tomek1950 04.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Jak to nie ma? A ja to co? Już podnoszę tego co sie wyleguje w jęczmieniu i LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 I to LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU przez całą Polskę bo ja w komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.11.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Niespodzianka Wpadam na chwilke, lapie kawke jakas rozgrzewajaca i lece dalej. Przy okazji z okazji wszelkich rocznic, imienin, urodzin i innych swiat wszystkiego naj, naj, naj i LUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię jamles ....nareszcie osiągnąłeś prawdziwie wiek męski .....GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Jak to nie ma? A ja to co? Już podnoszę tego co sie wyleguje w jęczmieniu i LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! kurcze, a ja w międzyczasie z kolegami coś mocniejszego mbz.....naprawdę niespodzianka Ewka niektórzy późno dorośleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.11.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię Gratulacje witamy w klubie "czterdziestolatków" WIEEEEEEEEEEEKIEEEE LLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dobrynawieczór eeeeeeee - czy znajdzie sie jakiś "napój " dla ..."nastoletniego" ? Jamles - masz cóś pod stołem na te luuuuuu , bo tak oficjalnie to nie wiem czy mi mama pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A mbz faktycznie dawno tu nie było. Może teraz bedzie goscic częściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A mbz faktycznie dawno tu nie było. Może teraz bedzie goscic częściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dobrynawieczór eeeeeeee - czy znajdzie sie jakiś "napój " dla ..."nastoletniego" ? Jamles - masz cóś pod stołem na te luuuuuu , bo tak oficjalnie to nie wiem czy mi mama pozwoli 19 to już jesteś pełnoletni. Pytasz się czy mama Cię puści, wstyd. Ja w Twoim wieku sam się puszczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dobrynawieczór eeeeeeee - czy znajdzie sie jakiś "napój " dla ..."nastoletniego" ? Jamles - masz cóś pod stołem na te luuuuuu , bo tak oficjalnie to nie wiem czy mi mama pozwoli 19 to już jesteś pełnoletni. Pytasz się czy mama Cię puści, wstyd. Ja w Twoim wieku sam się puszczałem co innego pozwalać a co innego ..."puszczać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dobrynawieczór eeeeeeee - czy znajdzie sie jakiś "napój " dla ..."nastoletniego" ? Jamles - masz cóś pod stołem na te luuuuuu , bo tak oficjalnie to nie wiem czy mi mama pozwoli już wypite a mama i tak Cie sprzezywo jak bydziesz z cudzymi gorzoła pić Andre... dzięki starziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię Wszystkiego naj... Taka okrągła cyferka No to luuu...Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię Wszystkiego naj... Taka okrągła cyferka No to luuu...Twoje zdrowie thx...... klikej, bo chętnie przyjdę z rewizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dobrynawieczór eeeeeeee - czy znajdzie sie jakiś "napój " dla ..."nastoletniego" ? Jamles - masz cóś pod stołem na te luuuuuu , bo tak oficjalnie to nie wiem czy mi mama pozwoli już wypite a mama i tak Cie sprzezywo jak bydziesz z cudzymi gorzoła pić Andre... dzięki starziku no i tak tu na kogoś liczyć ... , dobrze że od czasu do czasu ide do pieca przyłożyć to przy okazji .... a propos - u mnie zima na potęgę i ciągle dosypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 u mnie zawieje i zamiecie jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię Wszystkiego naj... Taka okrągła cyferka No to luuu...Twoje zdrowie thx...... klikej, bo chętnie przyjdę z rewizyta ok zapraszam za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) a ...kto poleci na goło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts