Ew-ka 31.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam Was wpędzić w kompleksy? W lipcu minęło... 34 a mnie w grudniu 24 minie ...... chyba ....kwartały ta...na kwartały to 96 to już kazirodztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Wszystkich i donoszę, że ta z morskiej piany ma usprawiedliwienie na nieobecność sobotnio-niedzielną. 18 rocznica ślubu, czyli związek osiągnął pełnoletność to ja jestem 5 tygodni starszy i nic nie mówiłeś...byłoby wielkie LLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU a nie było ...... nadrobimy...WIELKIE LLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Jamles Witaj Andre, Twoje LLUUU jeszcze przed nami jak rozumiem to na początek może skończymy skrzyneczkę od Ewki, bo się jeszcze ten nieżubrzy Żywiec zepsuje żywiec i tyskie to ulubiony złocisty napoj Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 teraz wiem czemu pół skrzynki wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 teraz wiem czemu pół skrzynki wypite codziennie jak wraca z pracy przechodzi przez pom. gosp gdzie stoi skrzynka i tak niechcący sobie jedno przynosi do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 żywiec i tyskie to ulubiony złocisty napoj Henia ...to dlatego na podlasie nie chciał przyjechać, bo tu tylko Żubr powstaje z jęczmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 dzisiaj to grzane by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 dzisiaj to grzane by się przydało oj przydało by się, przydało, pogoda okropna dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 dzisiaj to grzane by się przydało oj przydało by się, przydało, pogoda okropna dobry wieczór chyba, że Żubrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 dzisiaj to grzane by się przydało oj przydało by się, przydało, pogoda okropna dobry wieczór chyba, że Żubrówka Żubrówka sama przez się grzeje pamiętam te w płaskich butelkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kurcze, duża Żubrówka ..... Benfica już dwa razy strzeliła Borucowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kurcze, duża Żubrówka ..... Benfica już dwa razy strzeliła Borucowi sorki, nie jestem w tamacie kto gra przeciw Benfice? oprócz Boruca oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kurcze, duża Żubrówka ..... Benfica już dwa razy strzeliła Borucowi sorki, nie jestem w tamacie kto gra przeciw Benfice? oprócz Boruca oczywiście Celtic, bez Żurawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kurcze, duża Żubrówka ..... Benfica już dwa razy strzeliła Borucowi sorki, nie jestem w tamacie kto gra przeciw Benfice? oprócz Boruca oczywiście Celtic, bez Żurawia aaa..... no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 ....bo Żurawie już odleciały ...a u mnie dziś pogoda całkiem znośna, nawet był moment, że świeciło słońce, było bezwietrznie i dość ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Cześć Tola u mnie przed południem na chwilę zrobiło się ładnie, pokazało się słońce, a potem.... deszcz i wiatr, zimny jakiś....brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 ....bo Żurawie już odleciały ...a u mnie dziś pogoda całkiem znośna, nawet był moment, że świeciło słońce, było bezwietrznie i dość ciepło. no tak....posłałaś mi żurawiami ten wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Cześć Andre A u Jamlesa to jakieś huragany były słyszałam w Faktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Cześć Andre A u Jamlesa to jakieś huragany były słyszałam w Faktach. Na Śląsku też? słyszałem, że w Szczecinie mocno powiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Cześć Andre A u Jamlesa to jakieś huragany były słyszałam w Faktach. Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 ....bo Żurawie już odleciały ...a u mnie dziś pogoda całkiem znośna, nawet był moment, że świeciło słońce, było bezwietrznie i dość ciepło. no tak....posłałaś mi żurawiami ten wiatr duże ptaki to i wiatru narobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts