tdxls 28.07.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 A może jabłuszko?http://ng.onet.pl/_i/obrazki/lipiec/mnp_01_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Ależ tu jest obsługa! wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.07.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 a ja zapraszam na wisienki........... ale samemu trzeba zebrać...... drzewa w tym roku obrodziły bardzo... http://grzywa.szkolka.w.interia.pl/images/wisnie/Luatowka.jpg Macie jakiś przepis na nalewkę z wiśni? zawsze robiłam na spirycie a teraz szukam czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Co do nalewek nie mam doświadczenia.Ale mogę zaoferować truskaweczki.http://www.sadpol.com.pl/grafika/004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Z owoców najbardziej lubię - dziki A jak nazywa się samochód dla dzika ? FORDZIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.07.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Dzien dobry, witam wszystkich U mnie zar od rana sie z nieba leje, wiec zamiast kawki poprosze cos zimnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Może soczek?http://www.hellena.krakow.pl/img/butelki/swik1l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.07.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Heej ..... no co tam..... widze wszyscy chyba wzięli cos na wynos... i pobiegli pracować....a ja przybiegłam.... żeby sie w kawairence szchować.... bo u mnie tłum ludziow wali...... i coś chca odemnie........Heej... jest tu kto ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 witajcie, witajcie Smoku - dzięki za torta, mniam, mniam, był pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.07.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Dzieki za soczek, ale ... malo, upal dalej, jakis basen by sie przydal A w ogole to bym chciala cos zimnego, ale i pobudzajacego, bo chyba zaraz usne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Coś zimnego proszę bardzo:http://www.ice-mastry.pl/images/desery3.gifDo wyboru do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 ewusia - też zawsze robiłam zasypujac wiśnie cukrem i zalewając spirtem, w tym roku też tak zrobiłam i mam nadzieje że naleweczka będzie pyszna innych pomysłów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.07.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Wczoraj moja Mama miała "gadanego".... I okazało się że mój dziadek a Mamy Tata robił wspaniałe wiśnióweczki. Ale inaczej. Najpierw do wiśni (nie drylowanych) wlewał cienki spiryt (70%) lub wódkę, po 3-4 tygodniach zlewał wszystko do osobnego gąsiora a pozostałe wiśnie (nabrzmiałe alkoholem) zasypywał cukrem. Po nastepnych 3-4 tygodniach wisienki robiły się maleńkie i "suche" a cały powstały napój to była ta właściwa wiśniówka. Część butelkował dla wybitnych gości a resztę mieszał z pierwszym nalewem.Podobno była super. Chyba spróbuję w ten sposób zrobić......... Czy u Was też żar się z nieba leje?woooooooooooodyyyyyyyyyyyyyyyyy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.07.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Przylaczam sie do blagan: WODY !!! Tdxls, dzieki, biore na poczatek to zolte Dziewczyny, naleweczka z wisni to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Chmury lekko żar skryły i póki co nie pada:)Ktoś chciał coś na pobudzenie?Proszę bardzo pobudzam Waszą czujność:Na łożu smierci umierajacy Anglik pyta żonę;-powiedz czy mnie kochałaś i czy kiedykolwiek mnie zdradziłaś ?Och Johny......kochałam Cię bardzo ale raz Cię zdradziłam,ten Rolls-Royce którym tak uwielbiałeś jeździć to właśnie od niego.W takiej samej sytuacji Francuz pyta żonę;powiedz czy mnie kochałaś i czy kiedykolwiek mnie zdradziłaś ?Och Jean.......kochałam Cię okropnie ale raz jeden Cię zdradziłam, ta willa na Lazurowym wybrzeżu gdzie chętnie spędzałeś wakacje to właśnie od niego.W takiej samej sytuacji Rosjanin pyta żonę;-powiedz moja miła czy mnie kochałaś i czy kiedykolwiek zdradziłaś ?Och Wania kochałam Cie na zabój ale raz tylko Cię zdradziłam , pamietasz twoją ulubiona skórzaną pilotkę , to on wtedy jak wychodził to Ci ją zapierd*lił.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Agacka - :D:D ewusia - niezły pomysł; tylko że ja te wisnie zasypałam najpierw cukrem, więc chyba już w tym roku nie uda mi się wypróbować Twego pomysłu chyba że dokupię nowy słój i jescze trochę wiśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 a pogoda we Wrocku pochmurna i raczej chłodno po wczorajszych upałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.07.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Ja mam swoje wisnie w ogrodzie i muszę je szybko zagospodarować, bo wróble sobie upatrzyły moje drzewko i zrobiły sobie na nim prywatną jadłodajnię a wisniówka to jest TO!!! Chociaż może niekoniecznie na te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Łódź tuż przed burzą. Trochę grzmi i mocno zachmurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Zostało coś jeszcze z tego torta?Do kawki by mi się zjadło Mam dziwne wrażenie,że nie wróce sucha do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts