tola 02.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 No tak teraz jeszcze PP będę zazdrościć, a ponoć zazdrość to brzydka cecha Idę odkręcić kurki od gazu, nie żeby tak drastycznie ten tego, ale chałupę trzeba pogrzać, pranie nie schnie...ech....live... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 No tak teraz jeszcze PP będę zazdrościć, a ponoć zazdrość to brzydka cecha Idę odkręcić kurki od gazu, nie żeby tak drastycznie ten tego, ale chałupę trzeba pogrzać, pranie nie schnie...ech....live... To zapraszam serdecznie! Jeszcze wczoraj pogoda była wstrętna, naprawdę. Dopiero dziś wyjrzało słonce-tak konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Jejuniu jak Ci zazdroszczę To niesprawiedliwe jest Ja to chyba dziś Żuberkiem temperaturę podniosę, bo inaczej, to się takiego dnia znieść nie da. Nie zazdrość , nie zazdrość . Właśnie słoneczko sie schowało ale jest cieplutko i to wystarczy Dziś to żuberek grzany byłby super ( o ile to nie profanacja oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Cześć dziewczynki! U mnie gorąco, słońce i niebo z leciutkimi obłoczkami. Krótka spódniczka i koszulka z krótkim rękawem wróciły do łask A już się nie spodziewałam tego roku Po dłuuugim spacerku chwytam sok z lodówki i idę powiesić pranie na dworze Tola zapraszam na opalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Cześć Aniu Właśnie mi przypomniałaś o stercie prania , którą sama wyprodukowałam na wyjeździe Pędzę zanim się pogoda nie zbiesi Nie ma to jak pranie wiatrem i słoneczkiem owiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Cześć Aniu Właśnie mi przypomniałaś o stercie prania , którą sama wyprodukowałam na wyjeździe Pędzę zanim się pogoda nie zbiesi Nie ma to jak pranie wiatrem i słoneczkiem owiane Witaj Maxtorko Otóż to I jeszcze herbatka owocowa wypita na trawie w ogrodzie (Właśnie jestem PO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Cześć Aniu Właśnie mi przypomniałaś o stercie prania , którą sama wyprodukowałam na wyjeździe Pędzę zanim się pogoda nie zbiesi Nie ma to jak pranie wiatrem i słoneczkiem owiane Witaj Maxtorko Otóż to I jeszcze herbatka owocowa wypita na trawie w ogrodzie (Właśnie jestem PO) Pomysł przedni U nas co prawda trawnik jest w trakcie robienia się ale tarasik jak najbardziej czynny . Szybko rozwieszę pranko i zaparzę pysznej herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 witam w sobotnie popoludnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Cześć Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A tak zajrzałam Witajcie w sobotę, pochmurną, smutną, zimną. Tęsknię za słońcem i to będzie przewlekła tęsknota. U kogo dziś świeci? świeci, świeci tak mocno, że aż Toli nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 u mnie tez ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 to ostatnia niedziela ....... .....wakacji oczywiście jeśli jesteście po obiedzie zapraszam na popołudniową kawę ....nie mam niestety ciasta .....wczoraj goście mi wszystko zjedli http://www.meblekuchenne.pl/katalog/expresy/CIMBALI.jpg kawkę podano na tarasie ze względu na pięknie świecące słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 co za goście...... żarłoki słońce przegrywa z chmurami a że jestem po obiedzie i jest ciepło to kawa oczywiście na tarasie tylko nie moim bo ten jest w trakcie roboty........może do zimy skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam późnym popołudniem Jakby tej kawki jeszcze cosik zostało to chętnie skorzystam bo od rana się nie mogę tak porządnie obudzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć! Co tam serwują w kawiarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nic? Może racuszki http://kuchnia.gazeta.pl/im/0/2359/z2359100A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobrynawieczór dobre ciasteczka należy zapić czymś dobrym z piwnicy http://www.proarts.it/files/birre%20a%20gogo.jpg maksiu - takie mają być regały !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobrynawieczór dobre ciasteczka należy zapić czymś dobrym z piwnicy http://www.proarts.it/files/birre%20a%20gogo.jpg maksiu - takie mają być regały !! Takie pełne , oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.09.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 takie też mogą być ...http://www.thebags.it/pz_img/PICT0049.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 takie też mogą być ... http://www.thebags.it/pz_img/PICT0049.JPG O ja Cię I wszystkie pełne Po prostu magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts