selimm 24.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no co -sam tak bede siedział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 zawsze możesz wstać i pobiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fiu fiu fiu ....ten reportażyk Toli to prawie jak KRYMINALNI .......akcja rozwija się z minuty na minutę Brawo !!!! nie podejrzewałam Siostry o takie zdolności bardzo mi sie podoba DOBRY WIECZÓR WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Kto się ze mną upije na smutno??? ? aż tak źle ??? nalej ......pomogę utopić te smuteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fiu fiu fiu ....ten reportażyk Toli to prawie jak KRYMINALNI .......akcja rozwija się z minuty na minutę Brawo !!!! nie podejrzewałam Siostry o takie zdolności bardzo mi sie podoba DOBRY WIECZÓR WSZYSTKIM jak to....nie podejrzewałaś o zdolności? no wiesz? Witaj Siostrucha, stęskniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czesc Tolusia - też Cię lubie od sadysty wrociłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 mialam kontrolna wizytę - potem poszlismy do retaurant na późny obiad ......ale pyszności dzis były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 mialam kontrolna wizytę - potem poszlismy do retaurant na późny obiad ......ale pyszności dzis były opowiadaj....nazwy, smak, sposób przyrządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 NOoo nie tylko ... Ty mnie tutaj nie czaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tola Te dzieci to w każdej IKEI. W dziale maskotki 100 i nabywasz takie jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czesc Tolusia - też Cię lubie od sadysty wrociłam ŁOMATKO Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tola Te dzieci to w każdej IKEI. W dziale maskotki 100 i nabywasz takie jedno Ni mom IKEI u siebie na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja to se drewniane meble w Łodzi zamówiłem.. W IKEI takich nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tola Te dzieci to w każdej IKEI. W dziale maskotki 100 i nabywasz takie jedno Ni mom IKEI u siebie na wsi Ja u siebie też nie, jeżdżę do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tola Te dzieci to w każdej IKEI. W dziale maskotki 100 i nabywasz takie jedno Ni mom IKEI u siebie na wsi Ja u siebie też nie, jeżdżę do Poznania W Poznaniu byłam tylko raz w życiu, bardzo dawno temu na targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tola Te dzieci to w każdej IKEI. W dziale maskotki 100 i nabywasz takie jedno Ni mom IKEI u siebie na wsi Ja u siebie też nie, jeżdżę do Poznania W Poznaniu byłam tylko raz w życiu, bardzo dawno temu na targach Naprawdę? Ja się tam urodziłam, mieszkałam, potem studiowałam. Nawet miałam tam zostać po studiach. No ale poznałam pewnego żeglarza Kocham to miasto. Tam jest jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 NOoo nie tylko ... Ty mnie tutaj nie czaruj alez skąd ! ja sem szczery chłopak z miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A teraz tak: Jamles, panu premierowi i toli się nie odmawia, a Ty odmówiłeś toli, nie wiem jak premierowi ...tak więc pozostaje przysłowie to trzech razy cośtam cośtam temu premierowi Tony'emu tobym może nie odmówił a Toli nie odmówiłem, tylko zostałem ....zawrócony a i miałem kłopoty żołądkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A teraz tak: Jamles, panu premierowi i toli się nie odmawia, a Ty odmówiłeś toli, nie wiem jak premierowi ...tak więc pozostaje przysłowie to trzech razy cośtam cośtam temu premierowi Tony'emu tobym może nie odmówił a Toli nie odmówiłem, tylko zostałem ....zawrócony a i miałem kłopoty żołądkowe no tak, jak prezydent miał kłopoty żołądkowe, to też nie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 NOoo nie tylko ... Ty mnie tutaj nie czaruj alez skąd ! ja sem szczery chłopak z miasta A ja chude dziewczę ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts