jamles 01.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a Tolu nie widać Widać widać reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła Czy to nie zapowiedź końca wakacji ? A tak było romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła Czy to nie zapowiedź końca wakacji ? A tak było romantycznie no tak zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku kapryśny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła Czy to nie zapowiedź końca wakacji ? A tak było romantycznie oj było, było...ale po wakacjach to tylko wspomnienie i piasek na plaży..w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku TOLA !!!!! WRÓĆ !!!! BO NIE MOGĘ NA RUDE PATRZEĆ !!!! plissssssssssssssssssssssssss....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku TOLA !!!!! WRÓĆ !!!! BO NIE MOGĘ NA RUDE PATRZEĆ !!!! plissssssssssssssssssssssssss....................... co tak syczy ....Rosssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku kapryśny jestem a mówią, że z kobietami ciężko to komu bursztynowy słowik? fioletowej, czy rudej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ale się czepiacie tej Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 co tak syczy ....Rosssssssssssssss .....................a teraz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku TOLA !!!!! WRÓĆ !!!! BO NIE MOGĘ NA RUDE PATRZEĆ !!!! plissssssssssssssssssssssssss....................... na RUDE się nie patrzy, RUDE się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ale się czepiacie tej Toli Aga no sama powiedz, idzie to wytrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 co tak syczy ....Rosssssssssssssss .....................a teraz ??? Przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 co tak syczy ....Rosssssssssssssss .....................a teraz ??? Maxsssssssssssssssssss...torka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 na RUDE się nie patrzy, RUDE się czyta o Rudych jeszcze inaczej mówią że fałszywe ....albo na 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 co tak syczy ....Rosssssssssssssss .....................a teraz ??? ...............przestało no widzi pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Tolunia Widzę że Ruda wróciła jakoś przyzwyczaiłem się do morza, plaży, spacerującej parki no i weź bądź mądry człowieku TOLA !!!!! WRÓĆ !!!! BO NIE MOGĘ NA RUDE PATRZEĆ !!!! plissssssssssssssssssssssssss....................... na RUDE się nie patrzy, RUDE się czyta Ale i popatrzeć było miło A teraz co ? Czuję sie jakaś taka .....opuszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 co tak syczy ....Rosssssssssssssss .....................a teraz ??? Przestało Pozdrowiłaś góry ode mnie, pomachałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts