Ivonesca 09.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzień dobry czas na poranną kawę... http://longtakk.blogs.sapo.pt/arquivo/B-coffe-3-thumb.jpg Mmmmmm..... Sama mieliłaś? tak własnie, dlatego taka pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 W piwnicznej izbie siedze sam przy pustym kuflu piwa bo choć wytrychem otworzyłem drzwi Toli ni ma i nikt mi nie naliwa ... niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivo masz ladne krzaczorki Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Samochodowo i mówię o tej gdzie teraz mieszkasz a tam chyba nie ma gór była przekonana że mówisz o swoich okolicach ....a czemu nie odwiedziłaś mnie skoro byłaś tak blisko Powód jest tylko jeden - brak czasu ale mam nadzieję że kiedyś to nadrobię i zobaczę te piekne rabaty i kosteczkę na własne oczęta Dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivo masz ladne krzaczorki Witaj:) hej ! na razie niestety brak aktualnych zdjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivo masz ladne krzaczorki Witaj:) hej ! na razie niestety brak aktualnych zdjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aga - nie miej smutnej miny tylko przyjedź następnym razem choc na pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 PS. KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE, GDZIE JEST ŻUBEREK OD TOLI, DLA MNIE hihihihi ja mam kluczyk od piwniczki chciałeś wypić w samotności, beze mnie? tak się nie da To kiedy spotkanko w KK? dzisioj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 PS. KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE, GDZIE JEST ŻUBEREK OD TOLI, DLA MNIE hihihihi ja mam kluczyk od piwniczki chciałeś wypić w samotności, beze mnie? tak się nie da To kiedy spotkanko w KK? dzisioj ło któroj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 W piwnicznej izbie siedze sam przy pustym kuflu piwa bo choć wytrychem otworzyłem drzwi Toli ni ma i nikt mi nie naliwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aga - nie miej smutnej miny tylko przyjedź następnym razem choc na pół godzinki Będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 PS. KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE, GDZIE JEST ŻUBEREK OD TOLI, DLA MNIE hihihihi ja mam kluczyk od piwniczki chciałeś wypić w samotności, beze mnie? tak się nie da To kiedy spotkanko w KK? dzisioj ło któroj? terozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 a, godo sie o kieryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 PS. KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE, GDZIE JEST ŻUBEREK OD TOLI, DLA MNIE hihihihi ja mam kluczyk od piwniczki chciałeś wypić w samotności, beze mnie? tak się nie da To kiedy spotkanko w KK? dzisioj ło któroj? terozki Terozki to jo pija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 pija jo, pijesz Ty, pije cało kawiaryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 pija jo, pijesz Ty, pije cało kawiaryja A kto nie wypije tego we dwa kije ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 pija jo, pijesz Ty, pije cało kawiaryja A kto nie wypije tego we dwa kije ...... siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 pija jo, pijesz Ty, pije cało kawiaryja A kto nie wypije tego we dwa kije ...... siostra bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ale się te wirusy rozlazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ale się te wirusy rozlazły na wirusa.... tran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts