jamles 22.09.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Dziękuję PP Chyba ta kolacja na śniadanie zostanie raczej na drugie śniadanie jakoś było mi wygodnie w jęczmieniu i na kolację nie wstałem PS. podgrzybków sobie nazbierałem to czasu na kolację nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Są i to dużo. Ostatnio zebrałem prawie jeden metr kwadratowy rydzy. To znaczy po obraniu zajęły taką powierzchnię. Jadę jutro. Tomku , a ja nigdy w życiu nie jadłam rydzów dobre są ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 moj Przemek ( pracownik) wspomina rydze upieczone na blaszce - nad ogniem -mowi ,że REWELACJA smacznego Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Są i to dużo. Ostatnio zebrałem prawie jeden metr kwadratowy rydzy. To znaczy po obraniu zajęły taką powierzchnię. Jadę jutro. Tomku , a ja nigdy w życiu nie jadłam rydzów dobre są ???? Tomek zaprasza do komturii na rydze oczywiście PS. też jeszcze rydzów nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Są i to dużo. Ostatnio zebrałem prawie jeden metr kwadratowy rydzy. To znaczy po obraniu zajęły taką powierzchnię. Jadę jutro. Tomku , a ja nigdy w życiu nie jadłam rydzów dobre są ???? Ewcia rydze to królowie smaku Smażone na blaszce albo na masełku , niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Są i to dużo. Ostatnio zebrałem prawie jeden metr kwadratowy rydzy. To znaczy po obraniu zajęły taką powierzchnię. Jadę jutro. Tomku , a ja nigdy w życiu nie jadłam rydzów dobre są ???? Tomek zaprasza do komturii na rydze oczywiście PS. też jeszcze rydzów nie jadłem Wbrew planom jadę dopiero jutro. Na co czekacie! Na rydze do "komturii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Są i to dużo. Ostatnio zebrałem prawie jeden metr kwadratowy rydzy. To znaczy po obraniu zajęły taką powierzchnię. Jadę jutro. Tomku , a ja nigdy w życiu nie jadłam rydzów dobre są ???? Ewcia rydze to królowie smaku Smażone na blaszce albo na masełku , niebo w gębie Prawda, prawda! Ja w tym roku jadłam po raz pierwszy, smażone na niewielkiej ilości masełka. Mmmmm... Pychota Jak mogę - poproszę nalewkę uspokajającą, jęsli macie oczywiście... Zamiast kawy, obiadu, ciastek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam ale mnie przyjemności ominęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja nie wiedziałam...... Tolu, wszystkiego najlepszego Ci życzę http://www.styloweprezenty.pl/produkty/830m.jpg ja też się przyłączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 i cio nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no tak myją się , jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no tak myją się , jedzą No dobra, ja się już umyłam i najadłam Teraz zostaje mi uszykować kolację dla męża, który niebawem z pracy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 No tak, mąż wraca i zostanę bez domytych pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.09.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Dzień dobry Ew-ka, potwierdzam! Rydze na masełku z bagietką - WOW Kawusia na sobotę http://kawka.republika.pl/images_home/logo_04.jpg http://kawka.republika.pl/images_home/logo_04.jpg http://kawka.republika.pl/images_home/logo_04.jpg http://kawka.republika.pl/images_home/logo_04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Mmmm... Jaka dobra kawa Dziś mój mąż się nade mną zlitował i nawet kawę do łóżka przyniósł. Ciekawe czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wszyscy poszli na rydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wszyscy poszli na rydze Ktoś musiał iść na rydze , żeby driniunia pić mógł ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wszyscy poszli na rydze Ktoś musiał iść na rydze , żeby driniunia pić mógł ktoś a ja ani jedno ani drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 a ja sobie sączę Campari ......uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wszyscy poszli na rydze Ktoś musiał iść na rydze , żeby driniunia pić mógł ktoś a ja ani jedno ani drugie Ale na pewno robisz coś równie fajnego Campari - mniaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts