andre59 21.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ojej, Tola, gdzie to znalazłaś??? Pięęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 A co Ci się na tej fotce podoba najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Najbardziej podoba mi się ten uśmiechnięty rekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam niedzielnie Jakie fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Cię. Właśnie wstawiłem wode na kawę. Będzie w czerwonym kubeczku napijesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Cię. Właśnie wstawiłem wode na kawę. Będzie w czerwonym kubeczku napijesz się? Jasne Moja jest w żółtym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Cię. Właśnie wstawiłem wode na kawę. Będzie w czerwonym kubeczku napijesz się? Jasne Moja jest w żółtym to ja też poproszę w kubeczku z napisem ,,Karolina,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Cię. Właśnie wstawiłem wode na kawę. Będzie w czerwonym kubeczku napijesz się? Jasne Moja jest w żółtym to ja też poproszę w kubeczku z napisem ,,Karolina,, Czerwone mam tylko z napisem MURATOR. Jest jeszcze granatowy z napisem Majka Postaram się o Karolinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Cię. Właśnie wstawiłem wode na kawę. Będzie w czerwonym kubeczku napijesz się? Jasne Moja jest w żółtym to ja też poproszę w kubeczku z napisem ,,Karolina,, Czerwone mam tylko z napisem MURATOR. Jest jeszcze granatowy z napisem Majka Postaram się o Karolinę dziękuję bardzo , ale tymczasem może być w czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.10.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Cię. Właśnie wstawiłem wode na kawę. Będzie w czerwonym kubeczku napijesz się? Jasne Moja jest w żółtym to ja też poproszę w kubeczku z napisem ,,Karolina,, Czerwone mam tylko z napisem MURATOR. Jest jeszcze granatowy z napisem Majka Postaram się o Karolinę dziękuję bardzo , ale tymczasem może być w czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Widzę że się wszyscy kawką delektują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Widzę że się wszyscy kawką delektują ide sobie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam wszytskich smakoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nio ja już wypiłam kawkę teraz czekam aż pojedziemy na kolację a potem będziemy się delektować nalewką z malin a potem.... będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nio ja już wypiłam kawkę teraz czekam aż pojedziemy na kolację a potem będziemy się delektować nalewką z malin a potem.... będzie wesoło ooo...napewno wesolo...Aga oby glowa nie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nio ja już wypiłam kawkę teraz czekam aż pojedziemy na kolację a potem będziemy się delektować nalewką z malin a potem.... będzie wesoło ooo...napewno wesolo...Aga oby glowa nie bolała Na szczęscie jutro nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nio ja już wypiłam kawkę teraz czekam aż pojedziemy na kolację a potem będziemy się delektować nalewką z malin a potem.... będzie wesoło ooo...napewno wesolo...Aga oby glowa nie bolała Na szczęscie jutro nie pracuje no to niech bedzie wesoło....i niech ciut boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nio ja już wypiłam kawkę teraz czekam aż pojedziemy na kolację a potem będziemy się delektować nalewką z malin a potem.... będzie wesoło ooo...napewno wesolo...Aga oby glowa nie bolała Na szczęscie jutro nie pracuje no to niech bedzie wesoło....i niech ciut boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nio ja już wypiłam kawkę teraz czekam aż pojedziemy na kolację a potem będziemy się delektować nalewką z malin a potem.... będzie wesoło ooo...napewno wesolo...Aga oby glowa nie bolała Na szczęscie jutro nie pracuje no to niech bedzie wesoło....i niech ciut boli kurcze...za tydzien chyba zrobie malusia imprezke u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Z okazją czy bez ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts