mbz 24.08.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 jak tak patrza na te zdjęcia to widza same pikne Panie ale nie widza przystojnych Panow dlatego pytom -czamu mi nikt nie doł znać tej chudej w krotkich galotkach jeszcze nie znom ale selimm dowalił nie Ania???? Napisz mu, że jest grubą zapleśniałą parówą ... No właśnie nie wiem, czy to komplement dla tej pani czy też nie hmmm...nie wiem co powiedziec bo powiadają że co chude to zmierzłe ...albo ze kochanego ciałka nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 to dorzucam ci podkowę... pozostałe się zgubiły http://www.kowale.com.pl/foto/produkt/ico/337_a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 jak tak patrza na te zdjęcia to widza same pikne Panie ale nie widza przystojnych Panow dlatego pytom -czamu mi nikt nie doł znać tej chudej w krotkich galotkach jeszcze nie znom ale selimm dowalił nie Ania???? Napisz mu, że jest grubą zapleśniałą parówą ... No właśnie nie wiem, czy to komplement dla tej pani czy też nie hmmm...nie wiem co powiedziec bo powiadają że co chude to zmierzłe ...albo ze kochanego ciałka nigdy za wiele Co chude to co? Oj, chyba ta chuda w galotkach się normalnie urażona poczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Oj- to chiba trza przeprosić ps. galotki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Oj- to chiba trza przeprosić ps. galotki super Fajno, że chociaż galotki u tej pani Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 NOoo nie tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tolusia, jak ty pięknie opowiadać umiesz. Nie wiem jak to możliwe , ale twoje corka jeszcze ładniejsza od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A teraz tak: Jamles, panu premierowi i toli się nie odmawia, a Ty odmówiłeś toli, nie wiem jak premierowi ...tak więc pozostaje przysłowie to trzech razy cośtam cośtam Selimm Ty to normalnie w ten kocurzy łeb oberwiesz! Nie zaprosiła, tak? cholesterol badałeś? bo coś z pamięcią nie teges Piwko schłodzone proszę i przestanę się gniewać Zaba, Maxtorka, Verunia jak ja lubię czytać to, co piszecie Wciągam Was na listę honorowych członków fundacji, na razie trawnik w formie, groszem sypać nie trzeba, tak więc zgadzacie się, prawda? Emems, Madziunia placek ze śliwkami pychota, a Wedelek śliczny i grzeczny jak aniołek, gdzie Wy wszystkie takie grzeczne dzieci kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 dzięki dobra kobieto teraz nei wiem czy korzystać ze sznurka czy pogalopować w siną dal jak już masz galopować Aga, to lepiej na podlasie niż w siną dal KORNELIA DZIĘKUJE ZA KOMPLEMENTY, ona jeszcze taka malutka jest, ta moja córeczka, tylko na zdjęciu tak poważnie wyglada, naprawdę, to przedszkolaczek jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 toluś ja się z Tobą w ciemo zgadzam , zwłaszcza że jesteśmy po słowie http://bi.gazeta.pl/im/4/3162/z3162364N.jpg Pilnuj trawniczka żebym po powrocie gór zobaczyła na zdjątkach jego piekną zieleń A Tatuś już teraz musi Kornelii pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Mała powiadasz A może Ty i tatuś by chcieli żeby ona była mała Moja to jest jeszcze mała Kornelia oczywiście Mam nadzieję Tola że kiedyś wkońcu przygalopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 toluś ja się z Tobą w ciemo zgadzam , zwłaszcza że jesteśmy po słowie http://bi.gazeta.pl/im/4/3162/z3162364N.jpg Pilnuj trawniczka żebym po powrocie gór zobaczyła na zdjątkach jego piekną zieleń A Tatuś już teraz musi Kornelii pilnować Maxtorka, jak będziesz wracać z gór, to zgarnij Agę po drodze i zamiast zielony trawnik na zdjęciach oglądać, to przyjedź na podlasie i zobacz go na własne oczy i stópkami popieść Kornelii od prawie roku pilnuje pewien wysoki, szczupły blondyn, tatuś ma już coraz mniej do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 PS. fotoreportaż powinien dostać Tytuł POST ROKU o to, to...i Redakcja ufunduje nagrodę w postaci regeneratora (trudne słowo) do trawników, a ja Redakcji mogę się zrewanżować czarnymi stworzeniami, które dobre są w kopaniu pod ziemią. Może pomogą stolicy w budowie kolejnych stacji metra. I jeszcze oświadczenie: HISTORIA W FOTOREPORTAŻU JEST CAŁKOWICIE ZMYSLONA, ZBIEŻNOŚĆ OSÓB I NAZWISK ZUPEŁNIE NIEPRZYPADKOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Po Agę to bym musiała baaaaardzo szeroki łuk zatoczyć , bo ona nie z tych gór co to ja do nich jadę Ale może kiedyś W razie czego bądź gotowa Teraz juz zmykam bo mi pociąg odjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Udanego urlopu, pięknej pogody, niezapomnianych chwil....tęsknij za mną, bo ja za Tobą już tęsknię ....i....jestem gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.08.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kto się ze mną upije na smutno??? http://www.bols.pl/pl/G/prod/n/new/produkty_bols/wodki/vodka_0_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 puk... puk ...no to wlazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 rozglądam sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 siedze sobie ...posiedziałby se ktoś ze-mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts