Ew-ka 04.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tomku - miłego pobytu na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 tomek - fajnie że udało się dojechać pozdrawiam i zyczę szybkiej naprawy "knedliczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Melduję, że dojechałem do warsztatu bez problemów Mam zastępczą knedliczkę, tyle, że czerwona i benzyna, ale też combi. Pozdrawiam z pochmurnego Giżycka. Wrócę dopiero po niedzieli. Kaski jeszcze trochę jest, więc i tyski żubr będzie. ciesze sie tomku ze mimo kłód pod nogami udalo Ci sie pchnąć sprawy w dobrym kierunku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Melduję, że dojechałem do warsztatu bez problemów Mam zastępczą knedliczkę, tyle, że czerwona i benzyna, ale też combi. Pozdrawiam z pochmurnego Giżycka. Wrócę dopiero po niedzieli. Kaski jeszcze trochę jest, więc i tyski żubr będzie. a mówiłam że będzie dobrze miłego wypoczynku na tarasie Ew-ka, kieckę mam już od dawna a że zobowiązuje to niestety odczuła moja kieszeń Iva, ja też się modlę o pogodę, byle nie padało, bo nie wyobrażam sobie wesela w deszczu. Głównym atutem sali weselnej jest piękny duuuuży taras.... że nie wspomnę zapotrzebowania na ładną pogodę do końca sierpnia ( tyle mam urlopu) bo muszę zregenerować siły po uroczystościach rodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 że nie wspomnę zapotrzebowania na ładną pogodę do końca sierpnia ( tyle mam urlopu) bo muszę zregenerować siły po uroczystościach rodzinnych o to właśnie chodzi oczywiście na dni weselne też życzę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 że nie wspomnę zapotrzebowania na ładną pogodę do końca sierpnia ( tyle mam urlopu) bo muszę zregenerować siły po uroczystościach rodzinnych o to właśnie chodzi oczywiście na dni weselne też życzę pogody no i wlasnie o te sierpniowe sie rozchodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 że nie wspomnę zapotrzebowania na ładną pogodę do końca sierpnia ( tyle mam urlopu) bo muszę zregenerować siły po uroczystościach rodzinnych o to właśnie chodzi oczywiście na dni weselne też życzę pogody no i wlasnie o te sierpniowe sie rozchodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Tomek bardzo się cieszę że wszystko poszło dobrze Miłego wypoczynku Ewusia trzymam kciuki za pogodę i za uroczyśtośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dzięki Aga, tak mi dobrze wszyscy życzycie że MUSI być ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 I będzie Ewusia zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dobra, zmykam na uropik do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ivo udanego urlopu Ewusia wszytsko pójdzie gładko nie ma innego wyjścia wszyscy w końcu slemy dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dobra, zmykam na uropik do zobaczenia udanego urpoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Widac że weekend pusto w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Widac że weekend pusto w KK tam zaraz ...pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Widac że weekend pusto w KK tam zaraz ...pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Widac że weekend pusto w KK tam zaraz ...pusto cała sala dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.08.2006 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 a mi pozostało tylko ... posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 dobrze Ci poszło to sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Pozdrawiam z pochmurnych Suwałk. Wszystkim życzę ładnej pogody, ale bez upałów i udanego wesela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts