premiumpremium 06.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam przy kawie również http://www.akademia-alfredo.pl/tzm/wmbt/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Mmmm , jaka różnorodność To ja tej gorące na obudzenie i mrożonej , bo cosik ciepełko się zrobiło . Czyżby lato wróciło ? Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hmm, to ja biore ta z serduszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A jakie jest menu popołudniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.09.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam o poranku i zapraszam na kawcię... http://www.local.co.il/jerusalem/images/mainpage/coffe.jpghttp://www.local.co.il/jerusalem/images/mainpage/coffe.jpghttp://www.local.co.il/jerusalem/images/mainpage/coffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dzięki Ewusia.. łapie jedna i lece do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witamy po-urlopowicza maksiu Jak wypoczynek? No i jak budowa, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam słonecznie Jeśli ta środkowa jest wolna to ja ją chętnie zaanektuję Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Heloł Klubowicze. Zaginęło słońce, zeszło z nieba o 19.30 we środę i dotychczas nie powróciło.Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, proszony jest o pilny kontakt z tolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja nie widziałem, ale wpadam na :"... a jego imię czterdzieści i cztery"to trzeba mieć kondycję żeby tyle 100 wypić ....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jerzysio TO LLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Heloł Klubowicze. Zaginęło słońce, zeszło z nieba o 19.30 we środę i dotychczas nie powróciło. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, proszony jest o pilny kontakt z tolą. Cuda . cudeńka , słonko zaszło na wschodzie a znaleziono je ...zupełnie gdzie indziej U nas pełnia lata , zmiana garderoby jak najbardziej wskazana . Idę zaraz na grzyby , będąc z psiuniem na spacerku spotkałam maślaczki i rydze . Mówiły że będą czekać Jerzysio gratulki No i zwyczajowe Luuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witamy po-urlopowicza maksiu Jak wypoczynek? No i jak budowa, oczywiście Witaj Aniu wypoczynek OK pogoda byla znosna.. co prawda w morzu sie nie kąpaliśmy, ale Gosia nie raz była mokra po czubek glowy. A jak budowa... powoli uzupelniam dziennik zostaly mi jeszcze dwa dni do opisania i bede na bieżąco, przydalby sie jeszcze z tydzien w z tą budową, a potem jeszcze jednen i jeszcze :D pozdrawiam m. ps. i zrób pawełkowi tak: huaauaaaahaauauuauaa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja nie widziałem, ale wpadam na : "... a jego imię czterdzieści i cztery" to trzeba mieć kondycję żeby tyle 100 wypić .... J no to drogi kolego trzeba to będzie już wkrótce wypic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.09.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... ja tam wolę jak dziewczyny w krótkich spódniczkach śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... ja tam wolę jak dziewczyny w krótkich spódniczkach śmigają Ale mi na budowie nie wypada... Jest 4 murarzy... Robią dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... ja tam wolę jak dziewczyny w krótkich spódniczkach śmigają Ale mi na budowie nie wypada... Jest 4 murarzy... Robią dach... to nie ma się czym martwić, gdyby zalewali ławy i dom był piwniczny to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... Nie chcę złych wiadomości rozpowiadać ale słyszałam że do dzisiejszej nocy Od jutra ma wrócić jesienna szaruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.09.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... Nie chcę złych wiadomości rozpowiadać ale słyszałam że do dzisiejszej nocy Od jutra ma wrócić jesienna szaruga a nie można by z tą szaruga poczekać kilka dni? w sobotę będę komin przez dach przeciągał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts