jamles 29.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 w przyszłym roku - co by mi rodzinka nie narzekała że za dużo ich ciągam po Polsce - zaplanuję całe wakacje na Podlasiu...a co ! jakaś agroturystyka pewnie się znajdzie pozdrawiam Hm, z Podlasia do "komturii"... niedaleko. w komturii agronocleg z wypadem na Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jakoś nie widać tego od ...telefunkena i tej co ...z morskiej (podlaskiej)piany ... , chyba juz łożarci lyngajom ino nie łożarci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.10.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 w przyszłym roku - co by mi rodzinka nie narzekała że za dużo ich ciągam po Polsce - zaplanuję całe wakacje na Podlasiu...a co ! jakaś agroturystyka pewnie się znajdzie pozdrawiam Hm, z Podlasia do "komturii"... niedaleko. w komturii agronocleg z wypadem na Podlasie Jadąc z Wrocławia do "komturii" to po drodze można wpaść po Jamlesa na trasie Gliwice - Rybnik, a nadłożywszy niewiele i Bodzia można wziąć ze soba. Tola dojedzie sama. Nie całkiem sama, bo zacnego bigosiku faskę przywiezie i imprezka bedzie na 102:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Sześć WAm to już poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Jasny gwint znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Popatrz Bodziu, chyba brile musza zmienić bom nie zauważył czasami wystarczy tylko ...je ściągnąć... jakoś nie widać tego od ...telefunkena i tej co ...z morskiej (podlaskiej)piany ... , chyba juz łożarci lyngajom Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność, i można to było uczcić napojami wyskokowymi, tudzież tańcami, łamańcami i takimi tam, Bodziu SZCZĘŚLIWOŚCI w nowym domu, by Ci radości i Tyskiego Żubra nigdy nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tolusia, wszystkiego naj, naj, naj dla waszego stadła Wieczorem zrobię LUUUUUUUUUUUUUUU na waszą cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 To ja wieczorkiem tu zajrzę, coby mnie te LLLUUUU nie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tola, To wszystkiego naj...!!! Bodziu a Tobie dobrego mieszkania!!! Trochę zieleni pewnie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dzięki Jea Ciasto upiekłam, zapraszam http://www.blekitnawstazka.org.pl/img/ciasto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dzięki Jea Ciasto upiekłam, zapraszam http://www.blekitnawstazka.org.pl/img/ciasto.jpg Tolu dzięki ale ze słodyczy to ja tylko śledzie...linia i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No dobra, w takim razie podam najprostszy przepis na pyszną sałatkę śledziową. Moją zjedli wczoraj na imprezie i nic nie zostało, niestety. Płaty śledziowe w oleju, lub śledź po wiejsku, pokrojony w paski.Cebula cukrowa pokrojona w paski. Marchew wcześniej ugotowana na wpół twardo, pokrojona w plasterki. Wymieszać z dużą ilością zielonej pietruszki, gorczycą. Przygotować sos śmietanowo, lub jogurtowo majonezowy, odrobina cukru, sól ziołowa, pieprz cytrynowy, lub zwykły. Wymieszać i zjeść....naprawdę dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No dobra, w takim razie podam najprostszy przepis na pyszną sałatkę śledziową. Moją zjedli wczoraj na imprezie i nic nie zostało, niestety. Płaty śledziowe w oleju, lub śledź po wiejsku, pokrojony w paski. Cebula cukrowa pokrojona w paski. Marchew wcześniej ugotowana na wpół twardo, pokrojona w plasterki. Wymieszać z dużą ilością zielonej pietruszki, gorczycą. Przygotować sos śmietanowo, lub jogurtowo majonezowy, odrobina cukru, sól ziołowa, pieprz cytrynowy, lub zwykły. Wymieszać i zjeść....naprawdę dobre. dzięki...skorzystam i do tego zasmażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ...no nie, jak dbałość o linię , to zasmażka dla sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witajcie.... tak przycupnę na kawusie....zimno u mnie jest okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 W Warszawie w nocy był solidny mrozek. Jeszcze teraz w cieniu miejscami jest szron na dachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witajcie.... tak przycupnę na kawusie....zimno u mnie jest okrutnie to koło kaloryferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts