jamles 24.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 jak tak patrza na te zdjęcia to widza same pikne Panie ale nie widza przystojnych Panow dlatego pytom -czamu mi nikt nie doł znać tej chudej w krotkich galotkach jeszcze nie znom ale selimm dowalił nie Ania???? Napisz mu, że jest grubą zapleśniałą parówą ... No właśnie nie wiem, czy to komplement dla tej pani czy też nie hmmm...nie wiem co powiedziec bo powiadają że co chude to zmierzłe ...albo ze kochanego ciałka nigdy za wiele Co chude to co? Oj, chyba ta chuda w galotkach się normalnie urażona poczuje zmierzły - nerwowy, zgryźliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 jak tak patrza na te zdjęcia to widza same pikne Panie ale nie widza przystojnych Panow dlatego pytom -czamu mi nikt nie doł znać tej chudej w krotkich galotkach jeszcze nie znom ale selimm dowalił nie Ania???? Napisz mu, że jest grubą zapleśniałą parówą ... No właśnie nie wiem, czy to komplement dla tej pani czy też nie hmmm...nie wiem co powiedziec bo powiadają że co chude to zmierzłe ...albo ze kochanego ciałka nigdy za wiele Co chude to co? Oj, chyba ta chuda w galotkach się normalnie urażona poczuje zmierzły - nerwowy, zgryźliwy i do tego sierściuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Po Agę to bym musiała baaaaardzo szeroki łuk zatoczyć , bo ona nie z tych gór co to ja do nich jadę Ale może kiedyś W razie czego bądź gotowa Teraz juz zmykam bo mi pociąg odjedzie jakbyś jechała z tych gór do tych gór od Agi to mogłabyś zabrać po drodze dwóch takich co dobrze piwo (ch)leją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 i do tego sierściuch kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czesc chudzielce poprawka czesc chude i zmierzłe chudzielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czesc chudzielce poprawka czesc chude i zmierzłe chudzielce jo był chudy do matury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czesc chudzielce poprawka czesc chude i zmierzłe chudzielce przywitał się, czy odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 wzruszyłem sie i nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 wzruszyłem sie i nie wiem .... Chusteczkę? PS. Zmierzła nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 wzruszyłem sie i nie wiem .... zapytaj Jamlesa, on Ci podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 wzruszyłem sie i nie wiem .... zapytaj Jamlesa, on Ci podpowie jooooooooooo niech sie pobeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Ty to sie cieszysz jak sie ktoś wkurzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Ty to sie cieszysz jak sie ktoś wkurzo to przez to żądło, które on ma a inni nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Ty to sie cieszysz jak sie ktoś wkurzo to przez to żądło, które on ma a inni nie mają patrza na niego i żądła nie widza no chyba, że schowoł do kapsy w swoich galotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Nie powiem, co mi opadło A tak poza tym, to jeszcze nikt nigdy mnie tak nie nazywał Jak nie beczysz to oddawaj chusteczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jamles nie zagaduj o galotkach tak wiem - cosik nie tak ze-mną tyle fajnych facetow po tej ziemi chodzi a ja sie za babami rozglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Nie powiem, co mi opadło A tak poza tym, to jeszcze nikt nigdy mnie tak nie nazywał Jak nie beczysz to oddawaj chusteczkę! oczywiście naszkrobiono i wybiglowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 chrzanie to - nie becze ... do krotkich galotek - cudownie sie złoscisz Nie powiem, co mi opadło A tak poza tym, to jeszcze nikt nigdy mnie tak nie nazywał Jak nie beczysz to oddawaj chusteczkę! oczywiście naszkrobiono i wybiglowano Łomatko Aż się boję spytać co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Zmykam kochani. Biorę mężusia za kołnierz i wlokę do łóżka, a co! Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts