tomek1950 30.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 To ja wieczorkiem tu zajrzę, coby mnie te LLLUUUU nie ominęło To ja robię LUUUUUUUUUUUUUUU, a później lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.10.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 to ja zostawie krzynkę ...może kogoś skusi http://img54.imageshack.us/img54/9595/krzynkapiwaig6.jpg kilku piw brakuje ....bo tak się zasmakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Qurcze, Ew-ka nikt się Żywcem nie interesuje. W KK tylko Żubr i Tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Dzień Doberek kawki nima ale Żywca trochu zostało to se wezme jeżeli ino mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ..piwo z rana jak ... kawe z powodzeniem może zastąpić , ale nie wszystkim jeszcze raz dzięki wszystkim dobrze mi życzącym Tola - to Ty jeszcze "młoda pani" jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Dzień Doberek kawki nima ale Żywca trochu zostało to se wezme jeżeli ino mozna Nie mówi się "ino" ino "tylko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Tola - to Ty jeszcze "młoda pani" jesteś ....hm.....no jakby tu powiedzieć, żeby nie skłamać.....że ten, no, tiaaaa....młoda jezzzdem to może kawę zaparzę i pozdrowię wszystkich...pięknego popołudnia życzę, u mnie pada deszcz. http://www.beluga.co.za/images/cappucino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Tola - to Ty jeszcze "młoda pani" jesteś ....hm.....no jakby tu powiedzieć, żeby nie skłamać.....że ten, no, tiaaaa....młoda jezzzdem to może kawę zaparzę i pozdrowię wszystkich...pięknego popołudnia życzę, u mnie pada deszcz. http://www.beluga.co.za/images/cappucino.jpg u mnie wieje w"górę mapy" to może deszcz nie dotrze a kto do kawy posłodzi sałatką śledziową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.10.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy i nic nie mówiłeś...byłoby wielkie LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy O! a ja rok i cztery miechy (będzie za cztery dni) Witam i pozdrawiam wszystkie bywalczynie i bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy i nic nie mówiłeś...byłoby wielkie LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU a nie było ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy i nic nie mówiłeś...byłoby wielkie LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU a nie było ...... nadrobimy...WIELKIE LLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Jamles Witaj Andre, Twoje LLUUU jeszcze przed nami jak rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy i nic nie mówiłeś...byłoby wielkie LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU a nie było ...... nadrobimy...WIELKIE LLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Jamles Witaj Andre, Twoje LLUUU jeszcze przed nami jak rozumiem 4 lipca w przyszłym roku będzie 20 lat wspólnej drogi tymczasem świętujmy Twoją rocznicę no to... LLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam Was wpędzić w kompleksy? W lipcu minęło... 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam Was wpędzić w kompleksy? W lipcu minęło... 34 a mnie w grudniu 24 minie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam Was wpędzić w kompleksy? W lipcu minęło... 34 a mnie w grudniu 24 minie ...... chyba ....kwartały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ewka, to Wy już w przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy i nic nie mówiłeś...byłoby wielkie LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU a nie było ...... nadrobimy...WIELKIE LLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Jamles Witaj Andre, Twoje LLUUU jeszcze przed nami jak rozumiem to na początek może skończymy skrzyneczkę od Ewki, bo się jeszcze ten nieżubrzy Żywiec zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam Was wpędzić w kompleksy? W lipcu minęło... 34 a mnie w grudniu 24 minie ...... a mnie minie w lutym ......aż 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts