tola 03.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 o to, to...u mnie za oknem leje deszcz, zatem pogoda butelkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.09.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 o to, to...u mnie za oknem leje deszcz, zatem pogoda butelkowa a nie rośnie u Ciebie jakie ...drzewo butelkowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 o to, to...u mnie za oknem leje deszcz, zatem pogoda butelkowa a nie rośnie u Ciebie jakie ...drzewo butelkowe ?? a po co drzewo, jak jest w KK taka piwniczka jak powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 bodzio , to co z tej kolekcji polecasz na dobry sen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.09.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 bodzio , to co z tej kolekcji polecasz na dobry sen ? tyski żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No to chytam tyskiego żubra i pędzę do łóżeczka . Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Po takim tyskim żuberku śpi się wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.09.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Po takim tyskim żuberku śpi się wyśmienicie a po kilku ....jak niemowlę ( trzeba tylko o pampersie pamiętać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 dobrynawieczór dobre ciasteczka należy zapić czymś dobrym z piwnicy http://www.proarts.it/files/birre%20a%20gogo.jpg maksiu - takie mają być regały !! teraz mi to pokazujesz? jak ja juz zapełniłem półki czyms innym??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.09.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ekspresik nastawiłam, zapraszam na kawusię... http://www.singleservecoffee.com/images/Keurig_Single_Cup_Coffee_Maker-standard.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ....Maxtorka gra, tola śpiewa: Big City Life, Me try forget by, Pressure nah ease up no matter how hard me try. Big City Life, Here my heart have no base, And right now Babylon de pon me case. No pięknie , pięknie Jeszcze jakiś pan by się nam przydał co by ładnie takie nah albo insze joł , joł robić a ja się nadam? Miłego dzionka wszystkim bywalcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ekspresik nastawiłam, zapraszam na kawusię... http://www.singleservecoffee.com/images/Keurig_Single_Cup_Coffee_Maker-standard.jpg to ja się napiję i biegnę do pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witajcie Ewusia, pyszna ta kawka "ekspresowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ....Maxtorka gra, tola śpiewa: Big City Life, Me try forget by, Pressure nah ease up no matter how hard me try. Big City Life, Here my heart have no base, And right now Babylon de pon me case. No pięknie , pięknie Jeszcze jakiś pan by się nam przydał co by ładnie takie nah albo insze joł , joł robić a ja się nadam? Miłego dzionka wszystkim bywalcom Jasne andre Gitara nastrojona ? Witajcie Gorąca kawka w sam raz na ten pochmurny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzieńmokry nie ma co tu płakać, wystarczy, że niebo zalewa się łzami. zajrzałam, żeby tu kawę wypić, to moja pierwsza dziś i pozdrowić wszystkich życząc udanego dnia, podwyżki, dobrej pogody na łykend, życzliwości szefa, kwiatów od małżonka, kabrioletu od przyjaciela i laurki od synka. i szarlotkę upiekłam http://www.kulinaria.pl/foto/ocd-028.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ojej , jak tu cicho o zmierzchu Kawki już pewnie nie ma ale może szarlotki cosik zostało O! Jest jeden kawałeczek . O! już nie ma Mniam , pyszotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Oj, a dzis jeszcze nikogo nie bylo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Nie, bo kawy nikt nie zaserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ty byłas witam wsiech nieobecnych i obecnych przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ...co za zaniedbanie... http://up.webesteem.pl/free/mp-kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts