Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć!

Ale u mnie cieplutko i słonecznie!

Można w krótkich spodniach śmigać :lol:

Ciekawe tylko, jak długo...... :p

Nie chcę złych wiadomości rozpowiadać ale słyszałam że do dzisiejszej nocy :-? Od jutra ma wrócić jesienna szaruga :cry: :-?

a nie można by z tą szaruga poczekać kilka dni?

w sobotę będę komin przez dach przeciągał...

Gdyby to ode mnie zależało to w ogóle zlikwidowałabym jesień ( ale tą listopadową , bo złota polska jest przecudna ) .

Może jakaś czarodziejka swoją czarodziejską różdżką rozwieje chmurska na Kutnem ? Musisz poprosić :D

A wiesz kto jest czarodziejką , prawda ?

Tolusia :D

Lecę popracować :roll:

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witamy po-urlopowicza :lol:

maksiu

Jak wypoczynek? No i jak budowa, oczywiście :lol:

Witaj Aniu

wypoczynek OK :D pogoda byla znosna.. co prawda w morzu sie nie kąpaliśmy, ale Gosia nie raz była mokra po czubek glowy.

A jak budowa... powoli uzupelniam dziennik zostaly mi jeszcze dwa dni do opisania i bede na bieżąco, przydalby sie jeszcze z tydzien w z tą budową, a potem jeszcze jednen i jeszcze :D :D

pozdrawiam

m.

ps. i zrób pawełkowi tak: huaauaaaahaauauuauaa :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zrobię jak tylko się obudzi :lol:

Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! :lol:

I już pełza po całym salonie :roll: :roll:

To pędzę do dziennika Cię poczytać :p

Ale jedną z ulubionych zabaw ostatnio jest uderzenie rakietą w brzuch z okrzykiem buuuuuuum!! :lol:

Cieszymy sie ze Pafcio polubil rakiete :D

Widzisz... mowilem Ci że bedzie zasuwał po domu ze sie obejrzysz i bedziesz mile wspominac te chwile kiedy tylko przewracał sie z pleców na brzuszek i odwrotnie.

Ale i tak się ciesz, że nie chodzi jeszcze, bo dla przykładu moje dziecko dziś np. uciekło sobie z przedszkola :D :D (drugi dzien w przedszkolu), dobrze ze trzymalismy rękę na pulsie i nie uciekło za daleko :D :D

pozdrawiam

m.

Cieszymy sie ze Pafcio polubil rakiete :D

Widzisz... mowilem Ci że bedzie zasuwał po domu ze sie obejrzysz i bedziesz mile wspominac te chwile kiedy tylko przewracał sie z pleców na brzuszek i odwrotnie.

Ale i tak się ciesz, że nie chodzi jeszcze, bo dla przykładu moje dziecko dziś np. uciekło sobie z przedszkola :D :D (drugi dzien w przedszkolu), dobrze ze trzymalismy rękę na pulsie i nie uciekło za daleko :D :D

pozdrawiam

m.

Dziewczyna na medal! :lol: :lol:

Nie spodobało się przedszkole, co to tam będzie po próżnicy siedziała :lol: :lol: :lol:

No i mamy piąteczek.

Chmurno, zimno, ale robię co mogę, by chmurzyska przepędzić.

Może się uda i zaświeci :wink:

Żeby tak jeszcze tydzień urlopu i posiedzieć w takim miejscu, ech...

http://www.fotoeweb.it/moena/fotoDolomiti/06-%20prato%20rifugio%20la%20Rezila.jpg