Maxtorka 07.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć! Ale u mnie cieplutko i słonecznie! Można w krótkich spodniach śmigać Ciekawe tylko, jak długo...... Nie chcę złych wiadomości rozpowiadać ale słyszałam że do dzisiejszej nocy Od jutra ma wrócić jesienna szaruga a nie można by z tą szaruga poczekać kilka dni? w sobotę będę komin przez dach przeciągał... Gdyby to ode mnie zależało to w ogóle zlikwidowałabym jesień ( ale tą listopadową , bo złota polska jest przecudna ) . Może jakaś czarodziejka swoją czarodziejską różdżką rozwieje chmurska na Kutnem ? Musisz poprosić A wiesz kto jest czarodziejką , prawda ? Tolusia Lecę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witamy po-urlopowicza maksiu Jak wypoczynek? No i jak budowa, oczywiście Witaj Aniu wypoczynek OK pogoda byla znosna.. co prawda w morzu sie nie kąpaliśmy, ale Gosia nie raz była mokra po czubek glowy. A jak budowa... powoli uzupelniam dziennik zostaly mi jeszcze dwa dni do opisania i bede na bieżąco, przydalby sie jeszcze z tydzien w z tą budową, a potem jeszcze jednen i jeszcze :D pozdrawiam m. ps. i zrób pawełkowi tak: huaauaaaahaauauuauaa :D Zrobię jak tylko się obudzi Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! I już pełza po całym salonie To pędzę do dziennika Cię poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! PP, nie rób takich wielkich oczu. Nie tenisową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Galotki , galotki ...byle do lata , byle do lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Galotki , galotki ... byle do lata , byle do lata ... Selimm, biedaku Ty tak masz zamiar w kółko przez najbliższe 9-10 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no ba ! ja moge długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zrobię jak tylko się obudzi Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! I już pełza po całym salonie To pędzę do dziennika Cię poczytać Cieszymy sie ze Pafcio polubil rakiete Widzisz... mowilem Ci że bedzie zasuwał po domu ze sie obejrzysz i bedziesz mile wspominac te chwile kiedy tylko przewracał sie z pleców na brzuszek i odwrotnie. Ale i tak się ciesz, że nie chodzi jeszcze, bo dla przykładu moje dziecko dziś np. uciekło sobie z przedszkola :D (drugi dzien w przedszkolu), dobrze ze trzymalismy rękę na pulsie i nie uciekło za daleko :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! PP, nie rób takich wielkich oczu. Nie tenisową Ale brzmi niesamowicie No tak pomyślałam, że nie nie jesteście sadystami, co by inaczej sporty uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzień dobry Załapię się na jakąś kawę od rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jasne że tak http://www.local.co.il/jerusalem/images/mainpage/coffe.jpghttp://www.local.co.il/jerusalem/images/mainpage/coffe.jpghttp://www.local.co.il/jerusalem/images/mainpage/coffe.jpg zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzięki Ewusia Kawka pychotka Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzieńdoberek Chętnie wypiję małą kawusię , cosik senna codzę od rana . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no ba ! ja moge długo Może nie będziesz musiał, zimą też można cosik krótkiego na siebie włożyć. Byle z ciepłymi rajstopkami (ależ to podniecające - te rajstopki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Zrobię jak tylko się obudzi Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! I już pełza po całym salonie To pędzę do dziennika Cię poczytać Cieszymy sie ze Pafcio polubil rakiete Widzisz... mowilem Ci że bedzie zasuwał po domu ze sie obejrzysz i bedziesz mile wspominac te chwile kiedy tylko przewracał sie z pleców na brzuszek i odwrotnie. Ale i tak się ciesz, że nie chodzi jeszcze, bo dla przykładu moje dziecko dziś np. uciekło sobie z przedszkola :D (drugi dzien w przedszkolu), dobrze ze trzymalismy rękę na pulsie i nie uciekło za daleko :D pozdrawiam m. Dziewczyna na medal! Nie spodobało się przedszkole, co to tam będzie po próżnicy siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No tak pomyślałam, że nie nie jesteście sadystami, co by inaczej sporty uprawiać Dzięki za zaufanie w rodzicielskie uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No i mamy piąteczek. Chmurno, zimno, ale robię co mogę, by chmurzyska przepędzić. Może się uda i zaświeci Żeby tak jeszcze tydzień urlopu i posiedzieć w takim miejscu, ech... http://www.fotoeweb.it/moena/fotoDolomiti/06-%20prato%20rifugio%20la%20Rezila.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam I znow piateczek tyle ze u nas pochmurno i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dzień doberek to ja...wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hej Iva, gdzieś była jak Cię nie było? wylazłam zza góry papierów i babeczki upiekłam czekoladowe... http://www.kulinaria.pl/foto/cic_096.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts