefie ! Zaprzęg będzie gotowy niezależnie od naprawy koni mechanicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Kurcze - muszę się do czegoś przyznać - straaaaasznie zazdroszczę Wam tego spotkania. Ale może w przyszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku -myślami byłam zTobą i posyłałam dobre Anioły w kierunku Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku -myślami byłam zTobą i posyłałam dobre Anioły w kierunku Warszawy nie wierz jej Tomku, gdzie ona jest zwykle myślami, to lepiej nie mówić i nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomku -myślami byłam zTobą i posyłałam dobre Anioły w kierunku Warszawy nie wierz jej Tomku, gdzie ona jest zwykle myślami, to lepiej nie mówić i nie myśleć o Ty Jędzo jak Cię spotkam to uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts